NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 15 éve
na ez mi volt?..
több mint 15 éve
Ott volt az orra előtt az összecsukló Swisher és így is el tudta baszni a callt, szánalmas.
Tepper takarodj!
több mint 15 éve
ezt meg kéne nézni, bár nekem jó ez így 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 15 éve
így kell ezt csinálni, nyolcadik dobásra egy dupla 😀
több mint 15 éve
na most már beindulhatna a gépezet!
több mint 15 éve
holnap úgysem dobna és hát ha nem nyerjük mindkettőt, akkor csak tavasszal áll a dombra. Az meg tuti, hogy az NL csapatnál lesz a pályaelőny, így meg nem lenne akkora tragédia, ha csak a második meccsen kezdene.hughesnak 54 dobás kellett a háromhoz, asszem látni fogjuk ma cc-t.gdavidnem tudom mióta lett divat, hogy beküldjük az egyik startert relieverként valamikor, nekünk ez nagyon nem jött be a Giants ellen szerdánHurka
több mint 15 éve
Fontos meccseken előfordul 😊 meg az ilyen 15 inninges dolgokon, főleg ugye az NLben ahol ütni is kell és gyakrabban kell váltogatni a dobót emiatt.hughesnak 54 dobás kellett a háromhoz, asszem látni fogjuk ma cc-t.gdavidnem tudom mióta lett divat, hogy beküldjük az egyik startert relieverként valamikor, nekünk ez nagyon nem jött be a Giants ellen szerdánHurka
több mint 15 éve
hughesnak 54 dobás kellett a háromhoz, asszem látni fogjuk ma cc-t.gdavidnem tudom mióta lett divat, hogy beküldjük az egyik startert relieverként valamikor, nekünk ez nagyon nem jött be a Giants ellen szerdán
több mint 15 éve
hughesnak 54 dobás kellett a háromhoz, asszem látni fogjuk ma cc-t.
több mint 15 éve
Intentional walknál wild pitch, édes istenem 😂HurkaGyönyörű volt 😊
Tepper takarodj!
több mint 15 éve
csak megúszta a Yankees ezt a Hughes ámokfutást, viszont semmi esélyük, ha ilyen gyenge ma a lineup
több mint 15 éve
szerintem meg nem tud egy negyediket is úgy végigdobni, mint az első hármon. De legyen, nyerjük meg ezt a tét nélkükit és holnap lássuk a cliff vs andy meccset 😊hát ez így nem lesz jó. Colby 33 dobásból végzett 3 inninggel, úgy hogy A-Rod kétszer állhatott oda.gdavidigazából ez egy tét nélküli meccs, mert ha most véletlenül nyerne a Yankees, a 7-en Cliff úgyis elintézi őket 😊Hurka
több mint 15 éve
Intentional walknál wild pitch, édes istenem 😂
több mint 15 éve
hát ez így nem lesz jó. Colby 33 dobásból végzett 3 inninggel, úgy hogy A-Rod kétszer állhatott oda.gdavidigazából ez egy tét nélküli meccs, mert ha most véletlenül nyerne a Yankees, a 7-en Cliff úgyis elintézi őket 😊
több mint 15 éve
hát ez így nem lesz jó. Colby 33 dobásból végzett 3 inninggel, úgy hogy A-Rod kétszer állhatott oda.
több mint 15 éve
http://www.atdhe.net/26285/watch-new-york-yankees-vs-texas-rangersnagyon kösz, eddig nekem is tökéletes 😊
megnéztem, ez nekem megy.gdavid
több mint 15 éve
szólj ha neked nem, mert akkor keresek tovább.
több mint 15 éve
http://www.atdhe.net/26285/watch-new-york-yankees-vs-texas-rangersmegnéztem, ez nekem megy.
több mint 15 éve
espn america-m van 😊 , de mindjárt keresek neked egyet.
több mint 15 éve
végre tudom nézni a meccset 😊 , de sajnos már megint rosszul kezdünk 😕gdavidtudtok valamilyen normális streamet?
több mint 15 éve
végre tudom nézni a meccset 😊 , de sajnos már megint rosszul kezdünk 😕
több mint 15 éve
még mielőtt valaki azt hinné, hogy divatfan vagyok (már akit érdekel), nyugi, néztem a 4. és 5. meccset is, és sztem a 4. Durbinen ment el, de nagyona két hazait meg simán be kell húzni
több mint 15 éve
Még nincs teljesen aktualizálva (pl. Melky-t már kitették a Braves-ből), de íme a régi, hosszan betöltös fizetési listás oldal barátságosabb változatban.http://www.theamazins.net/payrolls/ - Könyvjelzőzni. 😛
több mint 15 éve
Mivel tudom, hogy mindannyian kíváncsiak voltatok, csak nem mertétek megkérdezni, elárulom, hogy újraéled a baseballos blogom. Nem tudom még milyen rendszeresen, de tuti, hogy nem csak Mets-ről. 😊marciHelyes, én fel vagyok iratkozva az rss feedre.
több mint 15 éve
Mivel tudom, hogy mindannyian kíváncsiak voltatok, csak nem mertétek megkérdezni, elárulom, hogy újraéled a baseballos blogom. Nem tudom még milyen rendszeresen, de tuti, hogy nem csak Mets-ről. 😊