Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Meglepő módon elhalkult a topik a WS alatt... Pedig régen látott jó és szoros döntő van, több mint érdekes manageléssel és bírói ítéletekkel. Nagy szívességet tett nekik a két ótvar prime time meccs, de így is lehangolóak a nézési indexek.EscaladeÉn néztem eddig mindegyiket élőben. Szorosnak szoros, de a tegnapi buktával sajnos a Texas fog nyerni.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Meglepő módon elhalkult a topik a WS alatt... Pedig régen látott jó és szoros döntő van, több mint érdekes manageléssel és bírói ítéletekkel. Nagy szívességet tett nekik a két ótvar prime time meccs, de így is lehangolóak a nézési indexek.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Jim Thome intends to return for 2012"I'll keep playing," said Thome, eighth on the all-time list with 604 career homers. "I just need teams to call me. I can't go play in the backyard by myself. I don't know the demand for a 41-year-old DH, but my passion is I want to continue to play."
Remélem valamelyik GM lát még benne fantáziát. 😊
több mint 13 éve
triangle
1 283
Pujols...(és egy kis személyes felvágás: mindig örömmel gondolok rá, hogy láthattam élőben ütni :cool: )
több mint 13 éve
ezen az aláíráson mindig jót mosolygok 😊Albert egy zseni 😊FucuMatthew99
több mint 13 éve
Albert egy zseni 😊Fucu
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
marci
1 023
Legen ... wait for it ... dary! 😊
több mint 13 éve
Éreztem, hogy a két st. louisi meccs után Arlingtonban slugfest lesz 😊 Albert megint mit csinált te jó ég...
Pujols joined Babe Ruth and Reggie Jackson as the only players to hit three home runs in a World Series game, tying records with five hits and six RBIs.
Rangers fórumokon írták, hogy örülnek, mert ritkán látja egymást a két csapat, és legalább megnézhetik maguknak Pujolst. Hát, voilà 😊
Pali a háttérben 😊
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
rsk
66
Idevág 😊NB3ban talán (nekünk is azt mondta Jaimie), de MLBben lehet hogy pont az lesz az egyetlen üthető pitch, amit látni fogsz egy jó SP ellen... 😊Escalade2. Különböző oka lehet. A.: meglepi őket a dobó a dobás fajtájával(pl egy curveballt dob). B.: ha strike is, a zóna széle felé megy, amivel az ütők jóval kevesebbet tudnak tenni, mint egy zóna közepébe menő labdával, így inkább megvárják, hátha később hibázik a másik fél. C.: a dobó elengedési pontját (release point) próbálják belőni, valamint ezzel is minél több/több féle dobásra késztetik a pitchert az adott ütő ellen. Általános vélekedés, hogy minél többször lát egy ütő egy dobót, annál több esélye van a sikerre. D.: ezzel is fárasztják a dobót. Hiába strike, és kerülnek hátrányba (0-1 count) a cél, hogy a kezdődobót minél hamarabb lecseréljék. E.: van amikor a szituáció adja, pl. ha bázist lop egy ember, akkor azt automatikusan elengedik. E,F...stb. Sok van még, majd Marciék kisegítenek... 😊E: nekünk az edzőnk (Doug) mindig azt mondta, ha új dobó van veled szemben akkor mindig (minden körülmények között 😀) várd meg az első strike-ot 😊Fucu
Escalade
There have been 14 players who have batted in Game 1 of the World Series. We've yet to see a first-pitch swing though.
több mint 13 éve
A WS első meccse tökéletes példája annak, hogy a NL szabályok milliószor jobbak.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Chicago White Sox assistant general manager Rick Hahn will interview for the general manager job with the Los Angeles Angels, according to a Yahoo Sports report.Nagyon nem kéne, hogy elkerüljön másik csapathoz, de sajnos csak idő kérdése.
több mint 13 éve
Sajnos csak félig jött össze a kívánt WS párosítás (Yankees). Így hajrá Cards! Remélem jó kis batting parti lesz. Azt viszont nem értem, hogy miért tekintik mindenhol ennyire underdognak a Cardinalst.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Előre a WS.-ért, ha Cruz hozza a Playoff formáját, akkor nincsen para. 😀
több mint 13 éve
Nekem jó felé szokta elvinni a dolgot a sig.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Tegnap gondoltam rà, de félek a jinx-töl. Majd ha megnyerik 😊Csak beraknám azt a siget a WS-re 😀Matthew99Ez a jó párosítás. A másik két csapatnak nem örültem volna. Innentől pedig gyerünk Pujols.Matthew99+100 😊
My brother from another mother 😊Fucu
több mint 13 éve
Csak beraknám azt a siget a WS-re 😀Ez a jó párosítás. A másik két csapatnak nem örültem volna. Innentől pedig gyerünk Pujols.Matthew99+100 😊
My brother from another mother 😊Fucu
több mint 13 éve
Ez a jó párosítás. A másik két csapatnak nem örültem volna. Innentől pedig gyerünk Pujols.Matthew99+100 😊
My brother from another mother 😊
több mint 13 éve
Azért pár Cards szurkolóban tuti megállt a trágya, mikor Pujols rosszul esett.
több mint 13 éve
grat a Cardsnak, teljesen megérdemelték ezt a world seriest, sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy jobbak voltak nálunk azon az ominózus seriesenmostmár nekem teljesen mind1, ki nyeri, legyenek jó meccsek
több mint 13 éve
Ez a jó párosítás. A másik két csapatnak nem örültem volna. Innentől pedig gyerünk Pujols.
több mint 13 éve
marci
1 023
World Series baby!!! 😊RammerGrat. 😊
Nem meglepetés, NLCS-rekordot jelentő számú pitching change volt a Cardinalsnak ez alatt a 6 meccs alatt. A számra most nem emlékszem és lusta vagyok megkeresni. 😊
több mint 13 éve
World Series baby!!! 😊
I know the human being and fish can coexist peacefully