EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Összességében megérdemelnék a hollandok, hogy megszopják, de hánynom kellene ha a törököknek kellene szurkolnom az angolok ellen, szóval most nem tudom mi legyen.Menjenek tovább a hollandok, és vesszenek az angolok.
Hanni
4 hónapja
Dumfries a faszert nem marad a vonal mellett, miert kovályog befelé? Minél kisebb hely legyen vag mi?Én is azt néztem h kozepen egynast zavarjak. Nemcsak i hanem a két középső középpályás is, folyamatosan egy zónában kérik a labdákat
gabokocka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Dumfries a faszert nem marad a vonal mellett, miert kovályog befelé? Minél kisebb hely legyen vag mi?Teljesen bután játszanak a hollandok, már megint mindenki cipeli a labdát, aztán csodálkozik, amikor a harmadik emberben elakad.
gabokocka
4 hónapja
ez a török busz is elég olaszorMég így is veszélyesebbek mint a hollandok az a kemény 😁
peach
4 hónapja
Tizi? Nem tizi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
ez a török busz is elég olaszor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
shagi0206
10 922
hollandoknak azért megnézném az átlagmagasságot. Vszínűnek tartom, hogy ők a legmagasabbak. Mondjuk elvileg amúgy is ők európában.
4 hónapja
Összességében megérdemelnék a hollandok, hogy megszopják, de hánynom kellene ha a törököknek kellene szurkolnom az angolok ellen, szóval most nem tudom mi legyen.
4 hónapja
Dumfries a faszert nem marad a vonal mellett, miert kovályog befelé? Minél kisebb hely legyen vag mi?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
La ligában azért akad szerintem, amikor bejött a padról, vagy év végén a kezdőben eléggé jól nyomtaNagyon remélem hogy Carlo papa be tudja valahogy épiteni Gülert mert nagyon rossz lenne nézni hogy elmegy mert állandóan padozikaz a baj, hogy a Realnak kevésszer van területe
kapitnono
NB2
4 hónapja
Nagyon remélem hogy Carlo papa be tudja valahogy épiteni Gülert mert nagyon rossz lenne nézni hogy elmegy mert állandóan padozikaz a baj, hogy a Realnak kevésszer van területe
kapitnono
4 hónapja
Estét,Látom vezetnek a törökök, az jó 👍
Gyerünk Montella!
4 hónapja
Nagyon remélem hogy Carlo papa be tudja valahogy épiteni Gülert mert nagyon rossz lenne nézni hogy elmegy mert állandóan padozik
4 hónapja
ez a wishes Allen Iverson igazán leballaghatna már.Nem gyakorolt eleget a meccsre? #practice
deyell
4 hónapja
Kampman
28 313
hogy egy ilyenért a magyarok mit kapnának itt...A törökök valahol a középmezőnyben helyezkednek el az uefás liebling-listán. Nyilvánvalóan nem engedhetik meg maguknak azt, amit a nyugatiak (lásd Demiral eltiltása), de valóban olcsóbban megússzák ezt, mintha magyar drukkerek éltetnék a Rongyos Gárdát.
NB2
4 hónapja
törökök az első félidőben elfelejtettem cigánykodni 😊Ha sokáig 1-0 marad akkor elkezdik.
NB2
A török drukkerek meg feldughatják a sípjaikat a lelátón. Lehet a meccs előtt tényleg ezt teszik mielőtt beviszik.
4 hónapja
hogy egy ilyenért a magyarok mit kapnának itt...www.facebook.com/hoolscz/videos/1665470694200919
4 hónapja
egy stekelenburg szintet se tudnak kinevelni 15 éve. ezzel együtt ez a gyerek még fiatal, attól, hogy most potyázott egyet lehet még jó kapusEz a legjobb holland kapus? 😂Hát az lehet. Nem állnak jól kapusokkal van der Sar óta
warr_b
shagi0206
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
shagi0206
10 922
ezért írtam én narancssárgát 😀Nem mertem írni hogy szerintem is az, azért írtam hogy minimum sárga 😁Simmonsnak már nem nagyon kellene a pályán lennie. Calhanoglu esetnél is minimum sárga járt volnaPiros, igen
kapitnono
slowmotion
kapitnono
4 hónapja
Nem mertem írni hogy szerintem is az, azért írtam hogy minimum sárga 😁Simmonsnak már nem nagyon kellene a pályán lennie. Calhanoglu esetnél is minimum sárga járt volnaPiros, igen
kapitnono
slowmotion
4 hónapja
törökök az első félidőben elfelejtettem cigánykodni 😊
4 hónapja
Meddő, terméketlen, ötlettelen, egysíkú, impotens, fantáziátlan, tanácstalan, tehetetlen, kilátástalan. Mit tudnék még mondani a holland támadójátékra?2 szót - Ronald Koeman.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
német b válogatott nagyon pörög.Ennyit tesz a hazai pálya.
Kenny
4 hónapja
Meddő, terméketlen, ötlettelen, egysíkú, impotens, fantáziátlan, tanácstalan, tehetetlen, kilátástalan. Mit tudnék még mondani a holland támadójátékra?