EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Azért remelem h ezek a hollandok helyre teszik az angolokatMajd ezek is beszari játékkal rukkolnak elő.
csebi
több mint 1 éve
Ezért alsó hangon egy 🟨 lap?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Picsába, oda a telim.Na gyerünk törökök, előre az ikszért 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Gakpot csk-ztam, ne vegyék már el tőle 😁

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Miért nem védtél?Mert.....
Draft

több mint 1 éve
ha középpályás rúgja, azért több pont jár, szóval legyen inkább SimonsGakpo lett, maradhat? 😊nyílván fantasyban depayt kivettem és aké - van dijk védőim vannak. mindkettő sárgás, de vrij meg befejeli 😀nálam Gakpo van és Simons, egy Simons gól jöhetne még
peach
deyell
NB2
buhloone mindstate
több mint 1 éve
öngól vótMár kb behozhatatlan előnye van a gólkirály jelöltnek
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azért remelem h ezek a hollandok helyre teszik az angolokatJo lenne.
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Na még egyet oranje
Draft

több mint 1 éve
öngól vót
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Azért remelem h ezek a hollandok helyre teszik az angolokat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
hoppá, lehet a torna legjobbja az own goal lőtte!
több mint 1 éve
ez inkább öngól volt sztem
több mint 1 éve
Ezt nem is Gakpo rúgta 😀
több mint 1 éve
Igen Telekom van nekem, neki nem tudom 😁Hogy lehet hogy mellettem a szomszéd kb 20 mp el hamarabb ordít hogy Góól! mikor tvn nézem nem is streamen?lehet neki vodája van, neked meg t-home-ot és utóbbi neten jön
kapitnono
NB2

több mint 1 éve
Tweede gekoloniseerd! Nah, fasza, maradhat ennyi.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Csak nem Ronald Koemmantották el a meccset a hollandok.
több mint 1 éve
Gakpo lett, maradhat? 😊nyílván fantasyban depayt kivettem és aké - van dijk védőim vannak. mindkettő sárgás, de vrij meg befejeli 😀nálam Gakpo van és Simons, egy Simons gól jöhetne még
peach
deyell
több mint 1 éve
törökök megint elfogytak a végére
több mint 1 éve
Gakpo bizonyítja, hogy több mint amit a Poolban mutatott
több mint 1 éve
nyílván fantasyban depayt kivettem és aké - van dijk védőim vannak. mindkettő sárgás, de vrij meg befejeli 😀nálam Gakpo van és Simons, egy Simons gól jöhetne még
peach
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Az is jó lehet 😀Hogy lehet hogy mellettem a szomszéd kb 20 mp el hamarabb ordít hogy Góól! mikor tvn nézem nem is streamen?Azt nem tudom. De a feleségem, aki teniszt néz a tévén, örvendezve jött, hogy átkapcsolt a meccsre, és látta a holland gólt. Mondtam neki, kösz, nálam a streamen még csak most jön...
kapitnono
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
MIVAAAAAN SZULEJMÁN