Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Xyson kiütötte a horvát kapustPont ezért írtam Modricot is.
Löfli
több mint 6 éve
Xyson kiütötte a horvát kapust
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
A 11es óta argentína ismét elveszettmert Nigéria felpörgött a gól miatt.
peach
több mint 6 éve
De nem is sneijdertől...gondolom nem iniestától hallottad 😀Modric amúgy miért jàtszik? Simàn lehoznàm.Gondolom aranylabdára hajt, amihez messzi kell jutni és sok gólt/gólpasszt kell adni.
NB2
dawyd728
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Ő aranylabdás lett?gondolom nem iniestától hallottad 😀Modric amúgy miért jàtszik? Simàn lehoznàm.Gondolom aranylabdára hajt, amihez messzi kell jutni és sok gólt/gólpasszt kell adni.
NB2
dawyd728
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
A 11es óta argentína ismét elveszett
több mint 6 éve
gondolom nem iniestától hallottad 😀Modric amúgy miért jàtszik? Simàn lehoznàm.Gondolom aranylabdára hajt, amihez messzi kell jutni és sok gólt/gólpasszt kell adni.
NB2
dawyd728
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Modric amúgy miért jàtszik? Simàn lehoznàm.Gondolom aranylabdára hajt, amihez messzi kell jutni és sok gólt/gólpasszt kell adni.
NB2
több mint 6 éve
Görcsöcsek megint a gaucsók, innen már csak egy Musa gól hiányzik
több mint 6 éve
Pavon?????
több mint 6 éve
Modric amúgy miért jàtszik? Simàn lehoznàm.Ne tűnjön fel a tartalékolás 😊
NB2
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Max fejel vagy öngólt rúgatez az argentin csapat ma tobb golt nem loúgyis nyer argentína nem bírják a fekák a nyomástnem tudok két ilyet összehasonlítani...ez vicc volt...ilyen szitu tucatnyi van egy meccsencsak gratulálni tudok ehhez az ítélethez....viccugyanerre fújtak 10 napja ellenük a horvátok ellen
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
Stez
több mint 6 éve
Modric amúgy miért jàtszik? Simàn lehoznàm.
több mint 6 éve
ez az argentin csapat ma tobb golt nem loúgyis nyer argentína nem bírják a fekák a nyomástnem tudok két ilyet összehasonlítani...ez vicc volt...ilyen szitu tucatnyi van egy meccsencsak gratulálni tudok ehhez az ítélethez....viccugyanerre fújtak 10 napja ellenük a horvátok ellen
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Mariska egyből dobja magát, mintha a zuhanyzóban lenne és belépne a főnök....van, aki még tizennyolc után is egyre bölcsebb lesz, de ő nem ez a kategória
flzoli
több mint 6 éve
itt vagyok!Hol vagy Vilmos???Most értem haza, kamutizi?á dehogy
Vrij6
slowmotion
peach
több mint 6 éve
Izlandi kapufa
több mint 6 éve
Ez most remélem nem jinx😊úgyis nyer argentína nem bírják a fekák a nyomástnem tudok két ilyet összehasonlítani...ez vicc volt...ilyen szitu tucatnyi van egy meccsencsak gratulálni tudok ehhez az ítélethez....viccugyanerre fújtak 10 napja ellenük a horvátok ellen
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
A nigériai a 11-est egy Triplette szaltóval köszönte meg.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Mariska egyből dobja magát, mintha a zuhanyzóban lenne és belépne a főnök....
több mint 6 éve
még 3 ilyet (nem 11-est) 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Tágas égen andalogMost értem haza, kamutizi?á dehogy
Vrij6
slowmotion
több mint 6 éve
Hol vagy Vilmos???Most értem haza, kamutizi?á dehogy
Vrij6
slowmotion
több mint 6 éve
jo de sztem az fault is volt. itt szerintem kurva jol adta el a nigeriai. mascherano kb csak rajta tartotta a kezet, nem miatta ment a foldre, de azzal h fogtak egymast vegig full ugy tuntcsak gratulálni tudok ehhez az ítélethez....viccugyanerre fújtak 10 napja ellenük a horvátok ellen
Klaci79
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."