EB 2024 - eredményközvetítő
Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
Hollai Olivér lesz azJogos megjegyzés.Néha ettől Szaniszlótól agyfaszt tudok kapni...nem ő volt a Boltimóros?
Az elején még csak mi nem értettük, hogy találta ki Spalletti ezt a kezdőt mára.
— Szaniszló Csaba (@csszaniszlo) June 29, 2024
Kb. mostanra szerintem már ő is ezen gondolkodik. #EURO2024 #SUIITA
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
Néha ettől Szaniszlótól agyfaszt tudok kapni...nem ő volt a Boltimóros?Hollai Olivér.
ThundersNFL a Paraszt
Jogos megjegyzés.Néha ettől Szaniszlótól agyfaszt tudok kapni...nem ő volt a Boltimóros?
Az elején még csak mi nem értettük, hogy találta ki Spalletti ezt a kezdőt mára.
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Június 15-én egy olasz - "magyar" hintőporral már FASZRA húzott....Nem ez az első olasz edző akit megszopat teljesenEgészen csodálatos, hogy Svájc úgy lett az egész Európa-bajnokság legkomplexebb, legjobban összerakott csapata, hogy ennek gyakorlatilag semmilyen előzménye nem volt.
— Peet (@goonerpeet) June 29, 2024
Murat Yakin olyan szinten emelkedett fel ezzel az EB-vel
zacknorb
Heisman nádor
Sem ő sem a csoda csapat nem vette észre a taktikai cumit....ez 2-0-ba fájt....45 perc alatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Én beraktam a 0-1-et de azt még én se hittem el ... 😀Alakul az atom 0-0Én bízok az 1:0-ás svájci sikerben, ezért nem mertem megfogadni
zacknorb
r.baggio
Ezt a szintet mi is hoztuk Svájc ellen.utólag azért majd lehet kiderült, hogy nálunk 2 erős csapat volt és egy közepes, míg több csoportban volt egy jó és 3 közepes
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Nem ez az első olasz edző akit megszopat teljesenEgészen csodálatos, hogy Svájc úgy lett az egész Európa-bajnokság legkomplexebb, legjobban összerakott csapata, hogy ennek gyakorlatilag semmilyen előzménye nem volt.
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Mint anno Rossi 3 éve? 😀Egészen csodálatos, hogy Svájc úgy lett az egész Európa-bajnokság legkomplexebb, legjobban összerakott csapata, hogy ennek gyakorlatilag semmilyen előzménye nem volt.
Murat Yahin olyan szinten emelkedett fel ezzel az EB-vel
zacknorb
Érett, és az olaszoknál játszó FreulerLehet, hogy nem ehet többé ingyen ott bolongait vagy ahogy a helyiek hívják, ragut. 😀
Heisman nádor
Egészen csodálatos, hogy Svájc úgy lett az egész Európa-bajnokság legkomplexebb, legjobban összerakott csapata, hogy ennek gyakorlatilag semmilyen előzménye nem volt.
Szerkesztette: zacknorb
Mondtam, hogy nem lesz 0-0.Pénz kérdése, h Afrikába bevásárold magad
Az olaszok játéka még a Cosafa Kupán is gyenge lenneEgy magyar - olaszt megnéztem volna
Willie Parker
iktriad
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
JuhúúAlakul az atom 0-0Én bízok az 1:0-ás svájci sikerben, ezért nem mertem megfogadni
zacknorb
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Az olaszok játéka még a Cosafa Kupán is gyenge lenneEgy magyar - olaszt megnéztem volna
Willie Parker