Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
úgy tűnik ebben a 2 órás idősávban csak pontrúgásokból tudnak gólt lőni
több mint 6 éve
meg 9 afrikai... és csak 16 európaiplusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
slowmotion
több mint 6 éve
kb egy hete írta itt le valaki, hogyan fog változni a beosztáscsak viccelsz?!Eddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
dawyd728
4 garantált plusz egy selejtezős hely helyett lesz 8 garantált Ázsiában
Óceánia meg az egy selejtezős helyett kap egy garantált helyet
(a selejtezők eddig a concacaf-conmebol zónával voltak,)
en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA_World_Cup#Slot_allocation
több mint 6 éve
amugy esku nem ertem ilyenkor az utolso 5-10 percben a vesztesre allo csapat miert nem tamad kvazi 10 emberrel? 3 meccsed van igy is ugy is, egy ilyen csoportban a tnapi meccs tudataban egy vereseg kb a kiesest jelenti...
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
mondjuk addig jó amíg a kínaiknál mindenki ping-pongozikindiában is jó, hogy inkább a krikettet részesítik előnyben
de remélem lesznek majd 4 év múlva jó kis politikai felhangos meccsek
Afganisztán-Pakisztán, Japán-Kína
egy biztos tényleg rohadtul hígul a mezőny...
több mint 6 éve
Ha Ausztrália selejtezhet ott, akkor talán mi is.Eddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
Ez Viktor mesterterve, az elmúlt 8 év eseményei mind ezt készítik elő fondorlatosan.
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
csak viccelsz?!Eddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
több mint 6 éve
plusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
több mint 6 éve
7+1ben azert kevesen lesznek 😀Eddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Micsoda izgalmak lesznek...Eddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
Liverpool Fc
több mint 6 éve
De nagy meccsek lesznek.Eddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
több mint 6 éve
Eddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Eddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.
több mint 6 éve
Szeretem a VB-t, de bőven elég lenne dél amerikán kívül kontinensenként 2-2 csapat, a többire meg mehetne európa. Ha szigurú lennék Austrália, Japán, 2 afrikai (azok verekedjenek csak meg), Mexico, USA és mondjuk 4 dél amerikai mellett 24 európai nemzet se lenne túlzó.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
"a döntés minden esetben a bíróé"de akkor miért slattyogott ki az oldalvonalhoz?mi van akkor ha még sincs tizi?teljesen jogos de gondolom mondták a fülére, hogy Ferikém battyogjál mán ki aztán ints arra a kibaszott mészpontra
koreaiak épp helyzetben voltak...
azért ezt a videóbírót befújhatnák hamarább is vagy kéne valami challenge zászló
NB2
alatriste
valahogy sokkal hihetőbb lenne, ha sípolna, azt benyögné, hogy New Yorkból rászóltak, hogy tizi
NB2
még akkor is, ha szódásszifon kellene neki a szeme elé, hogy rendesen lásson
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Koreaiak miért 15-16 éveseket raktak a kezdőbe?12tol 40ig barmennyi lehet igazabol.
Vrij6
lol, az atlageletkoruk kb 28-29ev. a jobb szelsojuk aki igazan fiatal egyedul (22)
Szerkesztette: Borbinho
több mint 6 éve
Koreaiak miért 15-16 éveseket raktak a kezdőbe?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
de akkor miért slattyogott ki az oldalvonalhoz?mi van akkor ha még sincs tizi?teljesen jogos de gondolom mondták a fülére, hogy Ferikém battyogjál mán ki aztán ints arra a kibaszott mészpontra
azért ezt a videóbírót befújhatnák hamarább is vagy kéne valami challenge zászló
NB2
alatriste
valahogy sokkal hihetőbb lenne, ha sípolna, azt benyögné, hogy New Yorkból rászóltak, hogy tizi
több mint 6 éve
komoly ez a svéd válogatott, mondjuk a BL elődöntős kolozsváromban anno 2010 managerben kezdett toivonen és granqvist is. mondjuk akkor még 14-es volt a pace, most lehet neki vagy 9.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
mi van akkor ha még sincs tizi?teljesen jogos de gondolom mondták a fülére, hogy Ferikém battyogjál mán ki aztán ints arra a kibaszott mészpontra
NB2
Liverpool Fc
több mint 6 éve
mi van akkor ha még sincs tizi?gondolom jatekvezetoi labda amit a svedek visszabikaznak a kapusig. fair play ugye...
NB2
több mint 6 éve
mi van akkor ha még sincs tizi?koreaiak épp helyzetben voltak...
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Meg a protkója is ki be jár azért járt a szája. 😀Pedig amilyen bizonytalan volt a svéd, én simán azt hittem kihagyja.nem bizonytalan csak szegeny Granquistnak mar rozogak a labai es nem bir allni 😀
dawyd728
Borbinho
több mint 6 éve
Na most még a 9 svéd szöglet van megfogadva, jó hogy ebben a félidőben egyet se sikerült csinálni eddig...en 5-1nel elkonyveltem h jott a sved szogi, most 5-3 es tamadnak majd a koreaiak...nemtetszik
Igor
több mint 6 éve
Pedig amilyen bizonytalan volt a svéd, én simán azt hittem kihagyja.nem bizonytalan csak szegeny Granquistnak mar rozogak a labai es nem bir allni 😀
dawyd728