Baseball
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
.@JimBowdenGM has ALL THE DETAILS on baseball being back:
— CBS Sports HQ (@CBSSportsHQ) March 10, 2022
- Opening Day on April 7
- Spring Training open IMMEDIATELY
- Free Agents can sign TONIGHT
- Trades are open pic.twitter.com/n61DjE4SCU
BREAKING: Major League Baseball and the MLB Players Association have reached a tentative agreement on a new labor deal, sources tell ESPN. While it still needs to be ratified by both parties, that is expected to be a formality, and when it is:
— Jeff Passan (@JeffPassan) March 10, 2022
Baseball is back.
Word is there are a couple Mets players concerned about the CBT, and one or two are arguing against accepting the MLB offer. Mets look destined to pay the biggest tax, and it’s possible they are concerned fourth tier relax could inhibit spending.
— Jon Heyman (@JonHeyman) March 10, 2022
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Én is így gondolom. Jelenleg NFL-MLB-NBA-NHL-MLS nálam a sorrend. Ha sokáig egyezkednek akkor az NBA be fog előzni.Nem fogják fel az érintettek, hogy ezzel a lockouttal az MLB kb. végérvényesen ki fogja nyírni magát, aztán majd versenyezhetnek az MLS-szel.Azé' ez az MLS kicsit erős. Gurulós foci az életben nem fog a másik három sporttal* versenyezni népszerűség szintjén.
Kampman
* ja, lehetne négy is, de a tojásfoci-kosár-bézból mindig előnyben lesz
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Nem fogják fel az érintettek, hogy ezzel a lockouttal az MLB kb. végérvényesen ki fogja nyírni magát, aztán majd versenyezhetnek az MLS-szel.Azé' ez az MLS kicsit erős. Gurulós foci az életben nem fog a másik három sporttal* versenyezni népszerűség szintjén.
Kampman
* ja, lehetne négy is, de a tojásfoci-kosár-bézból mindig előnyben lesz
Szerkesztette: slowmotion
Nem fogják fel az érintettek, hogy ezzel a lockouttal az MLB kb. végérvényesen ki fogja nyírni magát, aztán majd versenyezhetnek az MLS-szel.Mi is a menet ilyenkor?
Kampman
Nincs megegyezes majd elmarad a szezon es utana?
MLB cancels two more series, postponing Opening Day until April 14th pic.twitter.com/tKzBRRA99U
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) March 9, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Shift ha jól értem az az, amikor védelem elmozog reagálva az ütőre. Na ezt betiltják? Ez mekkora faszság.Igen.
Heisman
Amit most hoznak, az konkrétan az a szint, mint amikor a Pro Bowlon hivatalos szabály volt, hogy csak 4-3-as védelemben lehet felállni, a linebackerek/secondary pedig nem blitzelhetnek.
Szerkesztette: Kampman
komolyan mondom, jobban járna mindenki, ha lenne egy egy-három tagú bírópanel, az arbitration-höz hasonlóan, és ők mondanák meg, hogy a két ajánlat között hol lesz a megegyezés.
Mondjuk én azt továbbra se értem, hogy erre az ütők/ütőedzők miért nem reagáltak. Tehát mikor ezt látod magad előtt, akkor ugye csak azért is arra ütsz mert te balkezes vagy nemhogy buntolnál vagy "lemaradva" az ütésről a full üres helyre tennéd:Shift ha jól értem az az, amikor védelem elmozog reagálva az ütőre. Na ezt betiltják? Ez mekkora faszság.igen, az h az egyik oldalon vannak harman. en sem ertem, hogy ebbe miert kell belekotni, de nyilvan kimutathato, hogy az ezzel erintett utok statisztikai csokkentek.
Heisman
csebi

Nyilván ez nem olyan egyszerű mint ahogy itt le van írva, de én azért csak kidolgoznék valami edzésmódszert ha az ütőstatisztikám múlna ezen. Egyébként a Yankees Podcastben is pont most volt róla szó, hogy Gallonak nem tetszett hogy 6-an állnak fel az outfielden és ezért nem tud duplát ütni. Emiatt inkább strike outra rakta magát állandóan 😊

Shift ha jól értem az az, amikor védelem elmozog reagálva az ütőre. Na ezt betiltják? Ez mekkora faszság.igen, az h az egyik oldalon vannak harman. en sem ertem, hogy ebbe miert kell belekotni, de nyilvan kimutathato, hogy az ezzel erintett utok statisztikai csokkentek.
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A shift tiltása szerintem brutális faszság.Egyetértek, viszont a pitch clocknak nagyon örülök.
adamfaragoo
Eddig nem volt pitch clock? Tökre aszittem, hogy volt...twitter.com/MLBONFOX/status/1500625243198476290?t=ahhhH4FTfuyR54yNezW-vg&s=19Az első nekem nagyon nem teszik, a második nagyon is, a harmadikkal kapcsolatban indifferens vagyok.
adamfaragoo
Kampman
twitter.com/MLBONFOX/status/1500625243198476290?t=ahhhH4FTfuyR54yNezW-vg&s=19Az első nekem nagyon nem teszik, a második nagyon is, a harmadikkal kapcsolatban indifferens vagyok.
adamfaragoo
twitter.com/TakesWereMade_/status/1498732941815525385?t=jcJEbmjRwsKNV2eYh73UgQ&s=19
Nem is értem, mit keresett még ott utána
Bár nehéz eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz 😀
Derek Jeter and the Miami Marlins have decided to mutually part ways. He will step down as CEO effective immediately per sources.
— Craig Mish (@CraigMish) February 28, 2022
Jeter statement pic.twitter.com/2E0cyzbAfv
— Ken Rosenthal (@Ken_Rosenthal) February 28, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
MLB gives MLBPA Feb. 28 deadline for a CBA agreement to start the 2022 season on time, per @BNightengale pic.twitter.com/gah6mbqqPS
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) February 18, 2022