Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Rammer 194 — Rams fan
Gondolkodom, mit lehetne erről a meccsről egyelőre írni, de nem is tudom. Látni kell.

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Boston, nuff said.

Megint bekezdett a Cards. Vajon ma hány inninget ad a bullpennek La Roussa? 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
9. Mark Buehrle, pitcher, White Sox - An interesting free agent possibility for the Red Sox if they could get him in a two-year deal. Buehrle could be their No. 5 starter or give them a competent lefty in the bullpen.

Nick Cafardo, Boston Globe

Ez valami előrehozott szilveszteri kiadás akart lenni?
😂
több mint 13 éve
Rammer 194 — Rams fan
Remélhetőleg kiütött magából mindent a következő 2 hétre. Kivéve, ha a Brewers jut be, mert akkor bombázzon csak megint. 😊

több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Megint döntős a Rangers, Cruz meg brutál!Rammer
Félelmetes szériája volt.
több mint 13 éve
Rammer 194 — Rams fan
Megint döntős a Rangers, Cruz meg brutál!

több mint 13 éve
Rammer 194 — Rams fan
7-1, megvan a vezetés, 1 győzelemre a WS!

Érdekes meccs volt, a Brewers infield errorparádéja fűszerezve ismét egy impresszív bullpen teljesítménnyel (Dotel, Zsepi, Motte nem kérdés). Garcia is nagyon jó volt, 1 out-ra volt még 2 inningtől, de ez van, TLR jókor szedte le, meg jókor volt az a Punto bunt Garcianak.

Utolsó két meccs Milwaukee-ban, de én pozitív vagyok, olvasva a Brewers fórumokat úgy fosnak Marcumtól a 6. meccsre, hogy nem igaz... és a végén Carp, szóval, a lehetőség adott!

több mint 13 éve
D Young védekezése értékelhetetlen így félig sérülten.

Hülye hibák miatt tudott fordítani a Rangers, nehezen érthető. Porcello önbizalma is megzakkant egy pillanat alatt.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Porcello lazán dominálja a Texas lineupot.

Érdekesen alakulnak a dolgok Bostonban

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Rammer 194 — Rams fan
Pujols pusztít rendesen 😊gdavid
Beast Mode... ja várjunk... 😊

Közben Theo Epstein --> Cubs

több mint 13 éve
(Állítólag holnap lesz sajtótájékoztató, amin a komplett staff be lesz mutatva.)Mikey
Ha a komplett staff nem is, de Ventura tuti. 18 órától élő közvetítés is lesz a konfról a Sox hivatalos oldalán.
Mondjuk rajtam kívül aligha érdekel bárkit is. 😀
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Pujols pusztít rendesen 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Az az error eldöntötte, mondjuk egyébként is szarul pitchelt Perry.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Azta baszta! Walk off grand slam, Cruz!

több mint 13 éve
Végül is csak lehozott két fontos inninget, még ha az első balhés is volt.
Ki pislog először? Fogynak a relieverek

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ez mekkora defense volt!

Jakehomer! Ezen én is röhögtem év közben, ha vezet a Tigers, akkor jó, ha nem, akkor nem. Kéne neki egy sportpszichológus.

több mint 13 éve
Még jó, hogy az inning elején kiírták, hogy Valverde milyen szar volt non-save szitukban. Lehet, Leylandnek is meg kellett volna mutatni a statisztikát...

És kijött a no out bases loadedból, wow. Ez nagy momentum changer volt

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Gondoltam megnézem a tegnapi meccset. Egyből visszavett a lelkesedésem, mikor megláttam Joe Buckot és a FOX logót...
Na mindegy, remélem volt annyira jó meccs, hogy megérje ezzel együtt végignézni.Mikey
Azért Terry Francona jelentősen ellensúlyozza Buckot, aki egyébként így, hogy nem Tim McCarver ül mellette, lelkesebbnek tűnik.
több mint 13 éve
Úgy néz ki, lassan összeáll az új coaching staff South Side-on.
(Állítólag holnap lesz sajtótájékoztató, amin a komplett staff be lesz mutatva.)

Manager - Robin Ventura
Bench - Mark Parent* (Phillies AA manager)
1st base - Harold Baines
3rd base - Joe McEwing* (White Sox AAA manager)
Pitching - Don Cooper
Hitting - Jeff Manto vagy Tim Laker (előbbi White Sox minor league hitting instructor, utóbbi AAA hitting coach)

A csillagozottak nevét ma erősítette meg nem is egy "csapatközeli" forrás.

Nagyon tetszik, kristálytisztán látszik a kitűzött útvonal - rebuild. Ennek megfelelően türelmetlenül várom 2012 áprilist!
több mint 13 éve
Imádom az olyan homárokat, amikor az outfielderek meg se mozdulnak, csak a fal felé fordulnak. 😊

Gary Darling meglehetősen túlreagálta Prince HBP-jét.
több mint 13 éve
Gondoltam megnézem a tegnapi meccset. Egyből visszavett a lelkesedésem, mikor megláttam Joe Buckot és a FOX logót...
Na mindegy, remélem volt annyira jó meccs, hogy megérje ezzel együtt végignézni.
több mint 13 éve
Verlander nem az igazi ma, ki is használja a Rangers.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Én ilyen amatőr errort még nem láttam, amióta nézem a sportot. 😀 Se világítás, se nap, se szél. Elképesztő.

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Én sem hibáztatom Leet, elcseszte, de ez a series ezer helyen meglehetett volna. Oswalt pl. szimplán szar volt, de Leenél maradva, nem az ő hibája, hogy bennmaradt olyankor, amikor nem kellett volna. A lineup meg katasztrófa lett a végére, az alja végig semmit sem csinált, Howardnak volt egy meccse és kész, a többiek úgy-ahogy elmentek, de ez kevés.

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
2. Különböző oka lehet. A.: meglepi őket a dobó a dobás fajtájával(pl egy curveballt dob). B.: ha strike is, a zóna széle felé megy, amivel az ütők jóval kevesebbet tudnak tenni, mint egy zóna közepébe menő labdával, így inkább megvárják, hátha később hibázik a másik fél. C.: a dobó elengedési pontját (release point) próbálják belőni, valamint ezzel is minél több/több féle dobásra késztetik a pitchert az adott ütő ellen. Általános vélekedés, hogy minél többször lát egy ütő egy dobót, annál több esélye van a sikerre. D.: ezzel is fárasztják a dobót. Hiába strike, és kerülnek hátrányba (0-1 count) a cél, hogy a kezdődobót minél hamarabb lecseréljék. E.: van amikor a szituáció adja, pl. ha bázist lop egy ember, akkor azt automatikusan elengedik. E,F...stb. Sok van még, majd Marciék kisegítenek... 😊
Escalade
E: nekünk az edzőnk (Doug) mindig azt mondta, ha új dobó van veled szemben akkor mindig (minden körülmények között 😀) várd meg az első strike-ot 😊Fucu
NB3ban talán (nekünk is azt mondta Jaimie), de MLBben lehet hogy pont az lesz az egyetlen üthető pitch, amit látni fogsz egy jó SP ellen... 😊Escalade
azért az első at-bat-nél nem szoktak az első dobásra lengetni. a másodiknál már persze rácsapnak ha jól jön 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter