Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
ilyen könnyen se jutottam még 10 ezer forinthozEsti - Izlandi ugyanez 😀
r.baggio
több mint 6 éve
A már kiesett szaudiak verték Egyiptomot, a szintén kiesett Marokkó majdnem legyőzte Spanyolországot, az eddig 0 pontos Peru nyert... az argentin szurkolók tömény optimizmussal vághatnak neki az estének😊
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Ebből akár még egy argentin-francia nyolcaddöntő is lehet. Úristen, azt a borzalmat...
több mint 6 éve
Ezért a meccsért 3 pontot kéne levonni a két csapattól.
több mint 6 éve
ilyen könnyen se jutottam még 10 ezer forinthoz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Igazából kéne egy Eriksen assist (és ha megadják Cueváét), akkor minden emberem 6 pontos lenne... bár pont Eriksent dupláztam, így ő is az jelenleg.😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Itt még a jinx nagymesterei se tudnának segíteni. 😕
több mint 6 éve
Magyar zàszló
több mint 6 éve
Hogy a dànok miért nem törik magukat, rejtély.
több mint 6 éve
Jáhj, a könyöke eléggé megbicsaklott..
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
szerencsére már a meccs lejárta előtt is ki lehet cashelni, szerintem is a 85. perc környékén találnak egy gólt a franciák amúgy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
tuti nem lesz 0-0, mert akkor jönne a schmeichel-varane CSszerk.: + mert beírta Igor
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Biztos nem lesz gól.Ha Igor is beírja hátradőlök. 😊Jenő jinxeli el a döntetlent figyeljétek meg.Hát itt én sem hiszem, hogy lesz gól.
dawyd728
iktriad
dawyd728
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Csigavér, már a sétálgatás megy...a dánok amúgy is nagyok abban, hogyan kell x-el kiejteni másokatmegpakoltam én is az X-et nagy pénzzel, szóval mostantól lehet csak igazán izgulniHa Igor is beírja hátradőlök. 😊Jenő jinxeli el a döntetlent figyeljétek meg.Hát itt én sem hiszem, hogy lesz gól.
dawyd728
iktriad
dawyd728
r.baggio
több mint 6 éve
Stez melyik Pogbaa nője a szakadt nadrágos vagy a kék kendős?Melyik nem Pogba noje? Ez a ketto csak a harem fele.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Stez melyik Pogbaa nője a szakadt nadrágos vagy a kék kendős?Szerinted honnan tudná, ha minden este a főhomárhoz megy haza?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
megpakoltam én is az X-et nagy pénzzel, szóval mostantól lehet csak igazán izgulniHa Igor is beírja hátradőlök. 😊Jenő jinxeli el a döntetlent figyeljétek meg.Hát itt én sem hiszem, hogy lesz gól.
dawyd728
iktriad
dawyd728
---
több mint 6 éve
Lesz gol. Eriksen loni fog hatot.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Ha Igor is beírja hátradőlök. 😊Jenő jinxeli el a döntetlent figyeljétek meg.Hát itt én sem hiszem, hogy lesz gól.
dawyd728
iktriad
több mint 6 éve
nesze neked francia, kenguru győzelem tipp
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Jenő jinxeli el a döntetlent figyeljétek meg.Hát itt én sem hiszem, hogy lesz gól.
dawyd728
több mint 6 éve
Stez melyik Pogbaa nője a szakadt nadrágos vagy a kék kendős?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Jenő jinxeli el a döntetlent figyeljétek meg.
több mint 6 éve
Kozben megszuletoben van az elso 0-0. Attol tartok itt mar a direkt jinx se segit 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."