Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Mégiscsak jó hogy Banega van ott 😊
több mint 6 éve
Messi gól - WTF?
több mint 6 éve
Nah a kertitörpe betalàl.
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Most ki lesz nyalva a segge, hogy úúúú Messi mekkora isten 😊
több mint 6 éve
Ott vaaaaaaaannnnnn
több mint 6 éve
Championship.ha ma nyernek az argentinok akkor a mai nyereményt+bónuszt tolom is a németekreMegint nagy pénzzel fogadsz rájuk? Mert akkor rághatom a körmömet megint a meccs végéig. 😊német győzelemre a házat isjó, csak nem én akarok rakni, holnap mire én melóból hazaérek, már nem lesz lehetőség rakni. Az illető nem ért a mix rakásához, így most kell csinálnom.Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
dande
shagi0206
r.baggio
iktriad
r.baggio
több mint 6 éve
Mikel megtanulta a Mourinhos Chelseaben, hogy kell Messit kezelni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
ha ma nyernek az argentinok akkor a mai nyereményt+bónuszt tolom is a németekreMegint nagy pénzzel fogadsz rájuk? Mert akkor rághatom a körmömet megint a meccs végéig. 😊német győzelemre a házat isjó, csak nem én akarok rakni, holnap mire én melóból hazaérek, már nem lesz lehetőség rakni. Az illető nem ért a mix rakásához, így most kell csinálnom.Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
dande
shagi0206
r.baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Megint nagy pénzzel fogadsz rájuk? Mert akkor rághatom a körmömet megint a meccs végéig. 😊német győzelemre a házat isjó, csak nem én akarok rakni, holnap mire én melóból hazaérek, már nem lesz lehetőség rakni. Az illető nem ért a mix rakásához, így most kell csinálnom.Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
dande
shagi0206
r.baggio
több mint 6 éve
Szerintem is nyernek 4-0-ra. Gomezt jàtszatni kell ő lefejeli a sárgàkat.Ha mégse jön be, be lehet költözni hozzád?német győzelemre a házat isjó, csak nem én akarok rakni, holnap mire én melóból hazaérek, már nem lesz lehetőség rakni. Az illető nem ért a mix rakásához, így most kell csinálnom.Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
dande
shagi0206
r.baggio
Kampman
több mint 6 éve
ha bejön, akkor az így nyert ház egynegyede az enyém?Ha mégse jön be, be lehet költözni hozzád?német győzelemre a házat isjó, csak nem én akarok rakni, holnap mire én melóból hazaérek, már nem lesz lehetőség rakni. Az illető nem ért a mix rakásához, így most kell csinálnom.Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
dande
shagi0206
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Csakis a Son hattrick! (asszem elmúlt 11 meccsből 8-on gólt kaptak a németek?)német győzelemre a házat isjó, csak nem én akarok rakni, holnap mire én melóból hazaérek, már nem lesz lehetőség rakni. Az illető nem ért a mix rakásához, így most kell csinálnom.Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
dande
shagi0206
r.baggio
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Ha mégse jön be, be lehet költözni hozzád?német győzelemre a házat isjó, csak nem én akarok rakni, holnap mire én melóból hazaérek, már nem lesz lehetőség rakni. Az illető nem ért a mix rakásához, így most kell csinálnom.Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
dande
shagi0206
r.baggio
több mint 6 éve
német győzelemre a házat isjó, csak nem én akarok rakni, holnap mire én melóból hazaérek, már nem lesz lehetőség rakni. Az illető nem ért a mix rakásához, így most kell csinálnom.Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
dande
shagi0206
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Horvátország lehet erre is játszik. Így kihullik egy "nagy esélyes" (LOL)Horvàtok csak 9-et cseréltek 😊Hátha nyer Izland, és így Argentína ágyő
NB2
Chargers LT
több mint 6 éve
"Cakir napjaink egyik legjobb játékvezetője"...jézusom 😀 az év vicceA legnagyobb baj, hogy van alapja....
Chargers LT
több mint 6 éve
Horvàtok csak 9-et cseréltek 😊Hátha nyer Izland, és így Argentína ágyő
NB2
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
jó, csak nem én akarok rakni, holnap mire én melóból hazaérek, már nem lesz lehetőség rakni. Az illető nem ért a mix rakásához, így most kell csinálnom.Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
dande
több mint 6 éve
"Cakir napjaink egyik legjobb játékvezetője"...jézusom 😀 az év vicce
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Holnapra van valami jó tippetek?A reggeli csúcsforgalomban érdemes elkerülni a legforgalmasabb utakat
shagi0206
több mint 6 éve
Horvàtok csak 9-et cseréltek 😊
több mint 6 éve
Gondoljátok el a csávót,aki megírta ezt az argentin himnuszt.Az indulót 1813. május 25-én adták elő először egy színházban. 1847 óta sok változáson ment át, míg Argentína nemzeti himnusza lett, de abban az időben a spanyolellenes szöveg nagyon alkalmas volt a nemzeti érzések felszabadítására és a függetlenségi harcra mozgósításra. Az idők változásával azonban a szöveg elvesztette aktualitását és Spanyolország is anyaországgá szelídült a gyűlölt ellenségből. 1900-ban elnöki rendeletre új szöveget kellett írni és az eredeti himnusznak csak az első és utolsó versszakát éneklik.
10 perc meló, és élete végégig jöhet a jogdíj, Ő az én hősöm. 😀
Tony Adams
---
több mint 6 éve
Holnapra van valami jó tippetek?Nyugi, minden napnak a maga baja 😊
shagi0206
több mint 6 éve
Gondoljátok el a csávót,aki megírta ezt az argentin himnuszt.10 perc meló, és élete végégig jöhet a jogdíj, Ő az én hősöm. 😀
több mint 6 éve
Baggio, ha itt vagy, be tudod linkelni a jegyeladasos kepet? 😀erre gondolsz?
Borbinho
---