Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
áéáasdhioajdsi!!!! 😀 És hogyan?!
Carp az Isten! (Meg Pence! 😊)
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Vége. 😕162 meccs élő végig követése, teljesítve.
Ennek örülhetek max, meg hogy az utolsó napon megvertük a Giants-t.
Szar lesz baseball nélkül, hiába volt ilyen pocsék idényünk, elnézném akár 365 napban is, most megint fél évig lófaszoskodás, borzalmas lesz. 😕
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Persze bazmeg, miért is lett volna meg Humber 10. győzelme.Hihetetlen, hogy ez a csapat még a szezon utolsó meccsén is felbassza az ember agyát.
Közben már vezet is a Jays...
Igaz, így legalább stílusosan zárja a csapat az évet, úgy, ahogy a szezon során végig játszott. Saját magát megverve.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Lejár a szerződése.Sale-lel kezdőként számolnak jövőre, tehát marad egy kiadó hely, mint lefty SP. (A három lefty SP-t kizártnak tartom.)
Ha pedig rebuild, akkor szerintem tuti Danksnek ajánlanak majd hosszútávú szerződést (arbitrációra jogosult a télen, 1 éve van hátra a szerződéséből), és nem Buehrle-nek 1-2 évest.
több mint 13 éve
Miért hova megy Buehrle?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Buehrle stílusosan fejezte be karrierjét a White Soxban. 7 shutout inning.11 consecutive seasons with 30+ games started, 200+ innings pitched and 10+ wins.
Olvasva Kenny tegnapi interjúját, tuti a rebuild.
"We're going to pay a lot more attention to what we have in the system, keep what we have in the system, and build upon that so we can get another window of opportunity to win,'' Williams said.
Hát lássuk.
több mint 13 éve
Egál!!!Pedig ahogy indult... Craig-et most már egész szezonban is látni akarom mit tud.
Ráadásul a Rays-BoSox is holnap dől el, már ha eldől...
Váááá.😊
több mint 13 éve
Esc, ha esetleg lemaradtál, ma éjjel megy az ESPN-en a 30 for 30-ből a Catching Hell, biztos tudod miről. Reméljük mihamarabb kikerül az ismert helyekre. 😊marciKöszi! Nincs ESPNem, csak Live 247en, inkább majd valahonnan bepótolom normális minőségben. (ha látja valaki, szóljon 😊 ) Állítólag nagyon fájdalmas, de must see.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Jól hangzik mindkettő. Köcce.
több mint 13 éve
marci
1 023
Azt mondjuk biztos volt, hogy ha Ozzie megy, akkor Cora is.A Prospectusnál 4. és 7. prospectek voltak télen, bekopiztam a cikk releváns részét.
Szerencsére Cooper marad jövőre is.
Marinezről annyit találtam, hogy no. 3 Marlins prospect, és mid-90 mph-s fastballt dob. Mindenesetre tetszik, hogy jön a Baseball America szerint #3 és #5 Marlins prospect. Aztán majd kiderül, mi lesz belőlük.
Rettentő kíváncsian várom, kit hoz Kenny menedzsernek. Remélem jót választ.Mikey
4. Osvaldo Martinez, SS
DOB: 5/7/88
Height/Weight: 5-10/190
Bats/Throws: R/R
Drafted/Signed: 11th round, 2006, Porterville College (CA)
2010 Stats: .302/.372/.401 at Double-A (130 G); .326/.383/.465 at MLB (14 G)
Best/Worst Tool: Glove/power
Year in Review: Martinez was seen as a potential breakout player entering the year, and he fulfilled those expectations.
The Good: Martinez has an excellent feel for contact. He works the count well and his outstanding hands allow him to make in-pitch adjustments and consistent contact to go with occasional gap power. He has very good defensive skills with good footwork, smooth transfers, and an average-to-plus arm.
The Bad: Martinez is only an average runner and not a quick-twitch athlete, so his range is a bit short, especially on plays to his right. He'll never hit for power, and if forced to move to second base, his bat becomes light for the position.
Ephemera: Martinez turned into Tony Gwynn during day games in 2010, batting .373/.439/.464 in 28 contests.
Perfect World Projection: He could be a solid everyday shortstop. That might not sound exciting, but there are not 30 of those in the big leagues.
Fantasy Impact: He'll have some batting average and little else. He'll be far more valuable in the real world.
Path to the Big Leagues: Martinez finally gives the Marlins a player than can slot in at shortstop should Hanley Ramirez's defense end up moving him. For now, he'll begin the season at Triple-A New Orleans.
ETA: Late 2011.
[...]
7. Jhan Marinez, RHP
DOB: 8/12/88
Height/Weight: 6-1/165
Bats/Throws: R/R
Drafted/Signed: 2006, Dominican Republic
2010 Stats: 1.42 ERA (25.1-12-14-44) at High-A (21 G); 2.16 ERA (16.2-9-7-20) at Double-A (15 G); 6.75 ERA (2.2-3-3-3) at MLB (4 G)
Best/Worst Tool: Fastball/control
Year in Review: This hard-throwing Dominican began the year in High-A, but he reached the big leagues, missing plenty of bats at every level.
The Good: Marinez has a tremendously fast arm action and a loose delivery, bringing the heat with a 93-96 mph rising fastball that has touched as high as 99 mph. He attacks hitters early in the count to set up a slider that flashes as plus.
The Bad: Marinez overthrows his breaking ball at times, which gives him command troubles or turns it into a sweeping, hittable pitch if over the plate. He had some midseason elbow issues and has yet to throw more than 50 innings in a single season.
Ephemera: Florida State batters facing Marinez in the ninth inning went 4-for-36 with 23 strikeouts.
Perfect World Projection: He could be a late-inning reliever.
Fantasy Impact: As much as scouts like Marinez, more are convinced he's an eighth-inning type as opposed to a closer.
Path to the Big Leagues: Marinez will compete for a bullpen job in the spring, with Triple-A New Orleans as the backup plan.
ETA: 2011.
Baseball Prospectus valamikor 2010 decemberében
több mint 13 éve
marci
1 023
Esc, ha esetleg lemaradtál, ma éjjel megy az ESPN-en a 30 for 30-ből a Catching Hell, biztos tudod miről. Reméljük mihamarabb kikerül az ismert helyekre. 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Azt mondjuk biztos volt, hogy ha Ozzie megy, akkor Cora is.Szerencsére Cooper marad jövőre is.
Marinezről annyit találtam, hogy no. 3 Marlins prospect, és mid-90 mph-s fastballt dob. Mindenesetre tetszik, hogy jön a Baseball America szerint #3 és #5 Marlins prospect. Aztán majd kiderül, mi lesz belőlük.
Rettentő kíváncsian várom, kit hoz Kenny menedzsernek. Remélem jót választ.
több mint 13 éve
marci
1 023
Szerintem sem fura, már tavaly is majdnem megtörtént, max az érdekes, hogy a Marlins tulaj képes játékosokat adni egy menedzserért.Az már inkább fura, hogy azt a Joey Corát tették meg kedd-szerdára, aki Ozzie párti volt, majd ma reggel Kenny Williams sms-ben őt is kvázi kirúgta.
ápdét: Jhan Marinez lesz a másik játékos.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Igen, tudom, hogy a kinti újságok miket írtak (már tavaly télen is), és maximálisan úgy is gondolom, hogy mindkét félnek jobb lesz így.Pusztán csak maga az időzítés érdekes nekem, de ez általában így van minden olyan edzőváltásnál, ami a szezon vége előtt 1-2 meccsel történik BÁRMELYIK bajnokságban.
A pletykák szerint, a SS-2B Oswaldo Martinez lehet az egyik ellenérték, ha Ozzie aláír a Marlinshoz. Tipikus career no. 2 hitternek tartják, ami jól is jönne...
több mint 13 éve
az amerikai ujsagok hetek ota szinte kesz tenykent kezeltek, hogy Ozzie menni fog a Marlins-hoz, szoval ebbol fakadoan orulok is neki, hogy tavozott... Dunn ugye az ev bustja, szar egy ideny volt ez, talan az uj impulzus kell is a csapatnakCsak azt nem értem, miért 2 meccsel a vége előtt. Persze tökmindegy, csak az ilyet sosem értettem.MikeyAzért hatalmas égés, hogy 127 milliós payrollal sikerül .500 alatt zárni az évet. Komolyabb helyeken nem egy fej lehullana a télen ezután...MikeyNem kell decemberig várni. Itt van az első fej:
http://espn.go.com/chicago/mlb/story/_/id/7023269/ozzie-guillen-traded-florida-marlins-source-saysgdavid
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
marci
1 023
Ez a WC verseny amennyire élvezetes lett a végére, akkora vicc. Most őszintén, hogy lehet két ekkora gödörben a Red Sox és a Braves, amikor 3-4 meccsen múlik a szezonjuk? Persze nem lehet görcsösen itt sem nyerni, de szimplán lendülettel el kéne kaszálni az ilyen Baltimore-okat és National-eket...Tegnap olvastam, szerintem jó stat.
Persze a Cards sem sokkal jobb, és a Rays sem mutogathatja a 6-4es utolsó 10 meccses mérlegét.Escalade
Mets 2007-es collapse, szeptember: 14-14
Red Sox idén, szeptember: 6-19
Braves idén, szeptember: 9-16
több mint 13 éve
Ez a WC verseny amennyire élvezetes lett a végére, akkora vicc. Most őszintén, hogy lehet két ekkora gödörben a Red Sox és a Braves, amikor 3-4 meccsen múlik a szezonjuk? Persze nem lehet görcsösen itt sem nyerni, de szimplán lendülettel el kéne kaszálni az ilyen Baltimore-okat és National-eket...Persze a Cards sem sokkal jobb, és a Rays sem mutogathatja a 6-4es utolsó 10 meccses mérlegét.
Mellesleg Andino inside-the-park HRjánál az apja volt a scorer? 1,5 error=home run?
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Csak azt nem értem, miért 2 meccsel a vége előtt. Persze tökmindegy, csak az ilyet sosem értettem.Azért hatalmas égés, hogy 127 milliós payrollal sikerül .500 alatt zárni az évet. Komolyabb helyeken nem egy fej lehullana a télen ezután...MikeyNem kell decemberig várni. Itt van az első fej:
http://espn.go.com/chicago/mlb/story/_/id/7023269/ozzie-guillen-traded-florida-marlins-source-saysgdavid
Remélem, a Sandy Alomar, Dave Martinez, Joe McEwing hármasból kerül ki az utód. Mondjuk én konkrétan nem nagyon ismerem egyiket sem, de az első kettőről igen jókat hallottam egész évben, utóbbi meg igen jól ismeri a White Sox utánpótlását...
több mint 13 éve
St. Louis meg 10. inningben bukta el? 😮Darksun3Úgy, hogy párhuzamosan meg égett a Braves.. arghhhh...
több mint 13 éve
Tampa - Boston egál. 😀St. Louis meg 10. inningben bukta el? 😮
Mocskos Texas meg nem akar kikapni már idén... pedig szívesebben látnám őket az ALDS-ben a Yankees ellenfeleként, mint a Detroitot.
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Azért hatalmas égés, hogy 127 milliós payrollal sikerül .500 alatt zárni az évet. Komolyabb helyeken nem egy fej lehullana a télen ezután...MikeyNem kell decemberig várni. Itt van az első fej:
http://espn.go.com/chicago/mlb/story/_/id/7023269/ozzie-guillen-traded-florida-marlins-source-says
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Na, csak elérték, hogy az utolsó pillanatig szétizguljam az agyam 😊Az utóbbi időben mi is inkább triple-A vonalon erősítünk, de még talán így is jobbak vagyunk az Astrosnál, hajrá, én nektek szurkolok 😊
3 meccs van hátra, és 1 GB.
A Braves a legjobbakkal zár (még ha kicsit csúnya is az utóbbi időszaka a Philliesnek)
Mi pedig a Houston AAAstroshoz megyünk.
Vááá.Rammer
több mint 13 éve
2-2-vel zártunk az Astros ellen, sorban 9 vereségig süllyedtünk, aztán szombaton 13 inningben győztünk, vasárnap pedig iszonyatos osztást rendeztünk: season-high 19 run és franchise record 25 hit lett a végére. Igazából nem tudtam neki örülni, inkább szomorú voltam, hogy ha ilyet is tudunk, és erre képes még ez a tartalékos csapat, akkor hogy lehettünk ennyire szerencsétlenek, impotensek az év nagy részében. 😕http://denversports.blog.hu/2011/09/26/astros_rockies_2_2_t
Csalódás volt ez az év, nem kicsit, jövőre teljesen máshogy kell hozzáállnom a szezonhoz, és nyilván a szakértők is így fognak tenni, ami jó lehet, mert mindenek leszünk, csak éppen esélyesek nem.
Azért április 15-én 11-2-vel még vezettük az MLB-t, erre fogok gondolni egész télen. 😊
több mint 13 éve
Na, csak elérték, hogy az utolsó pillanatig szétizguljam az agyam 😊3 meccs van hátra, és 1 GB.
A Braves a legjobbakkal zár (még ha kicsit csúnya is az utóbbi időszaka a Philliesnek)
Mi pedig a Houston AAAstroshoz megyünk.
Vááá.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
.307 AVG, 29 HR, 96 RBI, .397 OBP, 39 double.A fél karomat odaadtam volna egy ilyen számokat hozó DH-ért idén. 😀
Persze tudom nagyon jól, hogy a számok sok mindent nem mutatnak meg (erről szerdán este is ejtek majd néhány szót), de azért nah. 😊
A White Sox pedig a hétvégi seriest is bukta természetesen a Royals ellenében... ezzel összehozva egy nem túl korrekt 7-11-es season seriest... hát igen, nem véletlenül nem volt a csapat a div. győzelem közelében sem.
Azért hatalmas égés, hogy 127 milliós payrollal sikerül .500 alatt zárni az évet. Komolyabb helyeken nem egy fej lehullana a télen ezután...