NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 421 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Ezaz! Pettitte király volt, de kellett tőle ez a hét inning. A bullpen így legalább kapott egy nap extra pihit. Wood gyönyörű nyolcadikat, Rivera pedig még gyönyörűbb kilencediket hozott le. Berkman és Granderson eddig nagyon kemények. Így tovább!
Hajrá Yankees!
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
na ez is meglett 😊 . Szombat éjszaka Bronxban behúzzuk.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Itt is be lett nézve a egy K az rbi double előtt. Persze az a strike amit a bíró bemond :rolleyes:Jakehomer
most nagyon látszott hogy akármi is történik a twins tuti nem tudja megverni a yankeest
a benézett K helyett RBI double, aztán a rookie elbassza a buntnál és az a béna kis ütés pont a husi Kubel előtt esik le
több mint 14 éve
az egy dolog de azért más, hogy valaki egyhuzamban 6-7-8-szor kap ki így valakitőlOrk
persze hogy más és értem azt is, hogy bosszantó. Bár mintha év elején a twins fordított volna a yankees ellen, úgy, hogy rivera lett szétütve.
u.i.: az szerintem is strike volt

több mint 14 éve
Same shit, different day.
DS!

DS!

/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
Itt is be lett nézve a egy K az rbi double előtt. Persze az a strike amit a bíró bemond :rolleyes:

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
az egy dolog de azért más, hogy valaki egyhuzamban 6-7-8-szor kap ki így valakitől
több mint 14 éve
az a legdühítőbb a Yankees elleni vereségekben, hogy előtte majdnem mindig a twins vezetett és úgy vesztik el a közepén végénOrk
ez nem a twins "sajátossága". Mióta girardi a manager, a yankees nyeri a legtöbb meccset hátrányból (idén emlékeim szerint legalább a fele így jött össze).

több mint 14 éve
az a legdühítőbb a Yankees elleni vereségekben, hogy előtte majdnem mindig a twins vezetett és úgy vesztik el a közepén végén
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Tudom, hogy direkt alkalmaznak olyan szakértőket, akiknek meglehetősen egyszerű észrevételeik vannak, de ilyenkor sem sajnálom, hogy a magyar az anyanyelvem (másik ékes példa a horvát tengerpart), mert így el tudom engedni a fülem mellett üres halandzsát. 😊
több mint 14 éve
edit 2: Tampa Bayben pedig nem csak az építészek, de a fodrászok is alkalmatlanok. Ezek a hajszerkezetek önmagukban kiáltanak a sweepért.Escalade
Remélem nem Longoria pamacsára gondolsz, mert Tulonak is olyan van, szóval az csak király lehet.
több mint 14 éve
Blown call volt szerintem is, de az nagyobb baj volt, hogy utána tök középre jött egy fastball.

Ahogy látom Maddon is szeret overmanagelni, Qualls átlag alatti RP, akkor már inkább hagyta volna benn Shieldset.
több mint 14 éve
a Raysnek pedig ha valamin, nem ezen fog elmenni a rájátszás, hanem azon, hogy meccsbe sincsenek az "underdog" Texas-szal.Escalade
Tény. De ettől függetlenül 2-0ról (HA maradt volna annyi), még simán visszajöhettek volna, ha valaki elkapja a fonalat a meccsen. Ötről (hatról) azért már nem ilyen egyszerű. De az is igaz, hogy eddig 0 volt a Rays a másfél meccsen.
DS!

DS!

/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Amúgy szerintem is valószínűleg átment, de nem olyan egyértelműen. Másodszor megnézve a kamera nagyon becsapós. Cserébe ez a Rays 1,5 meccse folyamatosan picsog...

Vicces volt, hogy a HR után a (Maddonra is dühös) Shields bement az öltözőbe, majd mikor a roppant szimpatikus Rays managert visszaküldte a bíró a clubhouse-ba, Shields inkább visszajött 😊

edit: a Raysnek pedig ha valamin, nem ezen fog elmenni a rájátszás, hanem azon, hogy meccsbe sincsenek az "underdog" Texas-szal.
edit 2: Tampa Bayben pedig nem csak az építészek, de a fodrászok is alkalmatlanok. Ezek a hajszerkezetek önmagukban kiáltanak a sweepért.

több mint 14 éve
Úúúúúúúúúúúúh Texasnak mit adtak meg a bírók... a Raysnek ezen elmehet a rájátszás.
2-2 countnál az Young egy széles labdára check swing (átment simán... strike 3), az 1B bíró azt mondta, hogy visszahúzta az ütőt. 3-2 count. Következő dobás, BÁMM dead center, 3R-HR. ... 5-0 Texas.
...
Akárhányszor látom Garzát mindig egy rohadt kobold jut az eszembe... 😂
...
Haha, most volt egy nagyon jó a Taco Bell-es reklám Girardival meg Riverával. 😀
DS!

DS!

/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
Rábaszott a Rays a Rangersszel, a Twinst szerintem ők is vernék.

Mondjuk ez strikenak tűnt a HR előtt, szerencséjük sincs.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/10/07/a_baseballos_halladay_utes_nelkuli_meccse/
Csak nekem fáj az ilyen szinten való lemagyarítás?Döme
Szájbarágós, hogy az is értse akinek nem annyira tiszta a játék. Annak aki tudja miről van szó kicsit tényleg zavaró. Szerintem amíg a baseball nem lesz olyan szinten nálunk mint most az amerikai foci addig így kell írni a cikkeket, hogy a laikus is megértse.Matthew99
Muszáj mert sokszor mikor magyarázod a parasztnak, hogy ki kivel van meg hova kell futni akkor látod a teljes sötétséget az arcán hogy fingja sincs arról, hogy miről beszélsz. 😀
Ha nem ebben nőttél fel akkor is meg lehet érteni de gógyi kell hozzá, ez nem időre farönk felkarikázás... A legfontosabb az elszántság és a kitartás, hogy megértsék a népek, de a sikerélmény sem várat sokat magára...
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/10/07/a_baseballos_halladay_utes_nelkuli_meccse/
Csak nekem fáj az ilyen szinten való lemagyarítás?Döme
Szájbarágós, hogy az is értse akinek nem annyira tiszta a játék. Annak aki tudja miről van szó kicsit tényleg zavaró. Szerintem amíg a baseball nem lesz olyan szinten nálunk mint most az amerikai foci addig így kell írni a cikkeket, hogy a laikus is megértse.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Csak nekem fáj az ilyen szinten való lemagyarítás?
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 739
Vagy egy laikus, újoncnak melyik meccseket érdemes előszőr nézni?zavi27
Saját vélemény: bármelyiket.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
nem kérdés, högy övé a Cy Young, ide a World Seriest 😛 imádunk a Reds ellen játszani 😀
és itt tényleg playoff hangulat volt, nem úgy, mint a Rays meccsen 😛
több mint 14 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Abszolút nem tudok semmit a baseballról, azon kívűl hogy láttam a tvben már párszor. Most lekapnék 1-2 meccset, hogy kezdjek neki szerintetek? Látom most indul az MLB-ben a rájátszás, ott ugyanúgy durvább, jobb meccsek vannak mint az alapszakaszban mint az NHL, NBA, NFLben pl? Melyik csapatok, rivalizálásokat, meccseket javasolnátok elsőre? Vagy egy laikus, újoncnak melyik meccseket érdemes előszőr nézni? (pl. sok esemény, sok pont van a meccsein stb.)
Persze még elolvasom a szabályokat előtte, mert nagyon homálynak tűnik.
Köszi!
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Tényleg milyen jó ez a Reds, és mennyire szükség volt rájuk a rájátszásban. Kapnak még két ilyet, aztán 15 évre megint a helyükre kerülnek. 😛TheMileHighCity
És ezt egy Rockies fan mondja? lol
Jakehomer
Hát, ez az... Mindenkitől kikaptunk az utolsó 3 hétben, de ezeket még akkor is 4-0-val oktattuk. Mellesleg két évente jutunk be a rájátszásba, nem 15 évente. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Liriano 5 inningig nagyon jó volt, a Twins meg szorgoskodta a pontokat CC ellen, de aztán egy kemény 6. inning és egy levezető 7. elég volt. 😊
CC jó volt, annyit hozott, amennyit kellett, a cseredobók pedig megállták a helyüket. Teixeira nagy napot fogott ki, Granderson triplája pedig az egyik kulcsmomentum volt (amiből még vissza tudott kecmeregni a MIN, de aztán Tex 2R-HR-jánál már nem volt visszaút). A végén ismét bírói tévedés, Golson elkapását nem adták meg 9. alján, 2 outnál, de aztán Thome nem tudott mit kezdeni a cutterrel és sima pop out hármas mögött. 😊
Nagyon kellett az első meccs, már csak azért is, mert Sabathia után elég kilátástalan a helyzet, de így korántsem reménytelen.
Hajrá Yankees!
DS!

DS!

/Yogi Berra/
több mint 14 éve
ezért hagyták fent lirianót, mert a twinsnek nincs jó RP-je 😊