EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
JéBé
7 035
Toney de nagy csare volt.
4 hónapja
Ahogy az várható volt egyenlítés utan, bedarálják mostmár ezt a fáradt szlovák csapatot
4 hónapja
southgate egy pöcs és megérdemlnék hogy kiessenekők jobban kimaxolták a lehetőségeiket, de mondjuk az igaz, hogy egyetlen színészkedő csapat továbbjutásának nem vagyok képes örülni, akkor sem, ha valaki olyat ütnek ki, akit utálok.miért az ilyeneknek van szerencséje?? undorítómondjuk nekem az a busz és fetrengés volt undorító amit a szlovákok toltak a gól óta
Szesze
Negritis, a vajda
slowmotion
de a szlovákok a gól után semmit se csináltak
Kane szépet fejelt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Vége... Eldőlt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
mondtam...Így majd 11-esekkel fognak kiesni az angolok.dehogy is, simán 3-1 lesz nekik
Matthew99
a szlovákok el vannak fáradva, angolok flowban, meg azért tényleg jobbak az embereik
NB2
2-1 már megvan
4 hónapja
Legedu Naa NeeLegalább szegény Kane szerezte,
4 hónapja
Klaci79
22 221
Kane!!!
4 hónapja
röhej
4 hónapja
miért az ilyeneknek van szerencséje?? undorítóBellingham egész szezonja ez volt. Csak általában jól játszott, meg a csapata is.
Szesze
4 hónapja
Klaci79
22 221
Mondjuk a szlovákoknak egész EB-n mákja volt a VAR-ral, persze most az angoloknál is, de ne már hogy ezt a szlovák csapatot sajnálják! Ok, az angolok 3 meccse szarok, de még mindig komolyabb teljesítményt nézek ki belőlük. Ha Foden nem ilyen fasz, már rég minimum egyenlő. Ha Fortuna nem fogja a kezüket a belgák ellen, lehet itt sincsenek.
4 hónapja
Kampman
28 330
Nemigaz, hogy ezzel a szar,nulla játékkal továbbmennek majd.Úgyis véges a mákkeretük, nem nyerik meg az egész EB-t, mint ahogy semmilyen nagy tornát sem, ha nem otthon vannak és nem adnak meg nekik fantomgólokat.
zavi27
4 hónapja
ők jobban kimaxolták a lehetőségeiket, de mondjuk az igaz, hogy egyetlen színészkedő csapat továbbjutásának nem vagyok képes örülni, akkor sem, ha valaki olyat ütnek ki, akit utálok.miért az ilyeneknek van szerencséje?? undorítómondjuk nekem az a busz és fetrengés volt undorító amit a szlovákok toltak a gól óta
Szesze
Negritis, a vajda
4 hónapja
0-1-nél cserél a 94.!!!!!!! percben ez az idióta gyökér..És bejött!
Szesze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
0-1-nél cserél a 94.!!!!!!! percben ez az idióta gyökér..
4 hónapja
Nemigaz, hogy ezzel a szar,nulla játékkal továbbmennek majd.
4 hónapja
Még 2x15p élvezet
4 hónapja
miért az ilyeneknek van szerencséje?? undorítómondjuk nekem az a busz és fetrengés volt undorító amit a szlovákok toltak a gól óta
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Amúgy hogy ez az angol csapat mit fog játszani az extra 30 percben szintén jó kérdés.most jön a rinse repeat, csak nekik még van három cserelehetőségük
zacknorb
4 hónapja
Jogos, az nem rémlettHárom angól volt, Kane is szerzett egyetNa, ez se csinált semmit az egész meccsen, erre szerez egy látványos gólt a (tőle) semmiből 😀Mondjuk mindkét angol gólt ő lőtte az EB n, de azon kívül el volt tűnve
shagi0206
kapitnono
zacknorb
4 hónapja
Duff
3 133
Bár az angoloknak szurkolok, teljes mértékben a szlovákok érdemlik meg a továbbjutást.Southgate baszdmeg, 0 kapura tartó lövés egész meccsen es a 84. Percben hozza a második cserét?? Idióta gyökér, ilyenkor még az is jobb, ha random becserél 5 embert posztra.
4 hónapja
csóró NSO most törölheti a picsába a már megszerkesztett képet 😀Amikor a 2006-os VB-n a németek 11-esekkel megverték az argentinokat, valamelyik komolyabb német sajtóorgánum már lehozta, hogy kár volt a hazaiak kieséséért. 😀
shagi0206
4 hónapja
miért az ilyeneknek van szerencséje?? undorító