NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=U3fuicUXgto
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Azzal együtt, hogy nyilván nagyon örülök Hamlin győzelmének, valaki bassza már pofán Newmant, amiért elcseszte DiBenedetto győzelmét. Mert bár Hamlin a no.1 kedvenc, most sokkal jobban örültem volna ha Matt nyer. Kevesen érdemelnék meg jobban nála. Főleg azok után hogy a héten kiderült, nem maradhat jövőre az LFR-nél, hiába van szerződése. Nagyon szurkolok hogy a hátralévő rövid pályák valamelyikén, vagy Talladegán jöjjön neki össze a W, ki tudja, hogy jövőre hova kerül. (Mondjuk nekem nagyon tetszene ha az Xfinitybe menne Bell helyére, aki miatt nem maradhat az LFR-nél. Akkor végre olyan autó kerülne alá, amilyet megérdemel.)Newman meg... értem én hogy frusztrálja, hogy nincs igazán versenyképes autója, de mindenkivel fasz az ember, és rendszeresen tönkreteszi valakinek a versenyét. Ezt miért kell, nem tudom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Gondolom a 2021-es ülésekre gondolsz, mert a jövő éviek 99%-a elkelt már.Hat en a kovetkezo szezonra gondolok. Lesz itt olyan felfordulas szerintem.Zarco tavaly pedig rohadt jó volt! Kár lenne érte...Zarco és a KTM jövőre off együtt.Kiváncsi vagyok mi lesz így Zarcoval. A helyére meg gondolom jön Oliveira.
Anya kezdődik, jó lesz ez :o
Coolearie
Cowboykarcsi90
NB2
Coolearie
több mint 6 éve
Hat en a kovetkezo szezonra gondolok. Lesz itt olyan felfordulas szerintem.Zarco tavaly pedig rohadt jó volt! Kár lenne érte...Zarco és a KTM jövőre off együtt.Kiváncsi vagyok mi lesz így Zarcoval. A helyére meg gondolom jön Oliveira.
Coolearie
Cowboykarcsi90
NB2
több mint 6 éve
Zarco tavaly pedig rohadt jó volt! Kár lenne érte...Zarco és a KTM jövőre off együtt.Kiváncsi vagyok mi lesz így Zarcoval. A helyére meg gondolom jön Oliveira.
Coolearie
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Zarco és a KTM jövőre off együtt.Kiváncsi vagyok mi lesz így Zarcoval. A helyére meg gondolom jön Oliveira.
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Gasly off, jön Albon a helyére. Végre, nagyon jó döntés Horneréktől. Gondolom a Netflix is különösen örül neki 😀
több mint 6 éve
Zarco és a KTM jövőre off együtt.Anya kezdődik, jó lesz ez :o
több mint 6 éve
Nem azt mondom, hogy pocsék volt, de MM és Dovin kívül ki villantott valamit? Azon kívül, hogy szépen helytállt Olivera, Quarta meg Bagniaia?Mondjuk nekem nem tetszett annyira. Nem azért mert nem MM nyert, hanem azért mert voltak ők ketten és a többiek meg kuka. Tiszta SBK feeling volt.Hat ebbe belekötni szerintem a kákán is a csomót feeling...
NB2
Azert amíg az első helyért megy ilyen farpofa összehúzós meccs, huszoniksz körön át, egy ilyen utolsó körös, utolsó kanyaros befejezéssel a végén, én nem bánom ha a harmadik helyzől lefele nincs izgalom. 😊
Cowboykarcsi90
Úgy fogalmazok akkor, hogy én jobban csipázom az oda-vissza előzgetéseket ha többen vannak. Ilyen szempontból én az m3-as versenyeket várom a legjobban, a GP-t inkább a rangja miatt
több mint 6 éve
Szar ezt kimondani de Marquez ismét bajnok.Annak viszont örülhetsz, hogy ez az idény egy filléredbe se került. 😉
Coolearie
több mint 6 éve
Mondjuk nekem nem tetszett annyira. Nem azért mert nem MM nyert, hanem azért mert voltak ők ketten és a többiek meg kuka. Tiszta SBK feeling volt.Hat ebbe belekötni szerintem a kákán is a csomót feeling...
NB2
Azert amíg az első helyért megy ilyen farpofa összehúzós meccs, huszoniksz körön át, egy ilyen utolsó körös, utolsó kanyaros befejezéssel a végén, én nem bánom ha a harmadik helyzől lefele nincs izgalom. 😊
több mint 6 éve
Mondjuk nekem nem tetszett annyira. Nem azért mert nem MM nyert, hanem azért mert voltak ők ketten és a többiek meg kuka. Tiszta SBK feeling volt.
több mint 6 éve
Szar ezt kimondani de Marquez ismét bajnok.Ez mondjuk idén eddig nem nagyon volt egy percre sem kérdés. Ettől függetlenül ez most valami veszett nagy verseny volt. Pont ezt beszéltük tegnap, hogy azért ha ilyen versenyek vannak, kicsit könyebb elviselni az egyhangu dominanciát 😊
Coolearie
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Szar ezt kimondani de Marquez ismét bajnok.
több mint 6 éve
Fasza. Pedig en is azt hittem, hogy nem adja. Akkor a tv ujsag szerinti, 20 óra körüli műsorozás is helytelen vajon?Fantasztikus. Pl is van meg MotoGP de a GPt nem adja a TV.spiler2 adta, csak a műsorújságban elfelejtették ezt közölni
Coolearie
NB2
| mondjuk ahogy nézem, ujabb óriási meglepetés az időmérőn. Szóval sok mindenről, nem maradtam le. |
több mint 6 éve
Fantasztikus. Pl is van meg MotoGP de a GPt nem adja a TV.spiler2 adta, csak a műsorújságban elfelejtették ezt közölni
Coolearie
több mint 6 éve
Fantasztikus. Pl is van meg MotoGP de a GPt nem adja a TV.
több mint 6 éve
hahahaha köszi, ez fantasztikus 😀 Sainz is the new meme lord
több mint 6 éve
az F1 youtube csatornája fantasztikus, ezek a rádiókomm összevágások a kedvenceim.YT Challenge sorozatuk megvan? 😀
nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom, de annyira szórakoztató idén a McLaren a két szerethető pilótájukkal, hogy lassan nekik fogok szurkolni 😀
shawnka
www.youtube.com/watch?v=A7LdqSW54DI&list=PLci488emJeTiSjtTzm5iRto6PnOvW0Oh2
Hatalmasak, Ők az új Ric-Ver 😊
több mint 6 éve
Ha egy bajnokot megszorongatnak, akkor okos dolog ha többet dolgozik, fejlődik.Marquez ezt tette.
A többiek meg nem ennyire.
Így a már eddig is meglévő dominancia logikus, hogy markánssá nőtt.
Szerintem ez egy ilyen kiugró év, jövőre újra szoros lesz.
több mint 6 éve
Egyrészt MM piszok jó az nem is kérdés, de...A jó versenyhez ellenfelek is kellenek és ez nincs meg.
Honda: Lorenzo hol van hol nincs, ha van is totál homály. Az utolsó év kivételével azért Pedrosa is bele-bele szólt a dolgokba
Ducatti: Dovi lett az első számú pilóta, annyira, hogy Petru néha már bántóan keresztbe motorozott csak azért, hogy ne előzze meg. Év elején baromira nem tetszett ez, mert azért a cseh nagydíj előtt Petru Dovi kihívójatt kis túlzással
Suzuki: Megint csak Rins aki hozza magát, Mir sajna még kevés. Pedig a moci nagyon jó!
Yamaha: Rossinak volt egy versenye ahol, de azon kívül terített betli, Vinales azért legalább nyert is futamot és be jött második helyre is. De ha neki meg ha nem jön össze a futam eleje, akkor halott az egész versenye
Még itt meg kell említeni a 2 nem gyári yamahást, főleg a franciát, ő azért már villant néha!
De az egész bagázsra az az igaz, hogy nem tudnak egyenletesen jó teljesítményt nyújtani! Még MM az esetek 95%-ban 1 és 3 között van, addig a többiek ha bejönnek a dobogóra az egyik versenyen, tolnak egy betlit a következőn!
több mint 6 éve
Pontosan. Én mindig 2014-el példálóztam eddig. MM nyert 13 versenyt a 18ból, ha jol emlékszem az első tíz versenyt zsinorban egymás után. Mégsem lehetett azt mondani, hogy unalmas az idény, mert a győzelmei kb. 10 százaléka volt rajt cél győzelem. A többi kimondottan szoros, rengetegszer utolsó körös meccs volt.Meg sajna iden a MotoGP is kezd F1es magasákoba kerülni, annyira szétdominalja Marquez...Ami a durva, h már a futamok sem izgalmasak annyira, mint korábbi években. Idén nincs gyenge pontja a Marquez-Repsol Honda párosnak. Nem elég, h a vb unalmas, de korábban a versenyek jók voltak.
Cowboykarcsi90
dawyd728
Idén meg...
Lorenzo nyerte így a futamokat fénykorában, én azt is borzasztóan untam.
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Meg sajna iden a MotoGP is kezd F1es magasákoba kerülni, annyira szétdominalja Marquez...Ami a durva, h már a futamok sem izgalmasak annyira, mint korábbi években. Idén nincs gyenge pontja a Marquez-Repsol Honda párosnak. Nem elég, h a vb unalmas, de korábban a versenyek jók voltak.
Cowboykarcsi90