Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
A legjobb abban, amikor a borderline 2-strike dobásokat nem kapja meg a Brewers ... Front Row Amy ugráló csöcsei. 😊marciŐ a sárga felsős hölgy? 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Jogos, így eljuthattak volna Goldschmidtig (Blanco K az tutkó lett volna 😊).Hill buntolásával az lett volna a gond, hogy Upton így nem üthetett volna, mert tuti IBB-t kap.marciIgaz (már ha ki tudják ejteni a bunt után Hillt 😊 ), de valamit valamiért. És hát a one out bases loaded azért nem olyan rossz szitu. Mindegy most már.Jakehomer
több mint 13 éve
Hill buntolásával az lett volna a gond, hogy Upton így nem üthetett volna, mert tuti IBB-t kap.marciIgaz (már ha ki tudják ejteni a bunt után Hillt 😊 ), de valamit valamiért. És hát a one out bases loaded azért nem olyan rossz szitu. Mindegy most már.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Lábjegyzetbe: örülök, hogy nincs a Mets rájátszásban, amikor ez a hülye fehér törcsilengetés söpör végig a ligán. Majdnem olyan béna, mint mikor az NBA-ben elkezdtek fehér/szürke pólókat osztogatni a nézőknek.
több mint 13 éve
Hernandez kifogástalan volt ma, jobban áll a Dbacks pitcherekkel is, így, hogy ott van még Putz a tarsolyban. Az meg érdekes, hogy majdnem kétszer annyi baserunnerje volt a Zonának egész meccsen.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Hill buntolásával az lett volna a gond, hogy Upton így nem üthetett volna, mert tuti IBB-t kap.
több mint 13 éve
marci
1 023
Ha extrákra megyünk, kíváncsi vagyok jön-e Greinke, nélküle elég kaki mostantól a Brewers pen (Axford gondolom kijön a 10.-re). DBacksnek még van Putz, Ziegler (múltkori meltdown ide vagy oda, fasza ő), meg Collmenter, plusz Patterson majd Prince ellen.
több mint 13 éve
Hill-lel is buntoltattam volna, nagyobb esély lett volna 3. bázisra juttatni a futót.JakehomerEgyetértek. Pont akkor nem buntoltak, amikor lehetett volna értelme.
Kár érte, a lead is simán benne volt, de ahogy Marci is írta, a batting ordert/closert elnézve nem kis siker.
több mint 13 éve
marci
1 023
Yuninak megérte a rövid out, Hank White tuti megfutotta volna vagy 5 mp alatt a home-first távot. 😀
több mint 13 éve
Yeah baby 😊Na még egyet, meg vannak fogva.
Hill-lel is buntoltattam volna, nagyobb esély lett volna 3. bázisra juttatni a futót.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Hál istennek időben levették a buntot Burroughsnál.szerk.: még meccs végén is utálom a -2- 0 outnál a sac buntot 😊
több mint 13 éve
Na, tessék, Parra, amikor már senki se számít rá.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Boom, Parra!!!!
több mint 13 éve
marci
1 023
Egyébként, és itt is az első láma kérdés, 4 meccs során mely csapat volt jobb, illetve mi várható ma?DenyEgál.
Ma az várható szerintem, hogy ... senki nem tudja, ezért jó a baseball. 😊
több mint 13 éve
marci
1 023
Na, Esc, kérésedre Gibson is hibázott, mert ott hagyta a padon a leftyjeit K-Rod ellen, akinek idén brutális, karrierje során OPS-ben 100-as eltérés van a platoon splitjeiben.
több mint 13 éve
Roenickenek nem kéne hozni Axfordot?marciÉn hoztam volna, de megúszta. Asszem ez ennyi volt, ebből hozni kellett volna legalább egy runt, Goldy elbaszta.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Ezzel ez sztem eldőlt, 8-9-1 lesz a 9. tetején.
több mint 13 éve
Akkor megnézem, de előre szólok, biztosan lesz láma kérdésem 😀De legalább holnap büszke lehet rám Joci, hogy college helyett baseballt néztem 😊
Egyébként, és itt is az első láma kérdés, 4 meccs során mely csapat volt jobb, illetve mi várható ma?
több mint 13 éve
marci
1 023
Roenickenek nem kéne hozni Axfordot?
több mint 13 éve
marci
1 023
Ha K-Rod 1-2-3 inninget hoz, nincs igazság.
több mint 13 éve
Pár hete (hónapja) megértettem pár meccs alatt szabályokat, most gondolkodom, hogy Phillies 5. meccsét megnézzem. De annyira nem szimpatikus, hogy live247 szerint háromnegyed hétig fog tartani. Tényleg elhúzódhat addig vagy szerintetek meddig, mert azért reggelig nem akarok ébren lenni, belenézni meg akkor NCAA-be fogok.DenyElhúzódhat, de nem valószínű, két jó SP, valszeg gyors meccs lesz, már ha nem lesz extra inning 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Pár hete (hónapja) megértettem pár meccs alatt szabályokat, most gondolkodom, hogy Phillies 5. meccsét megnézzem. De annyira nem szimpatikus, hogy live247 szerint háromnegyed hétig fog tartani. Tényleg elhúzódhat addig vagy szerintetek meddig, mert azért reggelig nem akarok ébren lenni, belenézni meg akkor NCAA-be fogok.DenyAz első négy meccs átlagban 3 óra és 1 perc hosszú volt, szóval kb. fél 6 körül lesz vége.
több mint 13 éve
Pár hete (hónapja) megértettem pár meccs alatt szabályokat, most gondolkodom, hogy Phillies 5. meccsét megnézzem. De annyira nem szimpatikus, hogy live247 szerint háromnegyed hétig fog tartani. Tényleg elhúzódhat addig vagy szerintetek meddig, mert azért reggelig nem akarok ébren lenni, belenézni meg akkor NCAA-be fogok.DenyValószínűtlen, számolj inkább kb. ötös-fél hatos befejezéssel.
több mint 13 éve
Pár hete (hónapja) megértettem pár meccs alatt szabályokat, most gondolkodom, hogy Phillies 5. meccsét megnézzem. De annyira nem szimpatikus, hogy live247 szerint háromnegyed hétig fog tartani. Tényleg elhúzódhat addig vagy szerintetek meddig, mert azért reggelig nem akarok ébren lenni, belenézni meg akkor NCAA-be fogok.
több mint 13 éve
marci
1 023
A legjobb abban, amikor a borderline 2-strike dobásokat nem kapja meg a Brewers ... Front Row Amy ugráló csöcsei. 😊