Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, hogy meglesz a győzelem, Pomeranz-ot a tapasztalatlan infield két double play-el is kisegítette, támadásban meg pont hoztunk eleget. 5 inning 2 hit 0 R/ER 2 SO, egész jó bemutatkozás. Hammel meg nagyon szépen lehozta a végét. Most jön egy nap phi, lesz idő egy kicsit összedrótozni a csapatot, már csak pár hétre kell csak úgyis... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Söprés a Braves ellen is, úgy látszik a legvégsőkig fenntartják a szurkolókban a bizakodást...Valamint közben hosszabbítottunk Carpenterrel, 2 év 21 millió, szerintem nem rossz, és jobb struktúra mint a jövőre esedékes 15 milliós opcióval (így a hírek szerint 11 millió körül keres majd jövőre). Viszont ez azt is jelenti, hogy Edwin Jackson rövid időn belül ismét csapatot vált majd a szezon végén.
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Gratulálok én is a döntőhöz!Gratulálok én is! 😊Köszönöm. De sajnos annak néz ki. Holnap megpróbálok eljutni a dokihoz és utána tudok pontosat mondani.Matthew99
Remélem nem komoly a sérülés.
DS!Darksun3
A dokitól kérdezd meg, hogy van-e rá lehetőség, hogy a meccs idejére injekciót adjon fájdalomcsillapítás céljából. Csak azért ajánlom, mert gondolom szeretnél játszani. Ha nem tört el, nem ugrott ki vagy nincs szakadás és tudod mozgatni, akkor egy jól irányzott szurival elvileg tudsz majd játszani 😊 A doppinglistát előtte azért nézesd meg, nehogy gebasz legyen.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Gratulálok én is! 😊Köszönöm. De sajnos annak néz ki. Holnap megpróbálok eljutni a dokihoz és utána tudok pontosat mondani.
DS!Darksun3
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Pomeranz ma mutatkozik be a Reds elleni series finale-on 9-től, 70 dobásra tervezünk vele.Parádés infield lesz mögötte, mert hiányzik: Helton (fáj az öreg háta); Giambi (egymás után két nap nem tud játszani 40 évesen); Ellis (tegnap fejbe dobták iszonyat keményen); Tulo (a dereka és a vádlija fáj), Herrera (eltörte az ujját, miközben a gyerekével játszott); Nelson (tegnap megsérült).
Úgy szalajtottunk négy embert, hogy a C/2B/3B újonc Pacheco most 1B lesz, EYJR az outfield-ről bejön, a SS az első MLB-meccsét játszó Field lesz, csak Kouzmanoff játszik a megszokott helyen. Plusz a catcher a zöldfülű Rosario lesz.
Ki kell pucolniuk minket, de legalább jól nézünk ki a fiatalokkal, kemények vagyunk. 😊
több mint 13 éve
Ééééésss igen. Na ki van bent az NB 3 döntőjében. Az első meccsen kikaptunk Mikepércsen és meg is sérültem, de a második hoztuk, így Nemesvámos- 424 döntő lesz. Sajnos úgy néz ki nélkülem mert egy becsúszásnál megsérült a kézfejem meg a gyűrűs ujjam. Holnap szerintem ügyelet.Matthew99Gratulálok én is! 😊
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Star Wars a Comericábanhttp://rm.awarenessnetworks.com/6465889460579488150.JPG
Inge walk off homer,újabb győzelem,innen már művészet lenne elbukni a csoportot
több mint 13 éve
Jó kis fiesta lesz 24-én az óbudai pályán. Akit érdekel a döntő szívesen várjuk. Ha nem is tudok játszani, valószínű akkor is ott leszek.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ééééésss igen. Na ki van bent az NB 3 döntőjében. Az első meccsen kikaptunk Mikepércsen és meg is sérültem, de a második hoztuk, így Nemesvámos- 424 döntő lesz. Sajnos úgy néz ki nélkülem mert egy becsúszásnál megsérült a kézfejem meg a gyűrűs ujjam. Holnap szerintem ügyelet.Matthew99Grat és egyúttal sajnálom. Ott már nem szabad kikapni!
több mint 13 éve
Ééééésss igen. Na ki van bent az NB 3 döntőjében. Az első meccsen kikaptunk Mikepércsen és meg is sérültem, de a második hoztuk, így Nemesvámos- 424 döntő lesz. Sajnos úgy néz ki nélkülem mert egy becsúszásnál megsérült a kézfejem meg a gyűrűs ujjam. Holnap szerintem ügyelet.
több mint 13 éve
És itt az új munkám:MVP
Matthew99
több mint 13 éve
Augusztusban az 5 újoncunk ütőátlaga .300 fölött volt 😊 Csak mivel rookiek sajna nem túl konzisztensek, és 1-1 meccsre teljesen leülnek plusz hibák is előfordulnak, viszont láttam az elmúlt 20-22 meccset, és 1-2 kivételtől eltekintve inkább a pitchingen mennek el a meccsek. Sajna ha jól sejtem Furbush-al is találkozhattok majd, szóval 1 W-tek tuti lesz 😀 Meg a legvalósznűbb, hogy Vargas lesz a harmadik P-nk, szerintem az igazi "döntő" lesz 1-1 után (Felixben nagyon bízom), mert Vargas azért tud nagyon jól játszani, csak sajna nagyon rosszul is 😊De azért az nem semmi lenne, ha félig újonc kerettel elvernénk mégegy egyértelműen top csapatot 😊
több mint 13 éve
Hát ahogy vártam Weaverrel nem nagyon tudtak mit kezdeni az ütők. Utóbbi három meccsen elfelejtettek ütni. És akkor most jön Haren és Santana... jessz. Három pozitívum azért volt: Montero ismét HR (Weaverről), Colon nagyon jó volt megint, és a Boston ismét vereséget szenvedett. Ha az O's ellen nem cseszik el ezek a hülyék, akkor már elég szép előnye lenne a NY-nak keleten...@fetomy: Hernandez általában nagyon dominálja a Jenkiket, szóval ha kicsit is összeszeditek magatokat majd ütésben, akkor azt a meccset hozzátok simán. Főleg, ha Burnett dob majd ellene. 😀 Aztán az azt követő két meccsre viszont kössétek fel a gatyát. 😛 😀
DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Ezaz!!! Végre nagyszerű meccs volt! A 3. inningben majdnem 3 Homert ütöttünk, de csak 2 lett, mert Ackley-ét Francoeur a falon túl kapta el -ráadásul az ichimeteres csaj kesztyűjét érintette is a labda, kb. 2 centin múlott, hogy nem HR-, ráadásul Francour kicsit később szintén egy szép elkapással cseszett ki Ackley-vel, aki amúgy double-t ütött volna, viszont a lényeg, hogy fasza meccs volt. Olivonak csak egy single kellett volna a biciklihez, a tegnapot másolva Ichiro 2, Ryan 1 steal. S ha már icsiróóó, csávó nagy formába kezd lendülni, tegnap 3-ból 2 hit, ma 5-ből 4, ráadásul tegnap is homer ma is homer, egyszerűen király! 167 hitnél jár, 18 meccsen kell 33 hit hát elég necces, de tőle még ez is kitelik 😊 Ja, és Stolen Base statoknál már 4. ráadásul neki van a legkevesebb caught stealingje is. Ezen kívül Liddi néni második meccsén megcsinálta az első hitet, ami rögtön dábbüüüll (majdnem homer), ráadásul runja is lett és fieldingben is egész ígéretes, szóval egy újabb bíztató rukki.
Mivel holnap valószínű kikapunk Vasquezzel, ma pedig úgyis Pineda dobál, remélem ma nyerünk, és így meg is lesz 3W-vel a series a Royals ellen, aztán hétfőn jöhet King Felix-el a Yankees series első meccse, amiért már most bocsánatot kérek az itteni sok Yanks fantól, hogy kikaptok 😛😀
több mint 13 éve
Holnap szorítsatok. Ha megverjük a Mikepércset, akkor bent vagyunk a döntőben.És itt az új munkám:
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Josh Judy, szakadjon rád 100 tonna szar, amiért eltörted Lillibridge csuklóját.Pierre 2000 career hits. 😊
több mint 13 éve
Köszi Toronto! Nagyon nagyon köszi.DS!
DS!
több mint 13 éve
De bizony, Todd.
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Nem tudom volt-e már itt, egy kis football-baseball quiz: utoljára 1994-ben volt olyan meccs, mikor az aktuális csapatánál Peyton Manning nem tudott kezdőként éles meccsen pályára lépni. Ki volt ekkor helyette a kezdő? 😊StormSTCsak nem Ő? 😀
több mint 13 éve
Nem tudom volt-e már itt, egy kis football-baseball quiz: utoljára 1994-ben volt olyan meccs, mikor az aktuális csapatánál Peyton Manning nem tudott kezdőként éles meccsen pályára lépni. Ki volt ekkor helyette a kezdő? 😊StormSTÉn nem válaszolok. 😀
több mint 13 éve
Nem tudom volt-e már itt, egy kis football-baseball quiz: utoljára 1994-ben volt olyan meccs, mikor az aktuális csapatánál Peyton Manning nem tudott kezdőként éles meccsen pályára lépni. Ki volt ekkor helyette a kezdő? 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Ó jee, 3-1-gyel elhozta a White Sox a seriest a Rochester Red Wingstől. Folyt. köv. otthon 4 meccsen az Indians és 3 meccsen a Tigers ellen. A Cleveland ellen series győzelmet várok, a Detroit ellenitől meg azt, hogy a múlt hétvégi serieshez képest néhány nagyságrenddel kisebb szopatásban legyen része a Soxnak.
Amúgy a hétvégén valószínűleg visszatér Quentin is, csak hogy Dunn még kevesebb lehetőséget kapjon a hátralévő bő 2 hétben.
...
több mint 13 éve
Neeeee, nem akarom a régi Boone Logant... az új, strike out-olós Boone Logant akarom!...
VÁÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁ mekkora védekezés!!!
4-3-as Jenki előny, Markakis 1esen. Laza line drive centerbe (kicsit jobbra), Granderson felkapja még a fal előtt, one-hopper Canohoz, aki fel sem nézett, hanem még az outfield füvéről azonnal dobta haza, ott egy rohadt nagy collision Markakis és Cervelli között, és Frankie-nél maradt a labda!!! De nagy volt az egész 😊
...
És egy inninggel később meg Granderson dobja ki a futót home-on, megint collision, megint out. 😊 Aztán egyenlített az O's, Soriano is szezon eleji formát mutat :S ... a végére még Cervelli azért kidobott egy futót 3B-lopás közben 😀
DS!
DS!
több mint 13 éve
Elvesztettük a series-t a D'backs ellen, így 19 meccsel a vége előtt 15 GB a lemaradás, nemsokára átfordul. 😕http://denversports.blog.hu/2011/09/08/rockies_diamondacks_1_2_l
Rosario a második meccsén meglőtte az első HR-t a majorben, jól jött a két kölyök, eddig mindkétszer kezdtek, és totál újonc létére csak dícsérik, hogy mennyire profi catcher.
Millwood lőtt egy hatalmas HR-t, a második volt már idén egy pitcher-től.
Tulo június óta először error, már 5 van a szezonban, gondolom az egész liga dörzsöli a tenyerét, hogy hátha lehet mire fogni a GG elvételét.
több mint 13 éve
A Scranton/Wilkes-Barre (néhány nagyligás Yankee vendégjátékossal) szépen tartotta magát az MLB-s ellenfél Baltimore ellen, de ahogy egyre több NY Yankee állt be, annál rosszabb lett a támadó teljesítmény és a végén az O's nyert 11 inningben.😀
Montero elég jól kezdte az MLB karrierjét, ha így megy tovább a hónap végéig, akkor a rájátszásban is bizonyíthat.
Hajrá Yankees!
DS!
DS!