EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Chiesa az egyetlen értelmes olaszInkább Donnarumma. Chiesa szokás szerint mintha nem is lenne. Mezőnyből max Barellát mondanám akinek voltak értelmes megoldásai.
Szesze
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Najó, ez mi a picsa. Ziccer,1v1 és ez a balfék még ilyenkor sem emeli kicsit sem a hangját 😂A közvetítései alatt sör helyett kávét iszom
Akarmikor van ez a csávó, azt érzem mintha le lennék szedálva.
esanders10
5 hónapja
Alakul az atom 0-0Szerintem se lesz ebből 0-0. 1-1 már inkább egy szép svájci akcióval és bemákolt/nagyon eltalált olasz góllal.
zacknorb
5 hónapja
Eddig jobb Svájc. Ezert jut tovabb Olaszország.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
esanders10
539
Najó, ez mi a picsa. Ziccer,1v1 és ez a balfék még ilyenkor sem emeli kicsit sem a hangját 😂Akarmikor van ez a csávó, azt érzem mintha le lennék szedálva.
5 hónapja
Chiesa az egyetlen értelmes olasz
5 hónapja
Alakul az atom 0-0Svájc eddigi 3 egyenes kieséses meccséből az eb-n mindegyik tizenegyes párbajjal végződött, szóval esélyes...
zacknorb
5 hónapja
Dollárumma fogja benntartani az olaszokat 😀Eddig is ez volt
Heisman nádor
5 hónapja
Nekem az oddsnövelő miatt van benn egy félidő X vége olaszok apróvalAlakul az atom 0-0Én bízok az 1:0-ás svájci sikerben, ezért nem mertem megfogadni
zacknorb
r.baggio
5 hónapja
Szerintem a svájci is azt hitte egyértelmű les, azért nem rúgott bele egy életerőset sajnos 😁
5 hónapja
vazze azt hittem les, nem is éltem bele magam
5 hónapja
Dollárumma fogja benntartani az olaszokat 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Kampman
28 331
Nagy taktikai csata, a szar meccsek első számú polkorrekt kódneve
5 hónapja
Alakul az atom 0-0Én bízok az 1:0-ás svájci sikerben, ezért nem mertem megfogadni
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Alakul az atom 0-0
5 hónapja
A 11-es párbaj lutri, ott tényleg bárki nyerhetAzt nem vitatom, de ezt behúzzák.Mitől gondoljuk, hogy svájc olyan erős? Mert elvertek minket?az olaszok szarok.
vpi
Kenny
vpi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Detari idejeben az idegenlegiosok kulon szabalyozasba estek. 3 legios, az orszagok kulon meg nehezebbeke tettek. A juveban Platini, Laudrup ugrik be akkoribol.1988-ban még Ian Rush volt a Juvéban
A maximum 15 top csapatnal akkor sem volt tobb. Az 45 legios nem Eus ( akkori ) es D-Amerikai, Afrikai. Ma ez igaz lenne Szoboszlaira? Benne van ezen teruletekrol a 45 legjobb jatekosban? Ha nem....
no
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
ez az ‘ötször fordul meg a játékos a tengelye körül a földön’ a halálom
Szerkesztette: Fontos_Vidra
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Puskás sztem all time top5, nem éra top10.Détári 33 Bundesliga meccsen 11 gól + kupadöntőn győztes gól + akkori rekordösszegért adták el. BEK nyolcaddöntő. Egy magyar sem tudott ennyit.Albert az NB1-ből lett aranylabdás.
Olympiacosban 55 meccs/33 gól az akkori nyolcadik legerősebb ligában.
Serie A-ban 3 szezon alatt 23 gól, összesen nem rúgott ennyit a többi magyar.
Az Aranylabdára a Honvédból! jelölték, NB1-est sose, ahol 21. lett.
1988-ban a World Soccer szaklap szerint a világ kilencedik legjobb játékosa...
1985-87 között 3x zsinórban NB1 gólkirály.
Willie Parker
Nézd, a statisztikákból mindketten tudunk nekünk tetszőt hozni, azért kezdtem úgy, hogy nem tudom láttad-e játszani. Én láttam. Nemzetközi meccsen mindig alulteljesített. Mindig vártuk haza, mint a messiást és mindig csalódás volt. Haza is kullogott a Fradiba.
Az külön vicces, hogy bár top 10-es játékosnak tartjátok, de nem tarjátok ellentmondásosnak, hogy azért nem volt komoly csapatban, mert akkoriban csak 3 idegenlégiós lehetett… Puskásnak 2 évet ki is kellett hagynia, mégis vitte a Real…
vpi
5 hónapja
Mitől gondoljuk, hogy svájc olyan erős? Mert elvertek minket?Én Kovács Kálmánnak hiszek
vpi
---
5 hónapja
Mitől gondoljuk, hogy svájc olyan erős? Mert elvertek minket?az olaszok szarok.
vpi
5 hónapja
Mitől gondoljuk, hogy svájc olyan erős? Mert elvertek minket?Mert majdnem a németeket is elverték.
vpi