Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Asszem már csak Coke-ban ban bízhatunk.Ezt a bases loaded, 1 out-ot is sikerült elb@szni.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Robinson megindította a felzárkózástCC-nek ennyi volt a meccs,jön Soriano
több mint 13 éve
csodálom hogy 4 inning alatt nem igazán lett megütve Fisterkicsit bealudtam úgyhogy csak most kapcsolódtam be a meccsbe.mi fontos történt eddig?JociAz elsőben ütöttek Nován két homárt, a második után bullpennel operálunk, és most jön CC. A 3-4. inningben már egész jó volt a yankee offense.gdavid
CC meg nem kezd valami fényesen
több mint 13 éve
kicsit bealudtam úgyhogy csak most kapcsolódtam be a meccsbe.mi fontos történt eddig?JociAz elsőben ütöttek Nován két homárt, a második után bullpennel operálunk, és most jön CC. A 3-4. inningben már egész jó volt a yankee offense.
több mint 13 éve
kicsit bealudtam úgyhogy csak most kapcsolódtam be a meccsbe.mi fontos történt eddig?
több mint 13 éve
Jó ez a bullpen. Most jöhet az offense, a 3. alján már voltak életjelek.szerk.: ebből hozni kellett volna legalább egyet :mad:
több mint 13 éve
Ki a fene ez a Don Kelly? 😊Hopp, ott a következő, alakul.
Nova két inning után lekapva (pedig a másodikban nem volt rossz), Hughes in. Fister jól tolja, de a múltkor is elég jól kezdett.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
De fogom én utálni ma a melóhelyet... 😀Hajrá SuperNova! Hajrá Yankees!
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Már csak a netet kell megszerelnem, mert elutaztam otthonról. De még van rá 3 és fél órám, aztán jöhet a meccs 😊Net kész, hunyok egy órát és jöhet a meccs!
Az A-Rod, Tex, Swisher belső hármas most már csinálhatna valamit, mert ha most nem, akkor könnyen lehet, hogy csak tavasszal lesz rá alkalmuk.
több mint 13 éve
Ez a várás a legszarabb az egészben...DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Na belenézek kicsit a Brewers@D-backs meccsbe, mielőtt indulok Pestre... látom Ryan Roberts hozott egy slamet az 1. inning alján, ellenben Saunders nem túl meggyőző...A 3. tetején 2 on, 0 out után Fielder és Weeks könnyű flyout, Betancourt popout... süti.
Go D-backs!
szerk.: 3. alján bejött Cowgill pinch-hitternek 2 on, 2 outnál Saunders helyére, ütött is egy 2-run single-t egy offspead pitchből. Mindig is szép sztorik azok, amikor a roster sokadik emberei mutatnak nagyot. 7-3.
több mint 13 éve
Hát ez elég szegényes volt, Jackson bemelegítését leszámítva nem volt sok potencia az offense-ben. Igazából az első három ütő elvan, de Howardtól kezdve egész reménytelen mindenki, pedig az első meccs reményteljes volt e téren. Oswaltot nem hibáztatom, ennyi simán belefér, igazából a második meccset nem kellett volna elchokerkedni, ez a mai olyan, ami négyből egyszer kijön.
több mint 13 éve
Jó meccs ez a Cards-Phillies, Jackson az első pár ütőt leszámítva meggyőző, Oswaltot viszont itt a negyedikben ütik rendesen.A mókus a sztár 😊
A 6. tetején volt egy play Pujolstól, mentett egy runt.
Freese, aki eddig semmit nem csinált, kinyírja Oswaltot.
Egy game 5 már biztos NL-ben is, remélhetőleg a másik is összejön.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
na akkor már ketten vagyunk 😊Csütörtök este 8h, nálunk péntek hajnali 2, írd fel 😉 . Rám számíthatsz.gdavidEzt a holnapi Yankees-Tigers meccsre értetted? Mert a ma estieket sajnos nem tudom nézni, mert reggel utazok (aludni meg muszály 😕 ). Én holnap leszek, de csak itt - twitterem nincs.gdavidó baszki azt hittem ma játszik a 2 mega team,de igen arra gondolok 😊Joci
remélem leszünk többen is
több mint 13 éve
Csütörtök este 8h, nálunk péntek hajnali 2, írd fel 😉 . Rám számíthatsz.ó baszki azt hittem ma játszik a 2 mega team,de igen arra gondolok 😊Jocihajnalban cset/twitter a meccs alatt?JociEzt a holnapi Yankees-Tigers meccsre értetted? Mert a ma estieket sajnos nem tudom nézni, mert reggel utazok (aludni meg muszály 😕 ). Én holnap leszek, de csak itt - twitterem nincs.gdavid
több mint 13 éve
ó baszki azt hittem ma játszik a 2 mega team,de igen arra gondolok 😊hajnalban cset/twitter a meccs alatt?JociEzt a holnapi Yankees-Tigers meccsre értetted? Mert a ma estieket sajnos nem tudom nézni, mert reggel utazok (aludni meg muszály 😕 ). Én holnap leszek, de csak itt - twitterem nincs.gdavid
több mint 13 éve
hajnalban cset/twitter a meccs alatt?JociEzt a holnapi Yankees-Tigers meccsre értetted? Mert a ma estieket sajnos nem tudom nézni, mert reggel utazok (aludni meg muszály 😕 ). Én holnap leszek, de csak itt - twitterem nincs.
több mint 13 éve
hajnalban cset/twitter a meccs alatt?
több mint 13 éve
Csak mi tököltünk vele 😀 Holnap Nova kezd, ezt eddig is tudtuk, de (!) CC ott lesz a bullpenben. CC, Colon, Hughes, Wade, Soriano, Robertson, Rivera, erős RP sor.
több mint 13 éve
Látom, Te nem csináltál erkölcsi kérdést a nevének a pontos leírásával kapcsolatban. 😀DS!
DS!
több mint 13 éve
marci
1 023
Albökörkivel kapcsolatban: a balk szabályt nem bánnám, ha megváltoztatnák, mert nagyon haszontalan. Eredetileg ugye az a cél, hogy a futókat ne tudd becsapni, de a balkok 80%-ánál csak egy technikai hibát vét a dobó, egyik futót sem "csapja be".
több mint 13 éve
A győzelmen kívül annak örülök igazán, hogy Hughes simán dobta a 94-95 mph-s fastball-okat. Úgy néz ki csak rendbe jött 😊 Csütörtökön folyt. köv.
több mint 13 éve
Jah, közben megnéztem 😀Úgy látszik, ez ennyi volt. Kösz, hogy kijöttetek, a Bronxban találkozunk, jóéjt.
DS!
DS!
több mint 13 éve
Montero és a plate discipline 😊 Respekt a kölyöknek!Gondolom a "teher alatt nő a pálma" elv alapján küldte be mindkétszer. Újonc a srác, de idén jól nyomta. A nevét majdnem eltaláltad: Alburquerque, egy "r" híja volt csak 😊 Közben javítva lett 😉
...
Azért ennek az Alburquerque srácnak a helyében tökönrugdosnám párszor az öreget. Ilyen szemét helyzetekben behozni őt (Cano ellen telebázis az első meccsen, most is telebázis, ráadásul 0 out) újoncként és várni a csodát. Há'nemtom.
DS!Darksun3
több mint 13 éve
Montero és a plate discipline 😊 Respekt a kölyöknek!...
Azért ennek az Alburquerque srácnak a helyében tökönrugdosnám párszor az öreget. Ilyen szemét helyzetekben behozni őt (Cano ellen telebázis az első meccsen, most is telebázis, ráadásul 0 out) újoncként és várni a csodát. Há'nemtom.
DS!
DS!