EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
gakpo milyen gól 😊
4 hónapja
shagi0206
10 922
OLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
4 hónapja
Ha valaki tud angolul és németül is, a holland nyelv az már sétagalopp jól sejtem?Nem.
shagi0206
Hollandoknak könnyű a nemet de fordítva nem igaz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Kampman
28 313
Hogy lehet hogy mellettem a szomszéd kb 20 mp el hamarabb ordít hogy Góól! mikor tvn nézem nem is streamen?
kapitnono
4 hónapja
Hogy lehet hogy mellettem a szomszéd kb 20 mp el hamarabb ordít hogy Góól! mikor tvn nézem nem is streamen?Azt nem tudom. De a feleségem, aki teniszt néz a tévén, örvendezve jött, hogy átkapcsolt a meccsre, és látta a holland gólt. Mondtam neki, kösz, nálam a streamen még csak most jön...
kapitnono
4 hónapja
Hogy lehet hogy mellettem a szomszéd kb 20 mp el hamarabb ordít hogy Góól! mikor tvn nézem nem is streamen?lehet neki vodája van, neked meg t-home-ot és utóbbi neten jön
kapitnono
4 hónapja
shagi0206
10 922
Ha valaki tud angolul és németül is, a holland nyelv az már sétagalopp jól sejtem?
4 hónapja
Hogy lehet hogy mellettem a szomszéd kb 20 mp el hamarabb ordít hogy Góól! mikor tvn nézem nem is streamen?Ő lehet streamen nézi 😊
kapitnono
Amúgy asszem az analóg tv adás előbb van.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Hogy lehet hogy mellettem a szomszéd kb 20 mp el hamarabb ordít hogy Góól! mikor tvn nézem nem is streamen?
4 hónapja
Gekoloniseerd!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
nyílván fantasyban depayt kivettem és aké - van dijk védőim vannak. mindkettő sárgás, de vrij meg befejeli 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Na ilyen egy igazi kis szöglet
4 hónapja
shagi0206
10 922
de a bekapott gól is fejes volt, szóval - akkor most mi a fasz van? 😀hollandoknak azért megnézném az átlagmagasságot. Vszínűnek tartom, hogy ők a legmagasabbak. Mondjuk elvileg amúgy is ők európában.ott is a gól 😊
shagi0206
NB2
4 hónapja
Na csak felébredtek.
4 hónapja
Megint jönnek a tizik? 😀
4 hónapja
hollandoknak azért megnézném az átlagmagasságot. Vszínűnek tartom, hogy ők a legmagasabbak. Mondjuk elvileg amúgy is ők európában.ott is a gól 😊
shagi0206
4 hónapja
shagi0206
10 922
Na végre
4 hónapja
shagi0206
10 922
úgy tudom a bosnyákok a 2. helyenhollandoknak azért megnézném az átlagmagasságot. Vszínűnek tartom, hogy ők a legmagasabbak. Mondjuk elvileg amúgy is ők európában.Elvileg még a szerb-horvát duó kb. ilyen magas, mint ők.
shagi0206
Kampman
4 hónapja
Azért innentől kijelenthető, hogy ha nem a spanyolok nyerik az EB-t az a foci megcsúfolása lesz - nyilván nem ők fogják...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
nagyon kellene egy dumfries - frimpong csereVhogy egyik válogatott edző sem bízik a leverkuseni szélső hatvedekben
peach
4 hónapja
Kampman
28 313
hollandoknak azért megnézném az átlagmagasságot. Vszínűnek tartom, hogy ők a legmagasabbak. Mondjuk elvileg amúgy is ők európában.Elvileg még a szerb-horvát duó kb. ilyen magas, mint ők.
shagi0206
4 hónapja
nagyon kellene egy dumfries - frimpong csere
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
shagi0206
10 922
20 éve a görögök nyertek az EB-t, most akkor a törökök fogjak.igazi meglepetés már csak ezen meccs győztese lenne.
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
20 éve a görögök nyertek az EB-t, most akkor a törökök fogjak.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
shagi0206
10 922
Összességében megérdemelnék a hollandok, hogy megszopják, de hánynom kellene ha a törököknek kellene szurkolnom az angolok ellen, szóval most nem tudom mi legyen.akkor szurkolj az angoloknak 😀
Hanni