Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
csak behúztuk baszki... 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Hendricks fiam el ne kúrd 😀 teljesen kész van már amúgy...

Don't blink!
több mint 5 éve
Hatalmas grat a Miaminak, Ádám húzzátok be az NL-t, drukkolok nektek 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
5-1 ide, el se hiszem.Pedig úgy indult a meccs, hogy azt hittem, hogy jövöhéten se szerzünk pontot 😀
több mint 5 éve
[img: random 'that's escalated quickly' meme] 😀 😀 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
És az Atlanta behúzta. Balfasz Cincinnati... kétszer vagy háromszor volt “bases loaded”Hunter Renfroe pedig összehozta a Raysben a PO első Grand slamjét, ott simán már így 7-0-ra vezet a Tampa.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
hány ilyen helyzetet fog még elbalfaszkodni a Reds?

Don't blink!
több mint 5 éve
Úgy néz ki az Astros nyeri a csapataim csatáját, innentől vigyük végig velük 😊A Twinsnek megint ennyi volt. Milyen jó alapszakasz és megint győzelem nélkül esnek ki. De legalább most nem a Yankees.szívemből szóltál
Kampman
több mint 5 éve
A Twinsnek megint ennyi volt. Milyen jó alapszakasz és megint győzelem nélkül esnek ki. De legalább most nem a Yankees.
több mint 5 éve
Vajon hány később kezdődött meccs fog véget érni a Braves-Reds előtt?
több mint 5 éve
ezen a Braves - Redsen tuti akkor lesz pont, ha átteszem mondjuk a Twins meccs végére 😀

Don't blink!
több mint 5 éve
Oh, mennyire jó Buck Showt hallgatni szakérteni. "Régi" szép idők 😀 😀 😀Igazán reméltem, hogy bejön ismét a Showalter magic, és ahonnan kirúgják, az a csapat következő évben bajnoki címet nyer, de hát sajnos ezúttal túl nagy problémák maradtak utána 😀
robiroboter
több mint 5 éve
Oh, mennyire jó Buck Showt hallgatni szakérteni. "Régi" szép idők 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Ennyi meccset egyszerre szinte képtelenség nézni 😀már csak fél óra és jön az új 😊
Basszák meg 😛
TV-n HOU-MIN és az extra inninges CIN-ATL
Telón megy a MIA-CHC
CWS-OAK-nak várnia kell amég vége lesz az extra inningeknek
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Ennyi meccset egyszerre szinte képtelenség nézni 😀Basszák meg 😛
TV-n HOU-MIN és az extra inninges CIN-ATL
Telón megy a MIA-CHC
CWS-OAK-nak várnia kell amég vége lesz az extra inningeknek
több mint 5 éve
Annak idején mennyire örültem, amikor Bassitt bemutatkozott a ML-ben a Sox mezében. Most meg ellenünk dob a rájátszásban.Csaj szakkomentátor van az ESPN-nél, nahát.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Annak azért örülök, hogy a playoffban nincs ez a runner on 2nd kezdés a 10. inningtől. Így persze tovább tart a meccs, de azért mégis.
több mint 5 éve
Bauer komolyan nyomja eddig.Mert Fried nem? 😀 Tőle meglepőbb. Bár pont most (7^) kezd szétesni. De végre egy rendes NL pitching duel a playoffban.
deyell
Szerkesztette: robiroboter
több mint 5 éve
Bauer komolyan nyomja eddig.
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
2 kedvenc csapatom lett.Hol van a sok Yankees drukker és hogy örültök.Bátor vállalás, nem lehet könnyű manapság Houston drukkernek lenni
Ja és go Twins, szeretném ha a 3.meccsen dőlne el a párharc. Ha meg az Astros jut tovább így jártam, akkor velük viszem végig a PO-t 😊
Heisman Trophy
Kampman
A Twins akkor amikor megvettem egy MLB játékot és a videós velük volt akitől megtanultam hogy kell játszani.
Csak ugye akkor Playoff volt és a Twins nem jutott be abban az évben, így a Denver miatt a jól teljesítő narancs csapatnak drukkoltam, abban az évben nyerte az Astros WS-t. Tudom hogy csaltak, sőt emlékszem még írtam is hogy ahol laktunk ott este vitték ki a szemetet mindig csörömpöltek a kukán. Dehát Pats drukkerek is vannak 😛
több mint 5 éve
Hol van a sok Yankees drukker és hogy örültök.Bátor vállalás, nem lehet könnyű manapság Houston drukkernek lenni
Ja és go Twins, szeretném ha a 3.meccsen dőlne el a párharc. Ha meg az Astros jut tovább így jártam, akkor velük viszem végig a PO-t 😊
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Hol van a sok Yankees drukker és hogy örültök.Ja és go Twins, szeretném ha a 3.meccsen dőlne el a párharc. Ha meg az Astros jut tovább így jártam, akkor velük viszem végig a PO-t 😊
több mint 5 éve
Ma este hattól reggel kb. 7-ig folyamatos playoff baseball, összesen 8 meccs 😊
több mint 5 éve
Mondjuk ő minden volt idén, csak meggyőző nem.ezért jobbkezes dobót kellett volna kezdetni. ott volt Fiers.nem tudom kinek az ötlete volt, hogy egy balkezes kvázi rookie pitcher kezdjen a White Sox ellen, de nem sült el jól. persze ez nem mentség az ütőjátékosok teljesítményére.Gondolom Bassitt mögött Luzardo a legjobb A's kezdő dobó. Amúgy teljesen mindegy, bármelyik lefty ellen nyert volna a Sox. 15-0 idén.
deyell
Mikey
deyell
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May