Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
úgyis nyer argentína nem bírják a fekák a nyomástnem tudok két ilyet összehasonlítani...ez vicc volt...ilyen szitu tucatnyi van egy meccsencsak gratulálni tudok ehhez az ítélethez....viccugyanerre fújtak 10 napja ellenük a horvátok ellen
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Most értem haza, kamutizi?Naná
Vrij6
több mint 6 éve
Horvàt gól
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
ráadásul vezetnek a horvátok
több mint 6 éve
Most értem haza, kamutizi?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
lol, vezetnek a horvátok 😀
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
nem tudok két ilyet összehasonlítani...ez vicc volt...ilyen szitu tucatnyi van egy meccsencsak gratulálni tudok ehhez az ítélethez....viccugyanerre fújtak 10 napja ellenük a horvátok ellen
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Miért is legyen egyszerű.....
több mint 6 éve
csak gratulálni tudok ehhez az ítélethez....viccugyanerre fújtak 10 napja ellenük a horvátok ellen
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Sebii
3 536
Na ez a fasz török csak nem bírta ki, hogy ne legyen főszereplő.
több mint 6 éve
A világ legjobb bírója...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
uristen ez a bíró... tényleg nagy a baj a játékvezetéssel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mascherano ennél te rutinosabb vagy......
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
csak gratulálni tudok ehhez az ítélethez....vicc
több mint 6 éve
De idióta
több mint 6 éve
CSAKIR!
több mint 6 éve
Ezt a fszságot
több mint 6 éve
Nyerhet, mert ez csapatsport. Ha Lesszi nyer, mindenki tudja, hogy az Caballero miatt lesz.Teny, de pont a napokban beszeltuk meg a nagy igazsagot, hogy a szar is nyerhet nagy tornat...😀 es ami szep az szep, meg ha a kertitorpe lotte isFigyelj, azert vegyel vissza, ne szallj el es dicserd Lesszit, mert azert o meg fos es kaka es pont.Ja és Messi a gyengébbik lábával lőtte a gólt 😊Tenyleg ahogy tobben kiemeltek, kva szep volt ahogy ket erintesbol eleg nagy sebessegnel maga ele tette es harmadikra jobbal bezuzta hosszuba. talan egy jo kapus kivedte vna bravurral, de semmikepp nem mondanam h kapuse.
dande
A kapust meg nem tudom h nem vittek le, ez ugyan ugy agyrazkodasgyanusnak tunt mint vmeik nap egy hasonlo szituban (jol korulirtam 😀 nem tudom melyik meccsen volt sajnos, talan ott se feher volt a kapus)
Borbinho
Stez
Borbinho
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Teny, de pont a napokban beszeltuk meg a nagy igazsagot, hogy a szar is nyerhet nagy tornat...😀 es ami szep az szep, meg ha a kertitorpe lotte isFigyelj, azert vegyel vissza, ne szallj el es dicserd Lesszit, mert azert o meg fos es kaka es pont.Ja és Messi a gyengébbik lábával lőtte a gólt 😊Tenyleg ahogy tobben kiemeltek, kva szep volt ahogy ket erintesbol eleg nagy sebessegnel maga ele tette es harmadikra jobbal bezuzta hosszuba. talan egy jo kapus kivedte vna bravurral, de semmikepp nem mondanam h kapuse.
dande
A kapust meg nem tudom h nem vittek le, ez ugyan ugy agyrazkodasgyanusnak tunt mint vmeik nap egy hasonlo szituban (jol korulirtam 😀 nem tudom melyik meccsen volt sajnos, talan ott se feher volt a kapus)
Borbinho
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Figyelj, azert vegyel vissza, ne szallj el es dicserd Lesszit, mert azert o meg fos es kaka es pont.Ja és Messi a gyengébbik lábával lőtte a gólt 😊Tenyleg ahogy tobben kiemeltek, kva szep volt ahogy ket erintesbol eleg nagy sebessegnel maga ele tette es harmadikra jobbal bezuzta hosszuba. talan egy jo kapus kivedte vna bravurral, de semmikepp nem mondanam h kapuse.
dande
Borbinho
több mint 6 éve
Ja és Messi a gyengébbik lábával lőtte a gólt 😊Tenyleg ahogy tobben kiemeltek, kva szep volt ahogy ket erintesbol eleg nagy sebessegnel maga ele tette es harmadikra jobbal bezuzta hosszuba. talan egy jo kapus kivedte vna bravurral, de semmikepp nem mondanam h kapuse.
dande
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."