Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Na CJ ezért megérte bejönni 😊Persze aztán le is darálta gyorsan a következő inninget...
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Már megint kezdik... 😀
több mint 13 éve
Freese!!!
több mint 13 éve
Freese brutális. Mekkora karriert csinált pár hét alatt.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ezt nem hiszem el milyen meccs volt, végignéztem az ismétlést és direkt nem néztem meg az eredményt (és sikerült el is kerülnöm, pedig neteztem és rádiót is hallgattam ma), hát nem hittem el.Local Hero David Freese 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kövi meccs mikor?
több mint 13 éve
Remek, én már be is üzemeltem 😊
több mint 13 éve
Nincs. De ha valaki használni is szeretné, akkor gyorsabban készül 😊Lassan el kell kezdenem Freese aláírást gyártani? 😊Matthew99mért? még nincs?DiamondsHead44
szerk: már van
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Bővebb összefoglaló itt: http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=19955975&topic_id=8879974&c_id=mlbNem lehet letölteni valahonnan vagy újranézni?Matthew99ESPN America ma 18:30Al
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Al
595
Nem lehet letölteni valahonnan vagy újranézni?Matthew99ESPN America ma 18:30
több mint 13 éve
Lassan el kell kezdenem Freese aláírást gyártani? 😊Matthew99mért? még nincs?
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Lassan el kell kezdenem Freese aláírást gyártani? 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Hát ez valami egészen elképesztő volt!!!Freese... Legends Are Born in October 😊
több mint 13 éve
Nem lehet letölteni valahonnan vagy újranézni?
több mint 13 éve
Al
595
Ha ez a forgatókönyv egy amcsi baseball filmben köszönt volna vissza, a felénél kikapcsolom, mert azt mondom, ilyen az életben nincs, hogy majdnem annak a HR-jával nyernek, aki már 82 meccs óta nem ütött HR-t (Hamilton). Vagy hogy nálunk azok kezdenek el játszani ( Jay és főként Freese), akik az egész sorozat alatt semmit sem csináltak.
több mint 13 éve
Al
595
Engem az infarktus kerülgetett a végén. Pedig jó hosszú volt a "vége" 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én szerintem ezek után egy baseballmeccset se fogok megnézni, mert egyszerűen nincs értelme, ennél jobb úgyse lesz. 😀Let's mess with Texas! 😛szó szerint ezt akartam írni 😊
mekkora meccs volt atyaég! és jön a 7.!DiamondsHead44
hihetetlen. na még egyet!triangle
24 órája fent vagyok, de ezek után egyszerűen nem tudok elaludni.
több mint 13 éve
triangle
1 283
Let's mess with Texas! 😛szó szerint ezt akartam írni 😊
mekkora meccs volt atyaég! és jön a 7.!DiamondsHead44
hihetetlen. na még egyet!
több mint 13 éve
Let's mess with Texas! 😛 mekkora meccs volt atyaég! és jön a 7.!
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Balfasz Holliday.Salas is hova dobja, nem nagyon akar nyerni a Cards.
Elég genyó rácsúszás volt Hollidaytől.
Errorhegyek.
Aztakurva, milyen meccs lett ebből.
Hihetetlen jó csapat ez a Rangers, hogy Ron Washington ellenére két WS-t játszanak egymás után. De ezt is el fogják veszteni miatta.
Asszem ez volt a legjobb baseball meccs, amit láttam, minden bénázással együtt.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Anno a Rays elleni WS-ünkben volt a meccs, amit zuhogó esőben toltak le a hatodik inningig asszem, amíg úgy nem egyenlített a Rays, hogy totál beleragadt a sárba a laszti. Ilyet nem szabad 😛
több mint 13 éve
Jaja, a pitchinget teljesen tönkre vágja a víz. Úgy meg nem sok értelme van a meccsnek.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Ha meccs közben szitál egy kicsit, az ha nem is egészséges, túlélhető. Azonban esőben elkezdeni nem szokták, szakadó esőben pedig félbeszakítják a meccset.A mai hatodik meccs halasztva. Csütörtök és péntek lesznek a játéknapok. Természetesen utóbbit nem tudom nézni 😕esőben nem lehet Baseballozni?Amadeus91
Gyűlölöm az esőt :mad:gdavid
A labda és a játékosok is csúsznak (előbbi nagyon veszélyes), emellett a labda megszívja magát, a dobók szenvednek, stb.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
A mai hatodik meccs halasztva. Csütörtök és péntek lesznek a játéknapok. Természetesen utóbbit nem tudom nézni 😕esőben nem lehet Baseballozni?
Gyűlölöm az esőt :mad:gdavid
criminal lawyer or criminal lawyer?