NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Ez a B portugál védelem nem túl veretes
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Calha küli-külivel eltekerteNa, luzitán gól, már csak te kellesz
5 hónapja
Szegény cseh kapus állva kapja
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
legalább a törökök vezetnek(előtte a kapus kurva nagyot védett)
5 hónapja
Kampman
28 353
Mondjuk Szlovénia ellen még ugyancsak lenne keresnivalónk.Ha mégis továbbjutnánk, már biztos hogy a portugálok ellen játszanánk? Mert ők szerintem megennének reggelire.Miért ki nem? legjobb 16 között már nem jöhet szembe Feröer Szigetek.
shagi0206
Sixo
5 hónapja
shagi0206
10 988
Ausztria, Románia még szerintem verhető lenne a csoportgyőztesek közül. Igaz azok is jobbak, de kifoghatnak egy szar napot, míg mi egy jót.Ha mégis továbbjutnánk, már biztos hogy a portugálok ellen játszanánk? Mert ők szerintem megennének reggelire.Miért ki nem? legjobb 16 között már nem jöhet szembe Feröer Szigetek.
shagi0206
Sixo
5 hónapja
baszki...
5 hónapja
Azért ez az EB meg VB csoportkör utolsó fordulóban szinte borítékolható sajnos minden meccsenjah, de szereztél egy jegyet az EB-re és azt látod, hogy lötyögnek, de még a B is... azért valahol dühítene...Portugálok is elmehetnek a picsába.Értem én hogy nekünk fáj ha nem nyernek, de ők már behúzták a csoportot, ki is küldték a B csapatot, minek hajtsanak? Semmivel nem lesz jobb nekik
Nem EB ez, hanem csak sima átmozgatás.
Lúdas Solymi
kapitnono
NB2
5 hónapja
Mondjuk a törökök helyében en is inkább az angolokkal jatszanek mint az osztrákokkal
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
Ha mégis továbbjutnánk, már biztos hogy a portugálok ellen játszanánk? Mert ők szerintem megennének reggelire.Miért ki nem? legjobb 16 között már nem jöhet szembe Feröer Szigetek.
shagi0206
5 hónapja
Kampman
28 353
Ha mégis továbbjutnánk, már biztos hogy a portugálok ellen játszanánk? Mert ők szerintem megennének reggelire.Igen és igen.
shagi0206
5 hónapja
Ronaldót le kellene hozni minél előbb.Ő legalább akar
deyell
5 hónapja
shagi0206
10 988
Ha mégis továbbjutnánk, már biztos hogy a portugálok ellen játszanánk? Mert ők szerintem megennének reggelire.
5 hónapja
Kampman
28 353
Semmi nem megy be.
5 hónapja
jah, de szereztél egy jegyet az EB-re és azt látod, hogy lötyögnek, de még a B is... azért valahol dühítene...Portugálok is elmehetnek a picsába.Értem én hogy nekünk fáj ha nem nyernek, de ők már behúzták a csoportot, ki is küldték a B csapatot, minek hajtsanak? Semmivel nem lesz jobb nekik
Lúdas Solymi
kapitnono
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Tudom, de attól még hadd ventilláljak már 😊Portugálok is elmehetnek a picsába.Értem én hogy nekünk fáj ha nem nyernek, de ők már behúzták a csoportot, ki is küldték a B csapatot, minek hajtsanak? Semmivel nem lesz jobb nekik
Lúdas Solymi
kapitnono
5 hónapja
csipkelli
4 008
www.youtube.com/watch?v=75bCc5Qc00IÁlljon be Concentrao.Concencao már játszik ha rá gondoltál 😀
csipkelli
Heisman nádor
Vagy ő, vagy senki más.
5 hónapja
Portugálok is elmehetnek a picsába.Értem én hogy nekünk fáj ha nem nyernek, de ők már behúzták a csoportot, ki is küldték a B csapatot, minek hajtsanak? Semmivel nem lesz jobb nekik
Lúdas Solymi
5 hónapja
Álljon be Concentrao.Concencao már játszik ha rá gondoltál 😀
csipkelli
5 hónapja
a végével erre céloztamPlusz nem minket akarnak kiejteni hanem ok továbbmenni. Ezt kellene felfogni.Nyilván saját erőből kellett volna továbbjutnunk és akkor most nem kéne más csaptok eredményeitől függnünk, de azért itt az utolsó körben a sportszerűség és az észszerűség ellen is súlyosan vétettek csapatok. Azt is pontosan tudjuk, hogy kik. Abban is biztos vagyok, hogy ha mi lennénk már továbbjutók és kiraknánk egy B-csapatot valami Azerbajdzsán ellen, vagy lenullanulláznánk 90+ percet, aminek köszönhetően kiesne valamelyik darling nyugati gárda, akkor el lennénk hordva mindenféle szar csapatnak.melyik csapat játszik úgy 0-0t hogy rossz neki?
Rosszak a szabályok. Jó lenne végre tiszta futballt játszani. Nyilván jó lenne egyszer majd nekünk is egy beleszarós nagycsapat ellen játszani az utolsó fordulóban és nem egy éhes, bizonyítani vágyót megkapni az első kettőben.
Visszatranszformálok Horváth Feriből.
Kampman
és nekem ne gyertek "ágakkal" mer az senkit nem érdekel
Belgáknak meg Angoloknak is tökéletes volt az X
Román-Szlovák szintén
nem is speciális eredmény született hanem egy szalon remi
akkor lenne jogos ezen kiakadni ha ténylegesen jól játszottunk volna bármelyik meccsen és lenne benne ráció hogy miért ejtenek ki minket
de nincs ilyen
Negritis, a vajda
csebi
ne csináljunk már úgy mintha a portugálok nem örülnének annak ha fossá szopathatnak minket és simán továbbmennek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Plusz nem minket akarnak kiejteni hanem ok továbbmenni. Ezt kellene felfogni.Nyilván saját erőből kellett volna továbbjutnunk és akkor most nem kéne más csaptok eredményeitől függnünk, de azért itt az utolsó körben a sportszerűség és az észszerűség ellen is súlyosan vétettek csapatok. Azt is pontosan tudjuk, hogy kik. Abban is biztos vagyok, hogy ha mi lennénk már továbbjutók és kiraknánk egy B-csapatot valami Azerbajdzsán ellen, vagy lenullanulláznánk 90+ percet, aminek köszönhetően kiesne valamelyik darling nyugati gárda, akkor el lennénk hordva mindenféle szar csapatnak.melyik csapat játszik úgy 0-0t hogy rossz neki?
Rosszak a szabályok. Jó lenne végre tiszta futballt játszani. Nyilván jó lenne egyszer majd nekünk is egy beleszarós nagycsapat ellen játszani az utolsó fordulóban és nem egy éhes, bizonyítani vágyót megkapni az első kettőben.
Visszatranszformálok Horváth Feriből.
Kampman
és nekem ne gyertek "ágakkal" mer az senkit nem érdekel
Belgáknak meg Angoloknak is tökéletes volt az X
Román-Szlovák szintén
nem is speciális eredmény született hanem egy szalon remi
akkor lenne jogos ezen kiakadni ha ténylegesen jól játszottunk volna bármelyik meccsen és lenne benne ráció hogy miért ejtenek ki minket
de nincs ilyen
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.