Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 122 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Esc' indulunk és nb2-t megnyerjük
több mint 15 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Éjjel a Philly-streamen aludtam el, és 7-kor arra ébredtem, hogy telerakta a bázist a Giants a 10-ben. Megvártam mi lesz, aztán visszaaludtam. 😀
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ezt elkiabáltad JJ a Braves visszajött és 11 inning alatt megnyerték 5-4-reOrk
de méghozzá hogy: egy nagyon durva bases loadedot úszott meg 1 outnál a Braves, ráadásul úgy, hogy előtte Wagner megsérült, de megcsinálták a double playt, majd a 11-ben a semmiből Ankiel kiküldte a Csendes-óceánba a labdát

a mi meccsünkön megint elaludtam, nem hiszem el, mekkora béna vagyok, de innen simán be kell jutni a WS-be
több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
ezt elkiabáltad JJ a Braves visszajött és 11 inning alatt megnyerték 5-4-re
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 122 — no es importante
volt már olyan playoff kör bármelyik major sportban, hogy mindegyik csapat sweeppel jutott tovább? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
A Braves mentálisan teljesen összeroppant mióta rendesen üldözőbe vettük őket a divelsőségért. Pedig szerintem alapjában véve jobbak is a Giantsnél, de így semmi sanszuk nincs.

több mint 15 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Én PO tapasztalatnak mondanám... Egyszerűen nem bírta végig fejben a Reds a 9 inninget.

Bobbyn látszik, kicsit szégyenkezett, hogy tegnap lustaságból bent maradt a meccsben a Posey slide után. Ma egy teljesen felesleges vita miatt már a 2. inningben kiszállt. Meglepően amatőr hiba.

edit: fizikai fájdalom nézni ezt a Braves defense-t. Melky és Gonzo ma is alkot.

több mint 15 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 395 — Panthers fan
Borzalmas vereség, díszcsomagolásban adták át a meccset a Philliesnek.

Tepper takarodj!
több mint 15 éve
Botrányos, ahogy a Reds elveszti ezt a meccset..... BTW szerintem Utley out volt kettesen, de ez már csak egy ilyen PO..Petya
Necces volt, a slide tuti időben volt de nagyon hülyén rakta a lábát, nem lehetett látni, hogy megvan-e... de szterintem az megvolt, ami gázabb, az az eljátszott HBP, ami a elgnagyobb vicc, ahogy megkajálta a bíró, hogy egy 102-es fastball után a legkisebb fájdalma sincsen 😀

több mint 15 éve
Petya 181 — Eagles fan
Botrányos, ahogy a Reds elveszti ezt a meccset..... BTW szerintem Utley out volt kettesen, de ez már csak egy ilyen PO..
több mint 15 éve
Kabaré, amit a Reds csinált a 6-7. inningben.

Tepper takarodj!
több mint 15 éve
Nesze neked 105 mph 😛 mondjuk Aroldist csíőem eléggé de most nagyon örülök, hogy megég, bár nem egészen az ő hibája.

több mint 15 éve
Abszolút nem bánom, hogy Utley-nak két brainfartja is volt, de Howardnak a másodiknál le kell jönni a bagről és elkapni a labdát, mert azzal megmentették volna a runt.
több mint 15 éve
Ezt durva hiba volt, ha nincs meg a DP akkor is Arroyo jön, nem lett volna gond

Tepper takarodj!
több mint 15 éve
A kommentátor kicsit meg van kavarva, már harmadszor hívja Royalsnak a Redst, de egyszer keverte is a két csapatot (Oswalt's record against Philadelphia is... és bemondja a Reds ellenit 😀 )

több mint 15 éve
Lol, Oswaltot ezért sem érdemes Dochoz hasonlítani. Ettől még innen dobhat egy perfectet is akár, nem szívbajos hálisten.

több mint 15 éve
Woot egy Reds run, ezt is megértük 😊

Tepper takarodj!
több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Az eheti Simpsons címe MoneyBART, ha esetleg nem is követitek az epizódokat, ezt szerintem érdemes lesz. 😊marci
a tartalom alapján érdekes lehet 😊
már volt korábban is egy baseballos rész, amikor Burns összeszedett egy all-star csapatot az erőműnek, mondjuk 18 éve Scioscia még máshogy volt ábrázolva 😀

több mint 15 éve
Az eheti Simpsons címe MoneyBART, ha esetleg nem is követitek az epizódokat, ezt szerintem érdemes lesz. 😊
több mint 15 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Sajna Esc most se fogunk találkozni. Most voltam kicsit kint dobálni és totál kész a kezem. Azért meg, hogy végignézzem nem megyek fel (benzinbe se jó buli és mazochista sem vagyok). Szóval jó időt és jó meccset nektek! Győzzön a jobb.Matthew99
Sajnálom. Majd jövőre

Btw: Vác, ti indultok a következő szezonban?

több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 078 — Invisible man
Sajna Esc most se fogunk találkozni. Most voltam kicsit kint dobálni és totál kész a kezem. Azért meg, hogy végignézzem nem megyek fel (benzinbe se jó buli és mazochista sem vagyok). Szóval jó időt és jó meccset nektek! Győzzön a jobb.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
edit 2: Tampa Bayben pedig nem csak az építészek, de a fodrászok is alkalmatlanok. Ezek a hajszerkezetek önmagukban kiáltanak a sweepért.Escalade
Remélem nem Longoria pamacsára gondolsz, mert Tulonak is olyan van, szóval az csak király lehet.marci
😀 Ezt most vettem észre. Azért volt olyan haja, mert az egész szezon alatt nem vágatta le babonából, szóval király volt. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 15 éve
Martinez drága lesz, valószínűleg más IF fog kelleni, pl ezért kellett volna Cantu-ért trade-elni, de még így is lehet hasznos utility-t hozni, aki 1B is lehet. Helton azt nyilatkozta, hogy folytatni fogja. DLR maradása fontos lenne, a bullpenbe én nem várok komoly igazolást, a maradékból fogunk inkább selejtezni.

Amúgy egyéni évértekelő és jövőképek:
http://denversports.blog.hu/2010/10/08/rockies_egyeni_ertekelesek

Később lesz még több is, csak hogy lenyugodjak... 😂TheMileHighCity
maradjon de ne 10+ millióért PH-nak. Annak még nagyon jó lenne, de ennyi pénzért...
Szerintem lesz penbe igazolás. Betancourt menni fog.
Daley, Belisle, Reynolds, Street és long relievernek még Rogers aki maradhat. a többi szar.
És ebben egy balkezes sincs. Szóval az fog jönni egy, mert Morales botrányos.haromt
Betancourt két évre írt alá tavaly...
Reynolds balos, jövőre már tavasszal fent kezdhet, meg szerintem azt a szerencsehuszár Beimelt is lehet megtartjuk, szintén lefty. Morales elég bizonytalan volt, de a szezon vége felé azt mondták, hogy megkapja a lehetőséget jövőre is. Bár valóban nem ártana egy megbízhatóbb lefty reliever.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Martinez drága lesz, valószínűleg más IF fog kelleni, pl ezért kellett volna Cantu-ért trade-elni, de még így is lehet hasznos utility-t hozni, aki 1B is lehet. Helton azt nyilatkozta, hogy folytatni fogja. DLR maradása fontos lenne, a bullpenbe én nem várok komoly igazolást, a maradékból fogunk inkább selejtezni.

Később lesz még több is, csak hogy lenyugodjak... 😂TheMileHighCity
maradjon de ne 10+ millióért PH-nak. Annak még nagyon jó lenne, de ennyi pénzért...
Szerintem lesz penbe igazolás. Betancourt menni fog.
Daley, Belisle, Reynolds, Street és long relievernek még Rogers aki maradhat. a többi szar.
És ebben egy balkezes sincs. Szóval az fog jönni egy, mert Morales botrányos.
több mint 15 éve
Én már az FA piacot nézegetem. A jó arc csapatok úgyse nyernek WS-t (Rays, Rangers, Twins) így érdektelen.

Nagyon kéne egy slugger 1B. Derek Lee vagy Berkman jó lehetne. Igazából tényleg az segítene a rockieson,ha visszavonulna Helton. Akkor lenne pénz esetleg Cliff Lee-re, mert ami még nagyon fontos lenne, Ubaldo mögé egy másik ace. Annélkül esélyünk sem lehet jövőre playoffra. Rebesgetik hogy V.Martinezt szeretnénk, hát nem tudom. Mégiscsak a C az eredeti posztja. Persze nem lenne rossz ő sem. Illetve meg kell tartani DLR-t. Cook-ot az utcára vagy cseréljük el egy zsák labdára.
Ubaldo, valaki FA/trade, DLR, Hammel, Chacin nem lenne olyan szar.
Ja és még kéne egy closer type RP. Gregg mondjuk, aki setupnak is jó. Persze komoly takarítás kell a bullpenben. Dotel mehet amerre lát, Morales, Corpas dettó. Jövőre talán már feljöhet Christian Friedrich.

Egyébként ezeket a Type A meg B FA-kat nem értemharomt

Később lesz még több is, csak hogy lenyugodjak... 😂

Denver Sports Blog
Get In The Ring