Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ez az Isco fejes kapuralövésnek számít?
több mint 6 éve
régi vesszőparipám h Miskolcon kellene alapítani egy amfocicsapatot Miskolc Colts névenna ez mondjuk miskolcon elegge hendikepVagy a legtöbb családtagja van még vele ott a grundon.meg akinek a legidősebb a bátya 😊Ott úgy is az dönt, hogy kié a labda. 😊CR hogy cseszd meg...beveszlek a csapatba , erre kihagyod bameg😀 elkepzeltem ugyan ezt a tarsalgast lent a grundon
Chargers LT
Borbinho
iktriad
gamerkr
iktriad
Borbinho
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Pique is csak shakiranak tud golt loni xd
több mint 6 éve
Jajj de fáj az az arc
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
na ez mondjuk miskolcon elegge hendikepVagy a legtöbb családtagja van még vele ott a grundon.meg akinek a legidősebb a bátya 😊Ott úgy is az dönt, hogy kié a labda. 😊CR hogy cseszd meg...beveszlek a csapatba , erre kihagyod bameg😀 elkepzeltem ugyan ezt a tarsalgast lent a grundon
Chargers LT
Borbinho
iktriad
gamerkr
iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Vagy a legtöbb családtagja van még vele ott a grundon.meg akinek a legidősebb a bátya 😊Ott úgy is az dönt, hogy kié a labda. 😊CR hogy cseszd meg...beveszlek a csapatba , erre kihagyod bameg😀 elkepzeltem ugyan ezt a tarsalgast lent a grundon
Chargers LT
Borbinho
iktriad
gamerkr
több mint 6 éve
Én tisztelem Iniestát, de ő is bmeg nyakra kap maszatot, de az ajkátorràt fájlalja.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
meg akinek a legidősebb a bátya 😊Ott úgy is az dönt, hogy kié a labda. 😊CR hogy cseszd meg...beveszlek a csapatba , erre kihagyod bameg😀 elkepzeltem ugyan ezt a tarsalgast lent a grundon
Chargers LT
Borbinho
iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Always/immer!Ott úgy is az dönt, hogy kié a labda. 😊CR hogy cseszd meg...beveszlek a csapatba , erre kihagyod bameg😀 elkepzeltem ugyan ezt a tarsalgast lent a grundon
Chargers LT
Borbinho
iktriad
több mint 6 éve
Ott úgy is az dönt, hogy kié a labda. 😊CR hogy cseszd meg...beveszlek a csapatba , erre kihagyod bameg😀 elkepzeltem ugyan ezt a tarsalgast lent a grundon
Chargers LT
Borbinho
több mint 6 éve
De azt nem érti a spori. Ezért...Nem tudom ki hogy van vele, de számomra pozitív a videóbíró. Talán így kevesebb színészkedés is lesz...nekem sincs vele bajom, de azért szánalmas, hogy a bírónak még így is 0 tekintélye van, minimum 2 iránit ki lehetett volna állítani pofázásért 😀
Nomac
Löfli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
CR hogy cseszd meg...beveszlek a csapatba , erre kihagyod bameg😀 elkepzeltem ugyan ezt a tarsalgast lent a grundon
Chargers LT
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
25 éve pofázom ezt 😊Nem tudom ki hogy van vele, de számomra pozitív a videóbíró. Talán így kevesebb színészkedés is lesz...csak jó lenne, ha most már a színészkedésért se sajnálnák a lapot. Akkor lenne a legjobb, ha azokat is sújtanák.
Nomac
shagi0206
Ha előbb jut el az NFL akkor hamarabb feladom 😀
több mint 6 éve
katonadani
453
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra pozitív a videóbíró. Talán így kevesebb színészkedés is lesz...ezt várnám tőle én is, de ahhoz kollektíven kell szabályozni a színészkedést és konzisztensen, szigorúan büntetni
Nomac
Szerkesztette: katonadani
több mint 6 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra pozitív a videóbíró. Talán így kevesebb színészkedés is lesz...nekem sincs vele bajom, de azért szánalmas, hogy a bírónak még így is 0 tekintélye van, minimum 2 iránit ki lehetett volna állítani pofázásért 😀
Nomac
több mint 6 éve
Éljen a kihagyott tizi duplazasa 😀Szintén zenész 😀
Hanni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra pozitív a videóbíró. Talán így kevesebb színészkedés is lesz...csak jó lenne, ha most már a színészkedésért se sajnálnák a lapot. Akkor lenne a legjobb, ha azokat is sújtanák.
Nomac
több mint 6 éve
CR hogy cseszd meg...beveszlek a csapatba , erre kihagyod bameg
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
katonadani
453
mai játékosaim fantasyben:Patricio - eddig jó, de necces a clean sheet
Varela - nem játszott
Guerreiro - sárga lap. Clean sheet sokat segítene
Golovin - nem játszott
Ronaldo - kihagyott tizi
Costa - még semmi
több mint 6 éve
Éljen a kihagyott tizi duplazasa 😀i.imgur.com/8LV3H7p.png 😕 CR, Diego elol, de nem engedte mar atrakni. mondjuk nem oszt nem szoroz 😀 ennel ergyabb wild card kort...
Hanni
több mint 6 éve
Baszki mekkora kapufat lott amrabat
több mint 6 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra pozitív a videóbíró. Talán így kevesebb színészkedés is lesz...
több mint 6 éve
újra kellett volna rúgatni
több mint 6 éve
Hoppáré!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Éljen a kihagyott tizi duplazasa 😀