NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Csodás. Lineup nélkül semmi nem lesz ebből.... holnap Ibanezt nem akarom látni. Fix out a lineup közepén, értelmetlen, Halladay és Oswalt is jóval produktívabb támadásban, mint ő, még Hamels is lerakott egy buntot a Cincy ellen, védekezni meg nem tud nagyon (az első meccsen is fogható labdát bénázott el amiből két run jött be). Hamels pedig ma is jó volt, két picit gyengébb inning de hát az az ER az Utley-é volt és kész, hülye a statíró. Ha holnap nem ütjük széjjel Bugmarnert, dühös leszek. Akkor is, ha Cody Ross megint RBI-t szerez, könyörgöm, ez az ember még pinch hitternek is csak átlag lenne nálunk...

több mint 15 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Utley szimplán elfelejt védekezni a POra...

több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
ahoz képest, hogy csak azért claimelték, hogy nehogy a Padreshoz kerüljön, Ross elég szépen gyilkolja a Philliest 😀
több mint 15 éve
Ezt a köcsögöt lassan ideje volna rendesen megdobni.... mellesleg RISPben valami egészen borzalmasak vagyunk, Ibanez pedig nonszensz, esküszöm Francisco értelmesebb volna.

több mint 15 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Nem ment messzire a Cubs, 2+1 évre (klub opció) leszerződtették Quade-t.marci
Kicsit meglepett, hogy a WS vége előtt kineveztük az edzőt (Girardira állítólag komoly esély volt). Remélem megtalálja a számítását vele a fiatal csapat, viszont hogy Lounál jobban tüzeli majd a gárdát, az biztos.

több mint 15 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Nem ment messzire a Cubs, 2+1 évre (klub opció) leszerződtették Quade-t.
több mint 15 éve
Bár valószínűleg enélkül is nyert volna a Rangers, de Girardi szépen lemásolta Washington első meccsen látott buta bullpen-managementjét.

Cliff Lee egy kib*szott isten, Pettitte is óriási volt, némiképp örülök, hogy nem tudtam időben elaludni és megnéztem az első 5-6 inninget.
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Fú de megutáltam én Rosst... nem igaz, hogy miatta nem tudunk otthon nyerni egy Halladay-Oswalt duóval... a másik meg Werth, aki nem is hasonlít a régi türelmes önmagára, vagy HR, vagy K, nem tetszik ez nekem.Rajna
azért csak behúztuk a 7. inningnek köszönhetően..
több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Megtaláltam a Football Manager baseball-változatát: Out of the Park Baseball. Még csak a Mets rostert birizgálom, szóval a meccsekről még nem tudok semmit sem mondani, de kötelezőnek tűnik a "kölcsönzése". 😊marci
Szerintem a Baseball Mogul 2006 még jobb. 😉TheMileHighCity
Belenéztem (az aktuális változatát még nem sasoltam meg), szerintem túlságosan le van butítva.marci
Nekem jobban tetszett, bár ebben nincs meccs közbeni irányítás, csak előtte lehet a taktikákat beállítani, de egy időben jól elvoltam vele, azt hiszem zsinórban négy szezonban egy-két győzelemmel maradtam le a playoffról, mire meguntam. 😊

Egyébként mostanában az MLB Dugout Heroes-zal játszottam, valós userek ellen lehet nyomni, és minden második ember a Yankees-zel vagy a Phils-szel van (nem divatcsapatok 😀), szóval már inkább csak a computer ellen játszok a változatosság miatt, de amúgy tetszik, bár más hasonlóval nem játszottam még, pl MLB200x sorozatokkal sem.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 15 éve
Megtaláltam a Football Manager baseball-változatát: Out of the Park Baseball. Még csak a Mets rostert birizgálom, szóval a meccsekről még nem tudok semmit sem mondani, de kötelezőnek tűnik a "kölcsönzése". 😊marci
Szerintem a Baseball Mogul 2006 még jobb. 😉TheMileHighCity
Belenéztem (az aktuális változatát még nem sasoltam meg), szerintem túlságosan le van butítva.
több mint 15 éve
Szerintem a Baseball Mogul 2006 még jobb. 😉

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Fú de megutáltam én Rosst... nem igaz, hogy miatta nem tudunk otthon nyerni egy Halladay-Oswalt duóval... a másik meg Werth, aki nem is hasonlít a régi türelmes önmagára, vagy HR, vagy K, nem tetszik ez nekem.

több mint 15 éve
Megtaláltam a Football Manager baseball-változatát: Out of the Park Baseball. Még csak a Mets rostert birizgálom, szóval a meccsekről még nem tudok semmit sem mondani, de kötelezőnek tűnik a "kölcsönzése". 😊
több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
igen biztosan Joe B(F)uck, ő nyomja végig az NLCS-t és majd a WS-t is. Troy Aikman ilyenkor pityereg is vasárnap délutánonként 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
gondolom Joe Buck lesz az
több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 780
Ki volt amúgy a FOX-os kommentátor meccs közben? Azt tudom, hogy ő vitte a Giants - Pats Super Bowl-t is, de a fószer az a kategória, aki ugyanazon a frekvencián közvetít, BÁRMI is történjen a pályán.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Összesen három-négy futást nem vártam volna kettejük ellen, nem hogy fejenként ennyit kapnak...
Ross-ról eddig annyi emlékem volt, hogy dobott egy akkora hátast a Coors Field center field-jén, hogy le kellett cserélni fej sérülés miatt, és két runner ért be a magánakciójából. 😀
Szedje össze magát a Phils, mert az idei sportév legrosszabb vicce lenne, ha ezek WS-t játszanának. 😐

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Ha Lincecum ekkora fly ballokat kap, abból előbb-utóbb gáz lesz neki ebben a parkban.Rajna
Valahogy így. Imádom ezt az embert, az egyik legalulértékeltebb játékos az egész ligában.Rajna
Ez az alulértékelt/túlértékelt dolog szerintem butaság, de azt adom, hogy Chooch k*rva jó, nálam McCann után Posey-vel holtversenyben a 2. legjobb NL-catcher.
több mint 15 éve
Méghogy pitching contest 😊Jakehomer
Elég nagy nyomást raktak a dobókra, ez főleg Halladayen érződött sztem, pedig azért ez mégiscsak az egyik leginkább ütőknek való park, és két erős lineupról beszélünk. Az AT&T-ben egészen más volna ez.

több mint 15 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 395 — Panthers fan
Méghogy pitching contest 😊

Tepper takarodj!
több mint 15 éve
Mi a fene? Ez a gyökér Marlin ölne meg minket?Rajna
nem tudom hogy Halladay engedett-e egyáltalán 8. ütőnek két HR-t egy meccsen pláne egymás után 😀Ork
Utoljára sztem még a perfect game-es seriesben játszott ellene 😀

több mint 15 éve
Mi a fene? Ez a gyökér Marlin ölne meg minket?Rajna
nem tudom hogy Halladay engedett-e egyáltalán 8. ütőnek két HR-t egy meccsen pláne egymás után 😀
több mint 15 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 395 — Panthers fan
Komoly hogy Cody Ross alázza Halladayt. Nem is tudom, mikor ütött róla egy ember back to back homert róla.

Tepper takarodj!
több mint 15 éve
Mi a fene? Ez a gyökér Marlin ölne meg minket?

több mint 15 éve
Ha Lincecum ekkora fly ballokat kap, abból előbb-utóbb gáz lesz neki ebben a parkban.Rajna
Valahogy így. Imádom ezt az embert, az egyik legalulértékeltebb játékos az egész ligában.Rajna
azért az idei évben én már úgy éreztem hogy elkezdték végre "észrevenni" őt