Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
A hatodikra már nem kellett volna AJ-t kiengedni. Remélem nem lesz belőle gond.szerk.: 5.2-nél csere.
szerk. 2: Curtis lassacskán a vérét adja. Remélem nem sérült meg.
szerk. 3: innen már csak nem basszuk el, top of 8, bases loaded, 0 out. Ja, és 4-1 ide.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
De magas az a zóna Porcellonak egész meccsen...Jeter végre clutch volt picit, épp itt volt az ideje már.
Rodriguez meg amilyen szép védekezéseket mutat be egész DS során, ütésben annyira érthetetlen (kosárlabda méretű dobásokra nem üt rá, olyan, mint aki meg van szeppenve).
Granderson, atyaúristen!
Hajrá Yankees!
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Néhány hete olvastam egy AJ interjút valahol. Ott azt mondta, hogy "I'm built for playoff", az idei szezonjára vonatkozott. Hát lássuk!
több mint 13 éve
Beltre közben kiütötte a Tampát. Kár értük....
Gyerünk AJ, dolgozz meg a pénzedért... 😀
Hajrá Yankees!
DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Lidge hozta magát 😊 Érdekes volt, ahogy a catcher a jeleket leadta neki.Fogalmam sincs, miért hozták le Bastardot. Végül nem lett belőle gond, de emiatt Madsont "túl kellett terhelni", illetve ütnie is kellett. Bastardora simán rá lehetett volna bízni azt a nyolcast.
Nagy hiba Craigtől, legalább egy runt illett volna hozni ebből, innen már nehéz lesz.Jakehomer
több mint 13 éve
Lidge hozta magát 😊 Érdekes volt, ahogy a catcher a jeleket leadta neki.Nagy hiba Craigtől, legalább egy runt illett volna hozni ebből, innen már nehéz lesz.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Nemcsak Sabathiát szopatta az umpire. Verlander sokkal jobban dobált, mint CC, feltételezem, egy más felfogású bírónál ő se kap négy runt, de tök mindegy, adottak voltak a körülmények. A Yankees offense elég halott volt, azzal a Young hr-rel mindenképp jobb volt a Detroit. Porcello se egy ász, gyanítom, hogy a bullpenek döntik majd el a mait.Cry me a river 😛 Jobb volt a Tigers.JakehomerTegnap jobbak voltak, ma nem. Az alapszakaszban még elnézegettem az éppen aktuális HPU baromságait, de amikor már minden meccs számít, nehezen bírom. Mellesleg Red Wings és Pistons szurkolóként kedvelem a város másik két csapatát is, szóval nem vagyok teljesen elvakult 😉
Holnap kiesünk. Max. akkor van esélyünk, ha Burnett nem dob többet 4 inningnél (nagyon esetleg 5), abban az esetben is lecserélném az ötödikre-hatodikra, ha addig fasza, mert képes két másodperc alatt összeesni és onnantól nincs megállás. A lineup esetében is kéne egy kicsit kavarni.
Holnap folyt. köv.gdavid
Ruiz sétáltatását se értettem, rá is csesztek.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Én a legkevésbé sem bánnám, akkor sem, ha ezzel csomó jó catcher (főleg a labdát jól elkapók, egyébként nullák) állástalan lenne. Mondjuk ebből a szempontból a fő ítész, B. Selig kifejezetten tradicionalista arc, szóval várhatunk.Info azoknak, akik túlságosan a TBS zónájára hagyatkoznak. Akár 1-2 inccsel is tévedhet. PitchFX alapján rajzolódik, ami Mike Fast (PitchFX guru) számításai szerint egyes stadionokban átlagosan 1-2 inccsel pontatlanabbá vált a szezon eleje óta.Igen, sokszor lehet látni, hogy pl lefelé csal. Viszont amint kitalálnak egy 100%osan pontos rendszert, nem lennék meglepve, ha kivennék az "emberi tényezőt". Meglepően sokan lobbiznak érte.Escalade
Comericában a zóna valójában kicsit jobbra van ahhoz képest, ami a TV-s grafikán látszik. Könnyű ezt megállapítani a 9. inninges Jeter K 4. dobásánál (amit a HPU elkúrt): grafika szerint inside volt, replayből látszik, hogy a plate széle felett repült.marci
szerk.: amikor a szombatra halasztott 1. meccs során HPU-t tucatszor eltalálta a labda, megemlítették a kommentátorok, hogy régen, amikor még más volt a HPU védőfelszerelése, nem a catcher külső/belső válla mögül kandikáltak ki, hanem maradtak a plate mögött. ez is mondjuk egy jó ötletnek tűnne, mert most az a strike, amikor eltalálod a kesztyűt, néha még akkor is, ha az 10 centivel a plate mellett van.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Hát naggyon jó lenne, ha minél előbb sikerülne kiküszöbölni azt a bizonyos emberi tényezőt. Mert vagy én tudom egyre jobban megítélni hogy mi strike és mi ball, vagy a HPU-k egyre gyökerebbek, de a lényeg, hogy egyre zavaróbb amit művel egyik-másik. 😊
több mint 13 éve
Info azoknak, akik túlságosan a TBS zónájára hagyatkoznak. Akár 1-2 inccsel is tévedhet. PitchFX alapján rajzolódik, ami Mike Fast (PitchFX guru) számításai szerint egyes stadionokban átlagosan 1-2 inccsel pontatlanabbá vált a szezon eleje óta.Igen, sokszor lehet látni, hogy pl lefelé csal. Viszont amint kitalálnak egy 100%osan pontos rendszert, nem lennék meglepve, ha kivennék az "emberi tényezőt". Meglepően sokan lobbiznak érte.
Comericában a zóna valójában kicsit jobbra van ahhoz képest, ami a TV-s grafikán látszik. Könnyű ezt megállapítani a 9. inninges Jeter K 4. dobásánál (amit a HPU elkúrt): grafika szerint inside volt, replayből látszik, hogy a plate széle felett repült.marci
több mint 13 éve
marci
1 023
Info azoknak, akik túlságosan a TBS zónájára hagyatkoznak. Akár 1-2 inccsel is tévedhet. PitchFX alapján rajzolódik, ami Mike Fast (PitchFX guru) számításai szerint egyes stadionokban átlagosan 1-2 inccsel pontatlanabbá vált a szezon eleje óta.Comericában a zóna valójában kicsit jobbra van ahhoz képest, ami a TV-s grafikán látszik. Könnyű ezt megállapítani a 9. inninges Jeter K 4. dobásánál (amit a HPU elkúrt): grafika szerint inside volt, replayből látszik, hogy a plate széle felett repült.
több mint 13 éve
Cry me a river 😛 Jobb volt a Tigers.JakehomerTegnap jobbak voltak, ma nem. Az alapszakaszban még elnézegettem az éppen aktuális HPU baromságait, de amikor már minden meccs számít, nehezen bírom. Mellesleg Red Wings és Pistons szurkolóként kedvelem a város másik két csapatát is, szóval nem vagyok teljesen elvakult 😉
Holnap kiesünk. Max. akkor van esélyünk, ha Burnett nem dob többet 4 inningnél (nagyon esetleg 5), abban az esetben is lecserélném az ötödikre-hatodikra, ha addig fasza, mert képes két másodperc alatt összeesni és onnantól nincs megállás. A lineup esetében is kéne egy kicsit kavarni.
Holnap folyt. köv.
több mint 13 éve
Jeter kritikán alulit teljesít. 😕Gardner ütésénél leginkább ordítottam volna. A lehetőség megint megvolt, megint nem élt vele a Yankees. Innen azért elég nehéz lesz. 😀
Hajrá Yankees!
DS!
DS!
több mint 13 éve
Cry me a river 😛 Jobb volt a Tigers.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Persze, hogy rosszul kezelte. Nem is lehet máshogy, ha az első dobásod strike, majd 3-mal később ugyanoda dobod, ugyanúgy és láss csodát, ball és walk. Ezt 2-szer szopta be.Na ezért vagy a kedvenc játékosom BRETT!!!Verlandernek is volt négy pitch walkja két -elvileg - strike-kal. Erre mondják, hogy az a strike, amit a bíró annak mond, de az biztos, hogy CC rosszul kezelte a tényleg fura zónát.Jakehomer
Tényleg érdekes a hpu, egy at baten belül is mozog a zóna elég rendesen 😊 Mondjuk csak félszemmel nézem az mnf miatt, de nem igazán kedvez ezzel senkinek.JakehomerCC 6 walkjából legalább 3 nem volt az, ebből kaptunk 2 runt.gdavid
több mint 13 éve
Na ezért vagy a kedvenc játékosom BRETT!!!Verlandernek is volt négy pitch walkja két -elvileg - strike-kal. Erre mondják, hogy az a strike, amit a bíró annak mond, de az biztos, hogy CC rosszul kezelte a tényleg fura zónát.
Tényleg érdekes a hpu, egy at baten belül is mozog a zóna elég rendesen 😊 Mondjuk csak félszemmel nézem az mnf miatt, de nem igazán kedvez ezzel senkinek.JakehomerCC 6 walkjából legalább 3 nem volt az, ebből kaptunk 2 runt.gdavid
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Fura volt, hogy Verlander egyik pillanatról a másikra szétesett, kicsit elvesztette a kontrollt, pedig nagyon sima inningnek tűnt.Young elég jó igazolás volt 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Na ezért vagy a kedvenc játékosom BRETT!!!Tényleg érdekes a hpu, egy at baten belül is mozog a zóna elég rendesen 😊 Mondjuk csak félszemmel nézem az mnf miatt, de nem igazán kedvez ezzel senkinek.JakehomerCC 6 walkjából legalább 3 nem volt az, ebből kaptunk 2 runt.
több mint 13 éve
Tényleg érdekes a hpu, egy at baten belül is mozog a zóna elég rendesen 😊 Mondjuk csak félszemmel nézem az mnf miatt, de nem igazán kedvez ezzel senkinek.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Nemcsak a TV-s, hanem az ESPN-es zónát is nézem. A HPU-t ütném, ahol érem. Két eshetőség van: 1) nem lát jól, de akkor nem alkalmas a munkája elvégzésére; 2) nincs baj a szemével, ez esetben viszont...CC szenved rendesen, de amellett nem tudok szó nélkül elmenni, hogy mennyire mozog a zóna :/gdavidNem tudom nézted-e az előtte lévő meccset, ott közröhej volt. Ez a TBSes állandó elektronikus zóna felér egy baseballreform kampánnyal.Escalade
több mint 13 éve
CC szenved rendesen, de amellett nem tudok szó nélkül elmenni, hogy mennyire mozog a zóna :/gdavidNem tudom nézted-e az előtte lévő meccset, ott közröhej volt. Ez a TBSes állandó elektronikus zóna felér egy baseballreform kampánnyal.
több mint 13 éve
CC szenved rendesen, de amellett nem tudok szó nélkül elmenni, hogy mennyire mozog a zóna :/
több mint 13 éve
Basszus persze hogy elaludtam ezt a győzelmet... Összefoglaló alapján meg első ránézésre le a kalappal a (sokat szidott) bullpen előtt, 6 SO inning mindössze egy ütéssel, a nap hősei, na meg Jay!Jaja, sajnos elég aggasztó, hogy a két legjobbunk ellen ilyen jól mentetek (még ha Doc a közepétől kezdve a szokásos volt, de az eleje elég nyögvenyelős volt neki is). Mondjuk számunkra annyi pozitívum azért van, hogy az offense abszolút nem impotens, és hát a pitching matchupok így vagy úgy de elvileg végig nekünk kedveznek.
Azt hiszem elégedettek lehetünk, ahogy kint is sokan írják, hazajönni Phillyből 1-1-es állással, úgy hogy Doc és Lee ellen mentünk, abszolút teljesen elfogadható dolog 😊Rammer
több mint 13 éve
Leyland úgy néz ki mint valami szakadt alkoholista úgy hogy pont bele illik a profiljába hogy semmit nem értesz meg belőle amit mondd 😀Ezt a meccset Girardi vesztette el nekünk. 4 éve van itt, de még mindig nem érzi, hogy mikor kell dobót cserélni. Holnap folyt. köv.gdavidNekem az szúrt szemet, hogy Eric Chavezt betette Gardner helyett, meg valamiért 4-1-nél Luis Ayalát hozta a 9.-re, nem a teljesen pihent Soriano-Robertson duó egyikét.
Amúgy a meccsek közbeni "interjúk" alapján is Girardi a gyengébb, már csak azért is, mert Leylandet kurvára nem lehet érteni, csak morog. 😀marci
több mint 13 éve
ez Manuel lelkén szárad, ahogy írtátok is, ekkora faszságot itt a 7. inningben, hihetetlen... 4-0-nál azt gondoltam, hogy milyen sima lesz, errefel... na nem baj, biztos vagyok benne, hogy 1-et minimum nyerünk St. Louisban