Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
marci
1 023
Csak nekem tűnnek annak, vagy tényleg sokkal idiótábbak idén az edzők?Lucroy nálam jobb ütő, mint Yuni, ha Kennedy megcsinálja azt, amit Lucroy ellen, Yuni sem tudja megütni. Csak hát ott hagyott egyet neki.
Szerencsére Roenecke kretén buntjára Gibson lehet a szezont dobta el azzal, hogy nem sétáltatták Betacourt.Escalade
több mint 13 éve
marci
1 023
Greinke nem jön, jól jár a DBacks, Axfordon kívül tényleg üthető a 'pen.
több mint 13 éve
Csak nekem tűnnek annak, vagy tényleg sokkal idiótábbak idén az edzők?Szerencsére Roenecke kretén buntjára Gibson lehet a szezont dobta el azzal, hogy nem sétáltatták Betacourt.
több mint 13 éve
marci
1 023
Na, lassan utolérem az élőt (meg kellett nézni David Brentet az m1-en 😀). Weeks buntját nem értem. Oké, hogy JHairstonnak most épp megy, de inkább Weeks üssön, mint ő. Buta Roenicke.
több mint 13 éve
Így se volt rossz, de Fieldert is ki lehetett volna ejteni.Young wow. Kurvára kellett.
Bmeg a nehezén már túl volt Kennedy, nagy hiba.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
milehigh, esetleg. 😊marciŐ azért drukkol, hogy egy meteor becsapódjon a stadionba 😊
Megint kimászott a jamből Gallardo, de az ő meccsének legalább vége. A Milwaukee middle rp-k annyi nem jók szerintem, persze ott van Greinke is, hát érdekes lesz.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Szerintem Ork is.milehigh, esetleg. 😊marcién is hajrá dbacks. 😊marciKi nem?Rajna
Kár ezért, azt hittem Roberts megoldja...
több mint 13 éve
marci
1 023
milehigh, esetleg. 😊Ki nem?RajnaLets go DBacks! Utálom a screwerst 😊Jakehomerén is hajrá dbacks. 😊marci
több mint 13 éve
Többet is hibázott, de viszonylag olcsón megúszta Kennedy. Gallardo pitch countja elég magas, ki kellene használni. Eh, double play Blomquist, fug.
Szánalmas ez a beast mode ünneplés/szurkolás. Önmagában ezért megérdemelné a screwers a vereséget 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ki nem?Lets go DBacks! Utálom a screwerst 😊Jakehomerén is hajrá dbacks. 😊marci
több mint 13 éve
Lets go DBacks! Utálom a screwerst 😊Runná érett a fölény 😛 Upton, a tékozló fiú
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ma a mindent eldöntő meccs előtt megy a szokásos trollkodás a kinti fórumokon, sok hülyeség meg Steve Carlton-ozás mellett volt egy arc, aki szerint Halladay a Phillies Bob Gibson-ja. Bob Gibson Cards legenda, a baseball-történelem egyik legjobb dobója, az NL eddigi utolsó dobó MVP-je, Mr 1.12 stb. Ennek kapcsán, pontosabban ezt komolyan véve elkezdtek a népek statisztikázni, úgyhogy gondoltam az érdekesség kedvéért beírom már én is ide Bob playoff mutatóit, mert odaver:a fenébe, hogy mennem kell holnap reggel Sopronba focizni, így nem tudom megnézni.. szal izgulhatok délután 4-5-ig majd, de jó..
9 meccsen - 3 world series 64-68 között: Yankees (W), Red Sox (W), Tigers (L)
8 complete game
7-2
1.89 ERA
0.889 WHIP
92 SO (10.2 per)
17 BB (1.9 per)
Na de ez a múlt, ma meg 5. meccs, a ligaelső ellen idegenben, Doc ellen, de szerintem jól áll ennek a csapatnak az underdog szerep, és jól nézne ki ha Carp egy brutál meccsel feledtetné a múltkor rövid pihis malőrt. Csak a francba de soká' kezdődik.....Rammer
több mint 13 éve
Ma a mindent eldöntő meccs előtt megy a szokásos trollkodás a kinti fórumokon, sok hülyeség meg Steve Carlton-ozás mellett volt egy arc, aki szerint Halladay a Phillies Bob Gibson-ja. Bob Gibson Cards legenda, a baseball-történelem egyik legjobb dobója, az NL eddigi utolsó dobó MVP-je, Mr 1.12 stb. Ennek kapcsán, pontosabban ezt komolyan véve elkezdtek a népek statisztikázni, úgyhogy gondoltam az érdekesség kedvéért beírom már én is ide Bob playoff mutatóit, mert odaver:9 meccsen - 3 world series 64-68 között: Yankees (W), Red Sox (W), Tigers (L)
8 complete game
7-2
1.89 ERA
0.889 WHIP
92 SO (10.2 per)
17 BB (1.9 per)
Na de ez a múlt, ma meg 5. meccs, a ligaelső ellen idegenben, Doc ellen, de szerintem jól áll ennek a csapatnak az underdog szerep, és jól nézne ki ha Carp egy brutál meccsel feledtetné a múltkor rövid pihis malőrt. Csak a francba de soká' kezdődik.....
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
marci
1 023
Készül a Moneyball folytatása.http://www.jest.com/video/46873/too-much-moneyball
(Yankees drukkerek, ne tessék komolyan venni. 😊)
több mint 13 éve
marci
1 023
One down, one to go. Hajrá Cardinals. 😊
több mint 13 éve
Továbbra is abszurdnak tűnik Leyland döntése, hogy a liga legjobb pitchere 3 napos pihenő után még a penben sincs egy mindent eldöntő meccsen. Cserébe nagyon bejött, és akár neki lehet vágni akár Verlander 1-4-7. meccses ALCSnek.Eddig az AL kedvem szerint alakul, ma hajrá két nem NL Centralos csapat és akkor már gond nem lehet.
több mint 13 éve
Az első két meccsén nem volt valami meggyőző Valverde, de ezt most simán lehozta. Nem gondoltam volna, hogy megnyerik NY-ban az ötödiket.Sajnos, ha csapat 3-ból 3 szoros meccset bukik, akkor nem érdemel továbbjutást 😕
A szoros meccseket behúzták.Jakehomer
A-Rod, Tex, Swisher és Martin is teljesen ártalmatlan volt a párharc során, így meg nem lehet nyerni. Brett, Jorge, Robinson jó volt, Curtis so-so. El Capitanót még nem tudom hova tenni.
A bullpen nagyon jó volt idén, de mindenképp kell szerezni egy ace-t jövőre.
Grat a Tigriseknek.
Nekünk folyt. köv. 2012. április 6-án Tampában.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Az első két meccsén nem volt valami meggyőző Valverde, de ezt most simán lehozta. Nem gondoltam volna, hogy megnyerik NY-ban az ötödiket.A szoros meccseket behúzták.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Jeeeeet bazz 😕 ... Hol van Jeffrey Maier amikor szükség van rá? 😀DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Benoit clutch, nagy K.Valverde kezében a meccs.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ettől féltem a legjobban, hogy RISPfail lesz megint. Kétszer is telebázis, 1-out és 1 pontot hozni belőle, azt is BB-vel? :rolleyes: Még van 6 outunk.
Hajrá Yankees!
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
megint bases loaded de Swish nem tudott élni vele.lesznek itt még izgalmak bőven 😊
több mint 13 éve
Ez fontos szitu volt, egyelőre kimászott a szarból a Tigers.
Tepper takarodj!