Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Csak az utolso fordulo is szar lesz sok meccsnel epp azert, mert a tovabbjutas addigra eldol, nem egy helyen. Es sok kulcsember padozni fog emiatt.Egyre rosszabb, unalmasabb meccsek vannak a VB-n. Mondjuk a torna előtt (sőt jó pár EB és VB óta) se vártam már sokat, pár üdítő kivétel mellett, unalmas gyürkőzés a legtöbb meccs.Reszben ezert fogadtam csak mininalis tettel elso korben. Felmertek egymast, volt par meglepetes. De most mar ki tudjak elemezni tetmeccsen mire is szamithatnak az ellenfeltol. Es ezert lesz kiraly az utolso kor, mert ott mar nem fer bele h nem tamadsz mindent feladva. A baj ott van h ezt az elejetol kene, de ott meg lehet taktikazni. Meg h majd a kovi meccs
zavi27
Borbinho
több mint 6 éve
egyetlen előnye a béna meccseknek, hogy gyorsabban haladok a GM játék Madden rosterével 😀
több mint 6 éve
Egyre rosszabb, unalmasabb meccsek vannak a VB-n. Mondjuk a torna előtt (sőt jó pár EB és VB óta) se vártam már sokat, pár üdítő kivétel mellett, unalmas gyürkőzés a legtöbb meccs.Reszben ezert fogadtam csak mininalis tettel elso korben. Felmertek egymast, volt par meglepetes. De most mar ki tudjak elemezni tetmeccsen mire is szamithatnak az ellenfeltol. Es ezert lesz kiraly az utolso kor, mert ott mar nem fer bele h nem tamadsz mindent feladva. A baj ott van h ezt az elejetol kene, de ott meg lehet taktikazni. Meg h majd a kovi meccs
zavi27
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Irán a labdákat is megsemmisítette 😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Egyre rosszabb, unalmasabb meccsek vannak a VB-n. Mondjuk a torna előtt (sőt jó pár EB és VB óta) se vártam már sokat, pár üdítő kivétel mellett, unalmas gyürkőzés a legtöbb meccs.
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Eszembe jut a régi valenciás spanyol csapat. Albelda Baraja Marchena Canizares. Persze nem nyertek semmit de szívesebben néztem őket. Amunt!Mendieta kimaradt.
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Amúgy a "kedvenceknél" mi az a kihúzás Kampmannál és Igornál? Már nem szurkolnak nekik? 😊ok kiestek, mert csicska luzerek, ket heten belul pedig az accountjuk is torolve lesz az oldalrol
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Amúgy a "kedvenceknél" mi az a kihúzás Kampmannál és Igornál? Már nem szurkolnak nekik? 😊
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Irán most tol egy 0-0-át, meg a portugálok ellen is, és kiesnek kapott gól nélkül (mert a spanyolok kitömik alladinékat).
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Eszembe jut a régi valenciás spanyol csapat. Albelda Baraja Marchena Canizares. Persze nem nyertek semmit de szívesebben néztem őket. Amunt!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
remélem bejön asensio és masoud, hogy valaki gólt is lőjön
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Vagy inkább kakilhatnál is.Az nem ugyanaz, menj vissza kábelt fektetni!az előbb dobtam egy sárgát2. félidőben lehet inkább a kertet gaztalanítom, az izgibbnek tűnik 😀Khmmm, WC, khmm??
Löfli
Igor
Löfli
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
WC itt ma max a spanyolok teljesítménye. Majd rájönnek hogy a tiki-taka 8 éve nem menő, de legalabb nekik megéri, mert nem kell annyit futni :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Az nem ugyanaz, menj vissza kábelt fektetni!az előbb dobtam egy sárgát2. félidőben lehet inkább a kertet gaztalanítom, az izgibbnek tűnik 😀Khmmm, WC, khmm??
Löfli
Igor
Löfli
több mint 6 éve
a kollega nem kérte, parancsolta😊az előbb dobtam egy sárgát2. félidőben lehet inkább a kertet gaztalanítom, az izgibbnek tűnik 😀Khmmm, WC, khmm??
Löfli
Igor
Löfli
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Erre a napra paradicsomos káposzta kellett volna leöblítve fél liter tejjel.2. félidőben lehet inkább a kertet gaztalanítom, az izgibbnek tűnik 😀Khmmm, WC, khmm??
Löfli
Igor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Balatonfüreden épp jó storyk vannak róla...2. félidőben lehet inkább a kertet gaztalanítom, az izgibbnek tűnik 😀fuvet termeszteni? hat az biztos jobb bulika
Löfli
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
az előbb dobtam egy sárgát2. félidőben lehet inkább a kertet gaztalanítom, az izgibbnek tűnik 😀Khmmm, WC, khmm??
Löfli
Igor
több mint 6 éve
2. félidőben lehet inkább a kertet gaztalanítom, az izgibbnek tűnik 😀Khmmm, WC, khmm??
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Meanwhile, az iráni szurkolótáborból jelentkezünk...www.youtube.com/watch?v=myUp9ga2uCc
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
2. félidőben lehet inkább a kertet gaztalanítom, az izgibbnek tűnik 😀fuvet termeszteni? hat az biztos jobb bulika
Löfli
több mint 6 éve
2. félidőben lehet inkább a kertet gaztalanítom, az izgibbnek tűnik 😀
több mint 6 éve
ere a cigànykodàsra semmi szükség