Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/106808/extra-inning-36-szabad-a-vasar/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Én most az idei szezonba bizakodó vagyok, hogy nem lesz olyan tragédia mint az előzőek. 😀Mikor azt mondta a tulaj szeretnénk egy jó Centerfieldert nem gondoltam, hogy megkeressük a lehető legrosszabbat egy minor league contractal.A Marlinsnak úgy általában az a stratégiája, hogy megpróbálnak minor league szerződésekkel major league franchise-t játszani.
Remélem nem ő az akit kerestünk 😀 😀
adamfaragoo
Néha homokszem szorul a gépezetbe, és legjobb szándékaik ellenére is nyernek egy-két bajnoki címet.
Kampman
több mint 3 éve
Mikor azt mondta a tulaj szeretnénk egy jó Centerfieldert nem gondoltam, hogy megkeressük a lehető legrosszabbat egy minor league contractal.A Marlinsnak úgy általában az a stratégiája, hogy megpróbálnak minor league szerződésekkel major league franchise-t játszani.
Remélem nem ő az akit kerestünk 😀 😀
adamfaragoo
Néha homokszem szorul a gépezetbe, és legjobb szándékaik ellenére is nyernek egy-két bajnoki címet.
több mint 3 éve
Mikor azt mondta a tulaj szeretnénk egy jó Centerfieldert nem gondoltam, hogy megkeressük a lehető legrosszabbat egy minor league contractal. Remélem nem ő az akit kerestünk 😀 😀
több mint 3 éve
Sajnos várható volt, hogy Rizzo visszajött, kaphattunk volna többet is érte...
kapitnono
BREAKING: Anthony Rizzo and Luke Voit fight at Yankees practice facility, source says:
— New York Porch Sports (@nyporchsport) March 18, 2022
“Voit was picking on prospects all week until Anthony Rizzo finally stepped in this morning,” a source tells us. “The two men were restrained before their heated argument could get physical.” pic.twitter.com/UCqgXFoYNg

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Sajnos várható volt, hogy Rizzo visszajött, kaphattunk volna többet is érte...

több mint 3 éve
De miért pont San Diegóba kellett? 😕TRADE: The San Diego Padres are acquiring Luke Voit from the Yankees, per @JonHeyman pic.twitter.com/0ivvR9JTfC
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) March 18, 2022
adamfaragoo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Már csak Hosmert kell kibaszni/eltradelni. Sokat keres a semmiért.TRADE: The San Diego Padres are acquiring Luke Voit from the Yankees, per @JonHeyman pic.twitter.com/0ivvR9JTfC
adamfaragoo
több mint 3 éve
TRADE: The San Diego Padres are acquiring Luke Voit from the Yankees, per @JonHeyman pic.twitter.com/0ivvR9JTfC
több mint 3 éve
Na ő se sikerült, valaki csak jut nekünk is 😂"#Phillies and free agent Nick
Castellanos "progressing" in talks on a contract, source confirms. Credit to @jaysonst for reporting on the Phillies' "serious pursuit" of Castellanos earlier this morning. @MLBNetwork @MLB "
több mint 3 éve
akkor lehet Shaun T-s fele bemelegites volt:Áh. Bemelegítésnél roppant meg 😊Domingo Germán máris 60 napos sérültlistára került. Kezdődik...volt egyaltalan dobo edzesre mar? 😊
Matthew99
csebi
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Áh. Bemelegítésnél roppant meg 😊Domingo Germán máris 60 napos sérültlistára került. Kezdődik...volt egyaltalan dobo edzesre mar? 😊
Matthew99
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Domingo Germán máris 60 napos sérültlistára került. Kezdődik...volt egyaltalan dobo edzesre mar? 😊
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Domingo Germán máris 60 napos sérültlistára került. Kezdődik...

több mint 3 éve
Egészséges korszakaiban tényleg a jövő egy egész jó kis játékosának ígérkezett, de hát ezt a fél 2015-ös D-backsről el lehetett mondani.Tavaly egészen jó volt a 4-5. számú OF szerepkörben, amíg meg nem sérült. Kedveltem.ó, az örök ígéretfúj ne már 😕Sőt, növeltük az ex-'backs különítményt is, Jake Lamb személyében
Löfli
slowmotion
Löfli
Mikey
több mint 3 éve
Tavaly egészen jó volt a 4-5. számú OF szerepkörben, amíg meg nem sérült. Kedveltem.ó, az örök ígéretfúj ne már 😕Sőt, növeltük az ex-'backs különítményt is, Jake Lamb személyében
Löfli
slowmotion
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Correa meg dodgers ...viccnek is rossz.
csebi
különben is, SS-re ott van nekünk Trea. elvileg most kimondott 2B nincs, de Muncy mindent is tud játszani.
több mint 3 éve
2-4 körül gondolom. lényegében Seager helyére illesztjük be.Hányadik ütő lesz vajon Freeman?fúj ne már 😕Sőt, növeltük az ex-'backs különítményt is, Jake Lamb személyében
Löfli
slowmotion
www.mlb.com/news/freddie-freeman-dodgers-deal
Willie Parker
több mint 3 éve
Correa meg dodgers ...
több mint 3 éve
Hányadik ütő lesz vajon Freeman?fúj ne már 😕Sőt, növeltük az ex-'backs különítményt is, Jake Lamb személyében
Löfli
slowmotion
www.mlb.com/news/freddie-freeman-dodgers-deal
több mint 3 éve
ó, az örök ígéretfúj ne már 😕Sőt, növeltük az ex-'backs különítményt is, Jake Lamb személyében
Löfli
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
fúj ne már 😕Sőt, növeltük az ex-'backs különítményt is, Jake Lamb személyében
Löfli
több mint 3 éve
fúj ne már 😕Az utolsó hely megint adott, mondjuk a divízión belül biztos.
Löfli
több mint 3 éve
fúj ne már 😕De sajnos. Közben Joc Pederson menni Giants és Zack Greinke KC.
Löfli

több mint 3 éve
fúj ne már 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!