Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Ha behuzzak az esti meccset hazai pályán az is hozni fogják.Chapmant nem utik.
több mint 8 éve
A Yankees közben a szarból hozta vissza a meccset, meg talán az egész ALCS-t.
több mint 8 éve
Maddon hisztis, nem újdonság... Persze kb minden manager így reagált volna, nincs itt semmi látnivaló 😊Ami magát az esetet illeti, én se voltam nagy rajongója a szabálymódosításnak, de megszoktam és ennél a playnél szerintem kimondottan érvényre jutott, hogy a futók más mentalitással közelítik meg a hp-et, hiszen régen a futó itt nem csúszott volna, ha lendületből átgázol a catcheren, aki jó eséllyel meg se tudta volna fogni a labdát emiatt.
De beszéljünk a Yankees defense-ről is 😀
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
én nem tudom, hogy Maddon trollkodik, vagy tényleg képtelen logikusan végiggondolni, miért hozták a HP szabályt.plusz nem csak rájuk vonatkozik, hanem minden egyes csapatra a ligában.
na mindegy.
több mint 8 éve
Végre egy fantasztikus, sokáig emlékezetes meccs az idei playoffból!
több mint 8 éve
😮twitter.com/SportsCenter/status/918709155019464704
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Nem tud a Cubs olyan szarul játszani, hogy a Nats ne csináljon valami félelmetes faszságot, amivel lábon lövik magukat.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Nats gonna Natstwitter.com/TheHealy6/status/918668680745152512
Jakehomer
twitter.com/SInow/status/918669443689058304
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Michael A Taylor a hero lol Hát ez a Nats comeback se volt benne a pakliban, persze itt még messze a vége.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Nyilván egy Gregorius kaliberű ütőről nem kaphatsz két hr-t, de ami igazán gáz volt számomra ezen az utolsó két meccsen, az a Tribe védekezése, ennyi elemi hibával meg is érdemlik, hogy kizúgtak.Az Astros-Yankees ALCS offense heavynek ígérkezik 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
El sem tudom hinni 😊))Ha valaki a szezon előtt mondja ezt, vagy pár napja, 0-2-es állásnál...
Imádom ezt a csapatot!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 8 éve
Azért ezen a meccsen már mind két fele elég halovány volt. Az ütő sor eleje 0 ! Kluber&Allen részéről sem nagy teljesítmény ez a mai.
több mint 8 éve
Ez az ALDS fájt... első meccs kivételével, valamelyik egységünk mindig csütörtököt mondott. Egyik meccsen ütni nem bírunk, másikon a dobószekció szarakodik (Kluber...khm...khm 😕 )
több mint 8 éve
Ez a PO nagyon rövidre sikerült, kurvára csalódott is vagyok eléggé.Ezzel a 9.Inningel meg aztán pláne. A szezonbéli jó ütők is csak vannak. Cody meg 19 dobásból nem bírt kiejteni 2 ütőt…
zsutu
több mint 8 éve
Ez a PO nagyon rövidre sikerült, kurvára csalódott is vagyok eléggé.
több mint 8 éve
Kis színes: A Red Sox kirúgta FarrelltMegnéztem a highlightsot,teljesen ugyanaz a Marlins Man az(Laurence Leavy). 😀
De hogy közben az igazán fontos dolgokról is szót ejtsünk: a Wrigley Fielden egy új Marlins Guy tűnt fel. A narancssárga mez maradt, de ez teljesen nyilvánvalóan egy másik figura.
Kampman
Sőt,holnap láthatjátok az 5. meccsen,DC-ben.
Szerkesztette: Nelson87
több mint 8 éve
Lehet Tomlinnal jobban jártunk volna... Game 5: Kluber kezd. Hátha nem pihente ki magát így ász formában lesz 😀Az Ász forma nem volt meg.
zsutu
több mint 8 éve
Azért az ilyen 1 óránál is hosszabb inningek a rakat reklámszünettel erősen próbára teszik az ember türelmét...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
5-0, a Washingtonnak most jön majd a neheze, hazai pályán végre valahára megnyerni egy NLDS-t.
több mint 8 éve
bekapcsolom a streamet. Grand Slam. kikapcsolom a streamet.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Kis színes: A Red Sox kirúgta FarrelltDe hogy közben az igazán fontos dolgokról is szót ejtsünk: a Wrigley Fielden egy új Marlins Guy tűnt fel. A narancssárga mez maradt, de ez teljesen nyilvánvalóan egy másik figura.