Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Istenem, ha egyszer ilyen lenne a magyar "A" válogatott 😉Ahhoz képest, hogy Izlandnak gól kéne, akàrmikor àtkapcsolok a horvàtoknàl a labda 😊csak 70-30 a posession. Még a horvát B is ennyivel jobb 😊
NB2
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Ki az a majdnem fehér nigériai? Megtörölgettem a szemem, hogy jól látok-e.
több mint 6 éve
CR tizit ront --> Holnap Messi varazsol?Varok tole meg egy golt mara.
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ahhoz képest, hogy Izlandnak gól kéne, akàrmikor àtkapcsolok a horvàtoknàl a labda 😊Maradj is ott hátha a labda is csak a horvátoknál lesz 😊
NB2
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Ahhoz képest, hogy Izlandnak gól kéne, akàrmikor àtkapcsolok a horvàtoknàl a labda 😊csak 70-30 a posession. Még a horvát B is ennyivel jobb 😊
NB2
több mint 6 éve
Ahhoz képest, hogy Izlandnak gól kéne, akàrmikor àtkapcsolok a horvàtoknàl a labda 😊
több mint 6 éve
tényleg mi a fasz értelme van a sárga lapnak, ha még ez sem az??
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ozibozi
17 193
Most is az 😉Messi kiégett, Inkább szöv kap lesz.Na az ne legyen...szerintem arra alkalmatlan lenne. Pont mint az elődje (a kokós)
ozibozi
shagi0206
több mint 6 éve
Nyilván erre a hétre kivettem a picsába Messit a csapatból 😀Mert ennyi eszed van, hogy a nulla vedelmi ki-ki meccsre kiszeded, amikor Nigeria kb. minden egyes vilagbajnoksagon lenyal Argentinatol.
Chargers LT
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Dybala kivédte volna... de lassú volt a kapus.Ha nincs nálad, kivédi.
Igor
több mint 6 éve
ozibozi
17 193
Messi kiégett, Inkább szöv kap lesz.
több mint 6 éve
Válogatottban eddig annyira nem virított. De ez most kellett.Mégiscsak jó hogy Banega van ott 😊hogy eddig hol volt, azt nem tudom...vele kapásból hatalmasat erősödött ez a középpálya
dande
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
bizony...élményszámba ment az a két érintés, amivel máris gólhelyzet volt...nézd meg az ismétlést, elképesztő az is, ahogy átvetteA passz volt forintos, csak nem láttam, hogy ki adta.Most ki lesz nyalva a segge, hogy úúúú Messi mekkora isten 😊ami szép azt el kell ismerni
shagi0206
r.baggio
shagi0206
r.baggio
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
nem is értem, hogy eddig miért nem játszott. Az eddig látottak alapján annál a középpályánál rosszabb nem lehet. Neki is voltak idén érthetetlen bakijai a Sevillában (örömömre pl pont az Atleti ellen), de legalább előre játékban van valami haszna.Igen 😊Mégiscsak jó hogy Banega van ott 😊ő passzolt?
dande
shagi0206
dande
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Mégiscsak jó hogy Banega van ott 😊hogy eddig hol volt, azt nem tudom...vele kapásból hatalmasat erősödött ez a középpálya
dande
több mint 6 éve
Nem szabadna majd leállni.
több mint 6 éve
nézd meg az ismétlést, elképesztő az is, ahogy átvetteA passz volt forintos, csak nem láttam, hogy ki adta.Most ki lesz nyalva a segge, hogy úúúú Messi mekkora isten 😊ami szép azt el kell ismerni
shagi0206
r.baggio
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Igen 😊Mégiscsak jó hogy Banega van ott 😊ő passzolt?
dande
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
A passz volt forintos, csak nem láttam, hogy ki adta.Most ki lesz nyalva a segge, hogy úúúú Messi mekkora isten 😊ami szép azt el kell ismerni
shagi0206
r.baggio
több mint 6 éve
Nah a kertitörpe betalàl.kertitörpe te vagy a kertedbe 😉 😛
NB2
több mint 6 éve
Most ki lesz nyalva a segge, hogy úúúú Messi mekkora isten 😊ami szép azt el kell ismerni
shagi0206
---
több mint 6 éve
Dybala kivédte volna... de lassú volt a kapus.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nyilván erre a hétre kivettem a picsába Messit a csapatból 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀