Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Wakefieldnek a 7 próbálkozás sem jött össze a 200. W begyűjtésére. Hiába hozott az offense 10 R-t, a bullpen elkúrta. :mad:
több mint 13 éve
Háááááát igen 😊 a 8. inning előtt, 1-0-nál már éppen gondolkodtam azon, hogy Furbush milyen hihetetlen jó napot fogott ki és majd mit áradozok róla. De szerencsére előjött az igazi énje 😊 A 8. inning előtt volt neki asszem 2 hitje, na hát ő úgy döntött, hogy a 8-ban hozzáad még 3-at, gondolta itt az ideje walkoltatni is egyet, egy wild pitch sem ártana, így szépen meg is fordította a meccset az Angels. Lehet bevett valami gyógyszert meccs előtt, és elmúlt a hatása, vagy nem tudom, de elképesztő, hogy ennyire el lehet baszni egy simán megnyert meccset...több mint 13 éve
Pakson láttad? Mert akkor tudom ki a srác.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
szaba
10 550
Ma láttam egy adidas Yankees t-shirt-ben egy srácot a buszon. 4 egykori\mai játékos grafikus arcképe volt rajta a mellkasnál kb. Látott már vki ilyen felsőt, mert kéne egy kép erről neten, ha lehetne.
több mint 13 éve
Úgy látszik. Nem mondom, hogy azon múlt, de a 9.-ben simán eldönthettük volna, ha a HP bíró nem akkora broki. Gonzales-nél két egyértelmű ballt strikenak mondott be. Persze nem perdöntő a felrajzolt zóna, de csúnyán kint volt mindkettő. És akkor 2-en is voltak már base-n. Dehát ebből is látszik, hogy nem szabad a végéra hegyni a dolgot. Most nem tették. 😀
több mint 13 éve
A Red Sox megsértődött a walk-off miatt, vagy mi? 😀...
Yanks ismét W, Gardner ütötte a csapat 200. HR-ját a szezonban. Rivera 598.
Meg meccs előtt egy laza 4 órás esőszünet.
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Lester 11K. Toronto lenullázva. Ma Mr. Knuckleball ismét próbálkozik a 200. W begyűjtésével. Remélem valahogy összekaparják neki, mert mióta ez előtt áll, zsinórban 5L-t szedett össze.
több mint 13 éve
Őrület volt a mai meccsen, 1-3-as hátrányban mentünk neki a nyolcadik aljának, erre egy inning alatti season-high 7 ponttal fordítottunk, két out után zsinórban kilenc ember lépett bázisra. Ezek közt Tulo lőtt egy 3-run HR-t, ami a fordítást jelentette 2-3-as hátrányból 2in-2out clutch szituban, jót őrjöngtem utána negyed 6 magasságában, remélem a faszszopó szomszéd is felébredt rá. Pacheco hozta az első ütéseit és az első pontjait a major debut alkalmával, Rosario bemutatkozása kicsit szerényebbre sikeredett. De a lényeg, hogy itt vannak a kölykök.Suck on that, büdös D'backs. 😛
Ja, és vasárnap a Reds ellen Pomeranz fog kezdeni!
több mint 13 éve
az ilyen meccsek után nehéz eldönteni, hogy Cliff vagy Doc a jobb 😊 9-0-ra vertük el az elvileg minket üldőző Braveset, hát igen 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Na valami ilyen egy tökéletes doubleheader.Phil Humber throws 7 shutout innings, W 2-1.
Zach Stewart throws one-hitter, W 4-0.
:cool:
több mint 13 éve
Tulo egy 3-run HR-nal elérte a 100 RBI-t. Semmi más nem számít! 😊CarGo 12. outfield assist, csodálatos homethrow volt a jobb sarokból tökéletes helyre, nyilván nem GG-szint idén sem.
Pomeranz elég meggyőző volt a Double-A-ben, remélem jönni fog még idén. A Drillers és a Sky Sox is megnyerte a szezon utolsó meccsét, emiatt azért bőven boldog vagyok, még ha simán ki is kaptunk a csicska nyomorékoktól.
több mint 13 éve
Huhh, végig szoros volt, de csak meglett a W az Orioles ellen. 11-10 😀 😀 DZSÍZÁSZ karrierje első HR-jával megszerezte a vezetést, aztán ütött később gyorsan még egyet (az már 2R), hogy ne árválkodjon az első. 😊 Zúzós kis meccs volt.
TOR - BOS meg a 11.ben van, 0-0. Beckett lesérült a 4.ben, azóta a cseredobók vagánykodnak a Bostonnál, a Toronto meg most cseszett el egy bases loaded-et a 10.ben.
Jó lenne, ha hozná ezt a Jays.
... Ott is van! 11. inningben Lawrie walk-off HR. Jessz!
DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Boesch->IRa sok jó hír közé már kellett egy ilyen..így magglio visszatér a kezdőbe
több mint 13 éve
Remélem tetszett, mert odatette magát rendesen az ász. 😊nagyon király meccs volt ez is élőben,CC nagyon jól nyomta,meg is kapta a standing ovationt mikor lecserélték.a-rod homerjénél kicsit imádkozni kellett,de szerencsére meglett.A Kapitány nagyon királyul játszott,5 RBI lett végül a neve mellett.baut pista homerjét nem kellett volna benyalni,akkor egy szép 4 AB 0 H lett volna a neve mellett.lényeg hogy meglett a W és a red sox kikapott.
Jeter 5 RBI, többek közt egy 3R-HR. Swish is beköszönt egy 2R-HR-nal, Rodriguez pedig egy soloval. Soriano meg dobott Bautistának egy olyan kövér labdát, hogy azt hittem Föld körüli pályára állította José. De belefért. 😊
Söprés a BlowJays ellen, jöhet a többi madár.
...
Texas pedig veri nagyon a Bostont ismét. 😊
DS!Darksun3
az meg tiszta libabőr mikor a kivetítőn beadnak valami régebbi meccsrészletet.akinek lesz majd lehetősége kimenni nyc-be,mindenképpen látogasson ki egy Yankees meccsre,nagyon nagy élmény
látom a Tigers pedig a tegnapi giga morális victory után ma teljesen bealázta a CWS-t
több mint 13 éve
Nyertünk egy series-t, így talán a negyedik hely meglesz a csoportban, és lehet hogy négy NL-csapatot is meg fogunk tudni előzni.http://denversports.blog.hu/2011/09/05/padres_rockies_1_2_w_4
Mától jönnek a kiskedvenc patkányok, a múltkori tajparaszt viselkedésüket remélem stílusosan tudjuk köszönteni, és néhány season-ending sérüléssel kívánunk sok sikert a kamupléjoffjukhoz.
Pomeranz ma startol egyet a Double-A-ben a vakbélműtét után, és ha jól érzi magát, akkor lehet hogy még felhozzuk idén. Több komoly tehetség is színre léphet a napokban, leginkább Wilin Rosario-ra leszek kíváncsi, aki a következő évtizedek denveri catcher-je lesz. 😊
több mint 13 éve
Hát kb. egyetlen jó hír, hogy Ichiro továbbra is tartja a formáját, ami ha így marad, épp meglehet a 200 hit és a .300 is.Nagyon remélem, hogy Hultzen jó lesz..
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Mikey! Ha nem láttad a ma esti ChiSox-Detroit meccset, akkor még az eredményt se nézd meg inkább, mert csak fel fog idegesíteni.gdavidA meccset megnézni tényleg nincs időm, de az eredmény tetszik. Nincs is jobb annál, mint egy országosan közvetített meccsen így felsülni.
Egyedül az nem tetszik, hogy miután Buehrle-t megcsapták, Guillen kulturáltan odadobott 2 abszolút rookie relievert a láthatóan életük napját kifogó Tigers játékosok elé. Akik aztán egyáltalán nem meglepő módon be is nyaltak 8 runt. Guillen jelesre felelt "hogyan építsük fel a rookie relieverek ML karrierjét" témakörből is...
több mint 13 éve
marci
1 023
Legkevésbé sem lep meg, hogy egy Joe West vezette crew képes rosszul alkalmazni a replay-re vonatkozó szabályokat.Mikey! Ha nem láttad a ma esti ChiSox-Detroit meccset, akkor még az eredményt se nézd meg inkább, mert csak fel fog idegesíteni.gdavidMajdnem történelmi lett 😊
Mi meg szállítottuk a nap botrányát, igazából én sem láttam még hasonlót sem, hogy HRt visszanézzenek reklamálás nélkül, majd pont az ütő csapat ellen ítéljenek a lehető legszigorúbban. Tudom, hogy ez így volt szabályos, és nem is azért rinyálok, de ez azért nem éppen fair, ha visszajátszás csak homárra van akkor legyen is úgy, kiskapuk nélkül, vagy legyen szélesebb körű visszajátszásrendszer.Rajna
több mint 13 éve
Mikey! Ha nem láttad a ma esti ChiSox-Detroit meccset, akkor még az eredményt se nézd meg inkább, mert csak fel fog idegesíteni.gdavidMajdnem történelmi lett 😊
Mi meg szállítottuk a nap botrányát, igazából én sem láttam még hasonlót sem, hogy HRt visszanézzenek reklamálás nélkül, majd pont az ütő csapat ellen ítéljenek a lehető legszigorúbban. Tudom, hogy ez így volt szabályos, és nem is azért rinyálok, de ez azért nem éppen fair, ha visszajátszás csak homárra van akkor legyen is úgy, kiskapuk nélkül, vagy legyen szélesebb körű visszajátszásrendszer.
több mint 13 éve
Mikey! Ha nem láttad a ma esti ChiSox-Detroit meccset, akkor még az eredményt se nézd meg inkább, mert csak fel fog idegesíteni.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Remélem tetszett, mert odatette magát rendesen az ász. 😊Jeter 5 RBI, többek közt egy 3R-HR. Swish is beköszönt egy 2R-HR-nal, Rodriguez pedig egy soloval. Soriano meg dobott Bautistának egy olyan kövér labdát, hogy azt hittem Föld körüli pályára állította José. De belefért. 😊
Söprés a BlowJays ellen, jöhet a többi madár.
...
Texas pedig veri nagyon a Bostont ismét. 😊
DS!
DS!
több mint 13 éve
áá mekkora győzelem,hatalmas fordítás,és mennyire kellett,ez mentálisan óriásit dob remélem a csapaton.raburn egyenlít a 9.-ben,miggy pedig megnyeri utána :cool: és a yanks is nyert,holnap pedig megnézem CC-t is hogy nyomja élőben 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 753
8-1-es vezetésről sikerült kikapni 8-9-re. A szezon talán legfontosabb meccsén.Jellemző az egészre, hogy az a Santos nyalt be a 9. inningben 3 runt, aki a spring traininget is beleértve, egész évben egyetlen runt sem engedett idegenbeli meccsen.
Mikor máskor tette volna, ha nem most.
See you in 2012.
több mint 13 éve
Hát kissé lejtett a pálya ma az oklandnak, de mindegy nem ezért kaptunk ki, hanem mert egyszerűen elképesztő, hogy képtelen egyben lenni a csapat. Vagy a pitcher ultrafos, vagy hitünk nincsen. Ráadásul hiába jó az egyik 3-5 inningen keresztül, a másik csapatrész mindig lehúzza. Pineda baromi jól dobált, aztán kb. őt is lefárasztotta, hogy hiába dobál ő akárhogy, úgysem szerzünk ma pontot. Lehet inkább direkt összehozott 2-3 runt, nehogy a holnapi meccsig tartson ez 0-0-val... 😊