Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
marci
1 023
Lassan jön K-Rod, nincs minden veszve a DBacksnek. 😀szerk.: Nem hogy Joe West, de még Angel Hernandez szerint is követhetetlenül táncol a zóna.
több mint 13 éve
marci
1 023
Hogy lehet ilyenkor bármit is dobni Fieldernek? Vagy UIBB vagy behozom Zieglert.szerk.: sorry, rossz emlékem voltak Zieglerről. Az volt meg, hogy fura mód LHB-k ellen jó, de most nézem, hogy ROOGY. 😊
Azt még megértem, hogy Patersont miért nem hozza be, újonc, idény nagy részét AAA-ben dobta ... mondjuk akkor minek van a rosteren ugye.
több mint 13 éve
Hát, ezzel el is dőlt, valaki magyarázza el, miért nem hozták be a leftyt Fielder ellen? (vagy miért nem sétáltatták)
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Lol ha ennyire fontos volt Reyesnek, akkor a világért se vitatnám el tőle 😊Az a para, hogy a nyolcadikat a lineup alja kezdi majd. Axford annyira nasty, hogy ellene esélytelen, a 8.-ban kéne összehozni a rallyt.
Bazz Parra hülyesége plusz egy runba került. Valahogy nem érzek két runt a DBacksben.Jakehomer
több mint 13 éve
Lol ha ennyire fontos volt Reyesnek, akkor a világért se vitatnám el tőle 😊Bazz Parra hülyesége plusz egy runba került. Valahogy nem érzek két runt a DBacksben.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Nem gondoltam, hogy a meccsek száma miatt írtad. Értem mire gondolsz, de itt eltér a véleményünk.Valami harminccal több meccset játszott, azért az nem mindegy. Nem először és nem is utoljára csináltak ilyet, de attól még nem szimpatikus.JakehomerEz az a batting title, amit Braun érdemelt volna meg? Elég szánalmas volt, hogy Reyest lecserélték az utolsó meccsen, megvédve a "címet".JakehomerMegérdemelte volna? A lecseréléssel én se értettem egyet, de nem először fordult elő ilyesmi, hogy valaki tét nélküli meccsen véd egy számára fontos eredményt.marci
Engem amiatt zavart leginkább, hogy lecseréltette magát, mert így bizonyos volt, hogy Reyes elég nagy jelentőséget tulajdonít a batting title-nak (még valami viewing partit is tartott, a Reyes-rezidencián szerdán a Pirates-Brewers ment 😀), ami abból a szempontból szomorú, hogy közel sem ez lenne a legfontosabb ütőstat. Hanem ugye az óbípí.
több mint 13 éve
Valami harminccal több meccset játszott, azért az nem mindegy. Nem először és nem is utoljára csináltak ilyet, de attól még nem szimpatikus.Ez az a batting title, amit Braun érdemelt volna meg? Elég szánalmas volt, hogy Reyest lecserélték az utolsó meccsen, megvédve a "címet".JakehomerMegérdemelte volna? A lecseréléssel én se értettem egyet, de nem először fordult elő ilyesmi, hogy valaki tét nélküli meccsen véd egy számára fontos eredményt.marci
Eh, mozog kicsit a strike zóna Milwaukeeban.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
nincs esélyetek 😛HurkaTudom, de én még emlékszem a 2006-os WS előtti "Tigers in 3" jóslatra is 😊
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
nincs esélyetek 😛 atyaég mióta várom ezt a napot, és végre elkezdődik 😊
Tűkön ülök! 😊Rammer
több mint 13 éve
Tűkön ülök! 😊
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
marci
1 023
Ez az a batting title, amit Braun érdemelt volna meg? Elég szánalmas volt, hogy Reyest lecserélték az utolsó meccsen, megvédve a "címet".JakehomerMegérdemelte volna? A lecseréléssel én se értettem egyet, de nem először fordult elő ilyesmi, hogy valaki tét nélküli meccsen véd egy számára fontos eredményt.
több mint 13 éve
Ez az a batting title, amit Braun érdemelt volna meg? Elég szánalmas volt, hogy Reyest lecserélték az utolsó meccsen, megvédve a "címet".
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
marci
1 023
Semmit. Csak jól esett kötözködni, nekem ez maradt csak. 😀 (meg a batting title Joséééééénak, No Hay Amigo)Most erre mit mondjak? 😀Megnézve a Texas-TB összefoglalóját... nem biztos, hogy örülök, hogy ez a Moore gyerek az AL East-ben fog hajigálni.Tán a Yankees elleni startja után még örültél az érkezésének? 😀marci
DS!Darksun3
DS!Darksun3
több mint 13 éve
Most erre mit mondjak? 😀Megnézve a Texas-TB összefoglalóját... nem biztos, hogy örülök, hogy ez a Moore gyerek az AL East-ben fog hajigálni.Tán a Yankees elleni startja után még örültél az érkezésének? 😀marci
DS!Darksun3
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
marci
1 023
Megnézve a Texas-TB összefoglalóját... nem biztos, hogy örülök, hogy ez a Moore gyerek az AL East-ben fog hajigálni.Tán a Yankees elleni startja után még örültél az érkezésének? 😀
DS!Darksun3
több mint 13 éve
Megnézve a Texas-TB összefoglalóját... nem biztos, hogy örülök, hogy ez a Moore gyerek az AL East-ben fog hajigálni.DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
marci
1 023
Fű alatt, de tegnap kirúgták az Angels GM-jét is, pontosabban lefokozták. Ha nem lépi meg azt az eszetlen Vernon Wells-Mike Napoli cserét, simán lehet, hogy tegnap Anaheimban indul a rájátszás.
több mint 13 éve
rohadt eső...Nekem jól jött, mert ma este már tudok meccset nézni 😊
DS!Darksun3
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
rohadt eső...DS!
DS!
több mint 13 éve
Ja, a zóna kellős közepén, Wilson ha strikeot dobott, kb. tökéletes helyre tette oda az ütőnek.Shoppach kicsinálta Wilsont.Jakehomer3/3 (2HR), 3R, 5 RBI. Ott üti, ahol éri 😀gdavid
több mint 13 éve
Töketlen bandával van körülvéve Verlander
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Shoppach kicsinálta Wilsont.Jakehomer3/3 (2HR), 3R, 5 RBI. Ott üti, ahol éri 😀
több mint 13 éve
A Tampa rendesen bekezdett, 6-0 nekik a 4. közepén.
több mint 13 éve
Francona hivatalosan is out. Várható volt, valami nagyon nem stimmelt ott a klubházban, az edzőt meg könnyebb lecserélni, mint a drága keretet.A Texas meg szerintem innen nem jön vissza.
Tepper takarodj!