Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
te jó ég, egy iráni lövés
több mint 6 éve
Az eredménykövető színvonala lassan kezdi elérni egy Wild Card körét. 😊legalább annyira szellemes, mint a portugálok támadójátéka
iktriad
több mint 6 éve
Az eredménykövető színvonala lassan kezdi elérni egy Wild Card körét. 😊
több mint 6 éve
ez esetben viszont Andy Vajna a producer 😀24.p3k.hu/app/uploads/2018/05/d_mtz20130117012-1024x575.jpgInkább Ashton Butcher lesz a főszereplő 😀Johnny Deppel cim alapjan siman jokvarezsma te hentes 😀😀a meg nem értett hentes
Löfli
Gergőbácsi
Borbinho
empty taxi
Tactful Cactus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Szoval piquet lefoglalja ano, amig te vakazod az o asszonyat, tixot.Őt majd lefoglalja Ano, amíg én meg waka-wakázom az asszonytPiquevel?Én egy kísérlettel is elégedett lennék 😀Pique is csak shakiranak tud golt loni xdOtt is csak 2-szer volt eredményes ki tudja hány kísérletből. 😊
Stez
iktriad
Chargers LT
Stez
Chargers LT
Oke, nincs tobb kerdesem.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Inkább Ashton Butcher lesz a főszereplő 😀Johnny Deppel cim alapjan siman jokvarezsma te hentes 😀😀a meg nem értett hentes
Löfli
Gergőbácsi
Borbinho
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Őt majd lefoglalja Ano, amíg én meg waka-wakázom az asszonytPiquevel?Én egy kísérlettel is elégedett lennék 😀Pique is csak shakiranak tud golt loni xdOtt is csak 2-szer volt eredményes ki tudja hány kísérletből. 😊
Stez
iktriad
Chargers LT
Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
7 seconds awayÉleted legszebb félperce lenne 😀Én egy kísérlettel is elégedett lennék 😀Pique is csak shakiranak tud golt loni xdOtt is csak 2-szer volt eredményes ki tudja hány kísérletből. 😊
Stez
iktriad
Chargers LT
(bocs)
NB2
Just as long as I stay
Madden hates me.
több mint 6 éve
csak cumizás közben ne a Waka Waka-t énekelje, mert lesz baj
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Életed legszebb félperce lenne 😀Én egy kísérlettel is elégedett lennék 😀Pique is csak shakiranak tud golt loni xdOtt is csak 2-szer volt eredményes ki tudja hány kísérletből. 😊
Stez
iktriad
Chargers LT
(bocs)
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Akkor inkább már a ShakiraÉn egy kísérlettel is elégedett lennék 😀Pique is csak shakiranak tud golt loni xdOtt is csak 2-szer volt eredményes ki tudja hány kísérletből. 😊
Stez
iktriad
Chargers LT
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Piquevel?Én egy kísérlettel is elégedett lennék 😀Pique is csak shakiranak tud golt loni xdOtt is csak 2-szer volt eredményes ki tudja hány kísérletből. 😊
Stez
iktriad
Chargers LT
több mint 6 éve
Én egy kísérlettel is elégedett lennék 😀Pique is csak shakiranak tud golt loni xdOtt is csak 2-szer volt eredményes ki tudja hány kísérletből. 😊
Stez
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
na jo ez fajt 😀Inkább Ashton Butcher lesz a főszereplő 😀Johnny Deppel cim alapjan siman jokvarezsma te hentes 😀😀a meg nem értett hentes
Löfli
Gergőbácsi
Borbinho
empty taxi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Inkább Ashton Butcher lesz a főszereplő 😀Johnny Deppel cim alapjan siman jokvarezsma te hentes 😀😀a meg nem értett hentes
Löfli
Gergőbácsi
Borbinho
Madden hates me.
több mint 6 éve
gyorsan levédetemJohnny Deppel cim alapjan siman jokvarezsma te hentes 😀😀a meg nem értett hentes
Löfli
Gergőbácsi
Borbinho
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Iránnak itt valami csoda fog kelleni, hogy egy saját játékosuk gólt lőjön végre...
több mint 6 éve
Johnny Deppel cim alapjan siman jokvarezsma te hentes 😀😀a meg nem értett hentes
Löfli
Gergőbácsi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
kvarezsma te hentes 😀😀a meg nem értett hentes
Löfli
több mint 6 éve
kvarezsma te hentes 😀😀
több mint 6 éve
Ne aggódj, így volt ez a Maglódi úti börtön mellett is.na ez mondjuk miskolcon elegge hendikepVagy a legtöbb családtagja van még vele ott a grundon.meg akinek a legidősebb a bátya 😊Ott úgy is az dönt, hogy kié a labda. 😊CR hogy cseszd meg...beveszlek a csapatba , erre kihagyod bameg😀 elkepzeltem ugyan ezt a tarsalgast lent a grundon
Chargers LT
Borbinho
iktriad
gamerkr
iktriad
Borbinho
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
na itt a kerezsmátok, te jó ég
több mint 6 éve
Pique is csak shakiranak tud golt loni xdOtt is csak 2-szer volt eredményes ki tudja hány kísérletből. 😊
Stez
több mint 6 éve
Jajj de fáj az az arca 4 csapatból nem tudom ki a nagyobb színész
Chargers LT
több mint 6 éve
katonadani
453
Pique is csak shakiranak tud golt loni xdemiatt nem feltétlen szomorkodik 😀
Stez