EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Nem nézegettem, hogy összejöhet-e, de német-francia vagy német-holland döntőt szeretnék. Ha előbbi, akkor a németeknek fogok drukkolni, ha utóbbi, akkor a hollandoknak. Ha nem jöhet össze, akkor b.meg.
több mint 1 éve
Ezzel SE.Habsburg-Valois párharc!Magyarok ezzel sosem jártak jól.
Zsellér van de Vrij
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Habsburg-Valois párharc!Magyarok ezzel sosem jártak jól.
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Habsburg-Valois párharc!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
ha hajrá ausztrália!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Saliba ne sérüljön meg aztán a többi mindegy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
szerintem szoros lesz
több mint 1 éve
ha a franciáknak lesz kedvük focizni, rúgnak egy 4-est és sima liba lesz
több mint 1 éve
jah h a reálosok mind sérültekCsak Tchuameni, de ő a döntőn sem tudott játszani. Camavinga, Mendy nem tudom azóta megsérült-e, akkor még egészségesek voltak
Sixo

több mint 1 éve
Sikerült beírni, köszi 😊köszönöm szépen!Még nem kezdtek el, igy remélrm még mehet írjatok be oda hogy Franciaorszag nyeri, es nyerje Magyarország vagy Portugália.Inkább még egyszer betaggelem @Heisman nádor-t, hogy aztán ne legyen emiatt panasz
eaglesmcnabb
zacknorb
Magam is megtehettem volna, de annyi eszem nem volt 😀
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
sorosista libernyák nyilvánA jelek szerint szar, vagy épp normális. Nézőpont kérdése 😃Milyen magyar vagy te hogy ennek örülsz?!nem volt ez rossz a szomszédoktólBárhogy nézem, a szlovákok és románok is parádéztak, mi pedig meg kettünk szoptatva egy közepszar svájc ellen. Egyetlen örömöm, hogy a sok turboturul most agyérgörcsöt kap 😃
Kúrfürst briareos
Hanni
Mikey
Hanni
több mint 1 éve
Pedig olyan kis helyes pofija volt, szóval nem értem őt sem.starlightki ez?
Sixo
Kampman
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A jelek szerint szar, vagy épp normális. Nézőpont kérdése 😃Milyen magyar vagy te hogy ennek örülsz?!nem volt ez rossz a szomszédoktólBárhogy nézem, a szlovákok és románok is parádéztak, mi pedig meg kettünk szoptatva egy közepszar svájc ellen. Egyetlen örömöm, hogy a sok turboturul most agyérgörcsöt kap 😃
Kúrfürst briareos
Hanni
Mikey
több mint 1 éve
Amúgy annyira nem vészes ez a keret, nyilván azért Camalelét vétek volt kihagyni... Azért Mbappe sem lehet egymás után két eb-n fos, Salibánál meg most hirtelen szerintem nem tudnék kettő darab stabilan jobb középhátvédet mondani. (Vicc hogy a vb-n nem ő játszott)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Románokat ki is zárhatnák Putyint èltető rigmusok miatt.....nem láttam a szlovák meccset de gondolom a Belgák volt fölènyben aztán azèrt a brüsszeliek csak elbelgázták 😏🤦