Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 848 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Vokey 309 — LockOut-szökevény
Most akkor itt fizetési sapka nem is nagyon van, hogy akkor a gazdagabbak sok jó játékost megvehetnek mindig?zavi27
Úgyvalahogy. :cool:
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Raul Ibanez --> Yankees, 1 év 1,1 millió dolcsi. DH platoon másik fele pipa akkor.
DS!Darksun3
Sok lesz ez már a jenkiknek. A Boston meg a Tampa megint le fog szopni 😕Shawn84
Most akkor itt fizetési sapka nem is nagyon van, hogy akkor a gazdagabbak sok jó játékost megvehetnek mindig?
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Raul Ibanez --> Yankees, 1 év 1,1 millió dolcsi. DH platoon másik fele pipa akkor.
DS!Darksun3
Sok lesz ez már a jenkiknek. A Boston meg a Tampa megint le fog szopni 😕
több mint 14 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Az Oaklandel egyébként mi a helyzet? Lesz valamikor költözés vagy elkészül végre az a kúrva stadion?Shawn84
A mostani hírek szerint az idény kezdete előtt meglesz a döntés, hogy költözhetnek-e vagy sem. A lease egyébként 2013 után jár le, de mivel ugye stadionnal sehogy sem állnak, azt mondják az okosok, hogy lehet, hogy akár 2015-ig is maradniuk kell majd a Coliseumban.

Cikkek erről itt: http://www.mercurynews.com/oakland-as-movemarci
Nagy kár. A Cisco Field tervei elég jól sikerültek. Kicsit a régi stílust idézi.Shawn84
Igen, elméletben akkor költöznének, amikor az elkészül. Szép ballpark lesz majd. Mondjuk már egy-két évvel előrébb lennének, ha nem tökölne ennyit a liga a döntéssel. (Persze nem sima költözésről van szó, mert a Santa Clara county a Giants "területe"; látva mennyire elhúzzák az Esptein-kompenzáció ügyét, nem meglepetés, hogy egy kényes ügy ennyi ideig eltart.)
több mint 14 éve
Az Oaklandel egyébként mi a helyzet? Lesz valamikor költözés vagy elkészül végre az a kúrva stadion?Shawn84
A mostani hírek szerint az idény kezdete előtt meglesz a döntés, hogy költözhetnek-e vagy sem. A lease egyébként 2013 után jár le, de mivel ugye stadionnal sehogy sem állnak, azt mondják az okosok, hogy lehet, hogy akár 2015-ig is maradniuk kell majd a Coliseumban.

Nagy kár. A Cisco Field tervei elég jól sikerültek. Kicsit a régi stílust idézi.Shawn84
Én is sajnálom, jó lenne már egy új stadion a Raidersnek is.
több mint 14 éve
Egy link a stadionokhoz elsősorban. http://www.ballparksofbaseball.com/Shawn84
Oh, ezt nagyon köszi!
több mint 14 éve
Van pár helyen még ilyen hülyeség, pl a nagy kedvencem, a houstoni stadion, ott ilyen narancsokat szállító vonat megy a tetőszerkezeten. Vagy a Mets új stadionjában felbukik egy bazi nagy alma 😀Rammer
Ez a houstoni vonat jópofa, az alma elég béndzsó volt. 😊zavi27
Igen, az almának inkább hagyománya van, ez lesz a 33. éve. 😊marci
Az szép! 😊
több mint 14 éve

Nagy kár. A Cisco Field tervei elég jól sikerültek. Kicsit a régi stílust idézi.
több mint 14 éve

Cikkek erről itt: http://www.mercurynews.com/oakland-as-move
több mint 14 éve
Van pár helyen még ilyen hülyeség, pl a nagy kedvencem, a houstoni stadion, ott ilyen narancsokat szállító vonat megy a tetőszerkezeten. Vagy a Mets új stadionjában felbukik egy bazi nagy alma 😀Rammer
Ez a houstoni vonat jópofa, az alma elég béndzsó volt. 😊zavi27
Igen, az almának inkább hagyománya van, ez lesz a 33. éve. 😊
több mint 14 éve
Az Oaklandel egyébként mi a helyzet? Lesz valamikor költözés vagy elkészül végre az a kúrva stadion?
több mint 14 éve
Egy link a stadionokhoz elsősorban. http://www.ballparksofbaseball.com/
több mint 14 éve
Ez a houstoni vonat jópofa, az alma elég béndzsó volt. 😊
több mint 14 éve
Játszottam újabb meccseket, gyakorolva az ütést, és egyre jobbban tetszik meg a sport, egyre több érdekes, izgalmas szitut találok, értek meg! Direkt a Wrigley fielden játszottam az egyik meccset és valahogy megfogott ez a Cubs eléggé szimpik lettek, pedig az ellenfél csapattal játszottam. 😊zavi27
Hát ha még rendes meccset is látsz majd ott. A Wrigley Field a legjobb. 😊
több mint 14 éve
Rammer 194 — Rams fan
Van pár helyen még ilyen hülyeség, pl a nagy kedvencem, a houstoni stadion, ott ilyen narancsokat szállító vonat megy a tetőszerkezeten. Vagy a Mets új stadionjában felbukik egy bazi nagy alma 😀

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 14 éve
Elkezdtem nézegetni a tavalyi playoff meccsek összefoglalóit, és a Milwakuee hazai homerunnál, valami kabalaszerűség lecsúszott egy csúszdán? Minden csapatnak van valami külön ünneplése a hazai homerunoknál? Próbáltam googleba rákeresni, de csak játékosok ünnepléseit találtam.
több mint 14 éve
Rammer 194 — Rams fan
Na végre szállingóznak az első fecskék, majd én is írok a csapatról, de szerintem csak az ST végén, addig egy friss ropogós kép Yadi legújabb darabjáról:

😊

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 14 éve
Játszottam újabb meccseket, gyakorolva az ütést, és egyre jobbban tetszik meg a sport, egyre több érdekes, izgalmas szitut találok, értek meg! Direkt a Wrigley fielden játszottam az egyik meccset és valahogy megfogott ez a Cubs eléggé szimpik lettek, pedig az ellenfél csapattal játszottam. 😊
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Az ütőátlag nem vészes, liga szinten 13. average-et hozott össze a Cubs (ezzel szemben 29. OBP).
Nekem is tetszik ez a fiatal vonulat. Alapból szeretem, ha a csapataimnál van vérfrissítés, sokkal érdekesebb tőle a szezon. Rengeteg OF van (Soriano, Byrd, DeJesus, Johnson, Sappelt, Campana), és lehet Jacksonnak nem szeretnék még elindítani a "ML óráját", szóval az ő játszatásában több tényező is szerepet játszik. Byrd pedig ha jól kezd, már megy is (minden együtt van, ami egy PO versenyfutásban lévő csapatnak kellhet: utolsó éve a szerződésből, jó clubhouse guy, nagyszerű védő, helyenkénti power, stb). Sotora ugyan ez vonatkozik.Escalade
Sappelt mennyire számít jó prospecten?Shawn84
25 éves, és még rookie-nak minősül. Keith Law ezt írta róla:
Sappelt looks like a very good extra outfielder. He has a simple swing, short to the ball with good use of his lower half, but he can't handle center field except on an emergency basis, and his size and swing aren't going to produce the power to profile every day in left. He makes a lot of contact, however, and I wouldn't be surprised to see him hit .300 -- but without the OBP or power to make him a regular.

több mint 14 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Okajima bukta az orvosit, nem lesz mégse minor Yankee.
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 123
PHOENIX (AP) — The Oakland Athletics still have strong interest in signing slugger Manny Ramirez, who presents a low-risk investment for the rebuilding franchise.

If things come together, the 39-year-old would sign a deal for slightly more than the league minimum of $480,000.

He first must serve a 50-game suspension without pay for violating baseball’s drug policy for the second time. With no rainouts, the first game Ramirez would be eligible to play is June 2 at Kansas City. — yahoo!

hmm...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Az ütőátlag nem vészes, liga szinten 13. average-et hozott össze a Cubs (ezzel szemben 29. OBP).
Nekem is tetszik ez a fiatal vonulat. Alapból szeretem, ha a csapataimnál van vérfrissítés, sokkal érdekesebb tőle a szezon. Rengeteg OF van (Soriano, Byrd, DeJesus, Johnson, Sappelt, Campana), és lehet Jacksonnak nem szeretnék még elindítani a "ML óráját", szóval az ő játszatásában több tényező is szerepet játszik. Byrd pedig ha jól kezd, már megy is (minden együtt van, ami egy PO versenyfutásban lévő csapatnak kellhet: utolsó éve a szerződésből, jó clubhouse guy, nagyszerű védő, helyenkénti power, stb). Sotora ugyan ez vonatkozik.Escalade
Sappelt mennyire számít jó prospecten?
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 924 — Patriots fan
Végre megszületett, AJ Kalóz lett:
http://espn.go.com/new-york/mlb/story/_/id/7585280/aj-burnett-trade-pittsburgh-pirates-new-york-yankees-agree-trade-sources-say

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Nekem is tetszik ez a fiatal vonulat. Alapból szeretem, ha a csapataimnál van vérfrissítés, sokkal érdekesebb tőle a szezon. Rengeteg OF van (Soriano, Byrd, DeJesus, Johnson, Sappelt, Campana), és lehet Jacksonnak nem szeretnék még elindítani a "ML óráját", szóval az ő játszatásában több tényező is szerepet játszik. Byrd pedig ha jól kezd, már megy is (minden együtt van, ami egy PO versenyfutásban lévő csapatnak kellhet: utolsó éve a szerződésből, jó clubhouse guy, nagyszerű védő, helyenkénti power, stb). Sotora ugyan ez vonatkozik.