Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
jó, mea culpa, az ázsiai/afrikai helyett afrikaira értelmeztem.De ha 32 továbbjutó lesz, akkor ha mindegyik európai és amerikai csapat továbbmegy, akkor is lesz ázsiai/afrikai a csoportkört követően. 😉én is a 32 továbbjutóra értettem.A 48-as VB-ken nem 16-an kezdenek majd a csoportkör után.na ja, a nagy számok törvénye alapján... csakhogy mindegyik csoportban lesz egy európai kb, onnantól meg jó eséllyel egy dél/közép/észak-amerikai ellen kellene virítani.Hogy ne essenek ki a csoportkörben.az uefa-nal ennyira puhapöcsök ülnek?meg 9 afrikai... és csak 16 európaiplusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
slowmotion
Löfli
ha annyira jók lennének tényleg jöjjenek, de simán benne van, hogy az ázsiai-afrikai csapatok 90%-a kiesik a csoportkörben, akkor mire is kéne nekik plusz ennyi hely?
NB2
Sobri Jóska
kilencből ha egy továbbjut, már örülhetnek.
slowmotion
Sobri Jóska
minden sorsolást meg lehet oldani okosban, de ahol lesz kint minimum 30, de inkább 32 esélyesebb, meg néhány hasonlóan esélyes csapat, ott nehéz lesz gyépés csoportokat csinálni a csoki csapatoknak
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mármint fordítva?Hazard harcoljon ki 3 tizit es rugja is be mindet! 😀lőjön be kettőt+ egyet hagyjon ki, és akkor majdnem nullában lesz :d
Borbinho
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Hazard harcoljon ki 3 tizit es rugja is be mindet! 😀lőjön be kettőt+ egyet hagyjon ki, és akkor majdnem nullában lesz :d
Borbinho
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
3+ legyen a többi nem számít (ja és már féldiőben vezessenek 😀)Kövi meccsen a 2-0-tól a 8-0-ig bármit eltudok képzelni. 😀Legyen inkább 8 akkor.. de úgy hogy abból minél több legyen Trollkakué...
Vrij6
Igor
több mint 6 éve
Hazard harcoljon ki 3 tizit es rugja is be mindet! 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kövi meccsen a 2-0-tól a 8-0-ig bármit eltudok képzelni. 😀Legyen inkább 8 akkor.. de úgy hogy abból minél több legyen Trollkakué...
Vrij6
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
De ha 32 továbbjutó lesz, akkor ha mindegyik európai és amerikai csapat továbbmegy, akkor is lesz ázsiai/afrikai a csoportkört követően. 😉én is a 32 továbbjutóra értettem.A 48-as VB-ken nem 16-an kezdenek majd a csoportkör után.na ja, a nagy számok törvénye alapján... csakhogy mindegyik csoportban lesz egy európai kb, onnantól meg jó eséllyel egy dél/közép/észak-amerikai ellen kellene virítani.Hogy ne essenek ki a csoportkörben.az uefa-nal ennyira puhapöcsök ülnek?meg 9 afrikai... és csak 16 európaiplusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
slowmotion
Löfli
ha annyira jók lennének tényleg jöjjenek, de simán benne van, hogy az ázsiai-afrikai csapatok 90%-a kiesik a csoportkörben, akkor mire is kéne nekik plusz ennyi hely?
NB2
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
minden sorsolást meg lehet oldani okosban, de ahol lesz kint minimum 30, de inkább 32 esélyesebb, meg néhány hasonlóan esélyes csapat, ott nehéz lesz gyépés csoportokat csinálni a csoki csapatoknak
slowmotion
több mint 6 éve
Kövi meccsen a 2-0-tól a 8-0-ig bármit eltudok képzelni. 😀Panama tuti nem fog 8-at lőni 😀
Vrij6
több mint 6 éve
én is a 32 továbbjutóra értettem.A 48-as VB-ken nem 16-an kezdenek majd a csoportkör után.na ja, a nagy számok törvénye alapján... csakhogy mindegyik csoportban lesz egy európai kb, onnantól meg jó eséllyel egy dél/közép/észak-amerikai ellen kellene virítani.Hogy ne essenek ki a csoportkörben.az uefa-nal ennyira puhapöcsök ülnek?meg 9 afrikai... és csak 16 európaiplusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
slowmotion
Löfli
NB2
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Kövi meccsen a 2-0-tól a 8-0-ig bármit eltudok képzelni. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Mondjuk ahogy nézem a playoff rendszerben egy európai és egy dél-amerikainak lesz kikövezve az út a maradék két helyre. Magyarán 17 UEFA és 7 CONMEBOL tagország juthat ki 2026-ra.kb egy hete írta itt le valaki, hogyan fog változni a beosztáscsak viccelsz?!Eddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
dawyd728
4 garantált plusz egy selejtezős hely helyett lesz 8 garantált Ázsiában
Óceánia meg az egy selejtezős helyett kap egy garantált helyet
(a selejtezők eddig a concacaf-conmebol zónával voltak,)
en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA_World_Cup#Slot_allocation
slowmotion
Engem mondjuk az ázsiaiak túl- és európaiak alulreprezentáltságán kívül a többi konföderáció számai nem zavarnak annyira. Az a plusz 3,5 hely Ázsiának, az nagyon zavaró.
több mint 6 éve
A 48-as VB-ken nem 16-an kezdenek majd a csoportkör után.na ja, a nagy számok törvénye alapján... csakhogy mindegyik csoportban lesz egy európai kb, onnantól meg jó eséllyel egy dél/közép/észak-amerikai ellen kellene virítani.Hogy ne essenek ki a csoportkörben.az uefa-nal ennyira puhapöcsök ülnek?meg 9 afrikai... és csak 16 európaiplusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
slowmotion
Löfli
NB2
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 6 éve
2. körben ha mindkét válogatott nyer akkor csak leixelnek a Szerbekkel és kész.Mert nehéz kimatekozni egy iksz után.Ez a svéd-koreai meccs (pontosabban a teljesen impotens játék demonstrálása) megpecsételte a brazilok sorsát.Miért gondolod hogy a Brazilok nem jönnek be 2.nak csak hogy elkerüljék a németeket ?
Az addigra felpörgő németek ellen pont ki tudnak esni a 16 között.
Sobri Jóska
Toca
Sobri Jóska
Ha nem nyer Svájc akkor tényleg nehéz 😀
több mint 6 éve
Mert nehéz kimatekozni egy iksz után.Ez a svéd-koreai meccs (pontosabban a teljesen impotens játék demonstrálása) megpecsételte a brazilok sorsát.Miért gondolod hogy a Brazilok nem jönnek be 2.nak csak hogy elkerüljék a németeket ?
Sobri Jóska
Toca
több mint 6 éve
na ja, a nagy számok törvénye alapján... csakhogy mindegyik csoportban lesz egy európai kb, onnantól meg jó eséllyel egy dél/közép/észak-amerikai ellen kellene virítani.Hogy ne essenek ki a csoportkörben.az uefa-nal ennyira puhapöcsök ülnek?meg 9 afrikai... és csak 16 európaiplusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
slowmotion
Löfli
NB2
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ez a svéd-koreai meccs (pontosabban a teljesen impotens játék demonstrálása) megpecsételte a brazilok sorsát.Miért gondolod hogy a Brazilok nem jönnek be 2.nak csak hogy elkerüljék a németeket ?
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Hogy ne essenek ki a csoportkörben.az uefa-nal ennyira puhapöcsök ülnek?meg 9 afrikai... és csak 16 európaiplusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
slowmotion
Löfli
NB2
több mint 6 éve
Na ha ez a spori még egy meccset kap.... ekkora faszkalapot.Pedig sanszosan fog.
Igor
több mint 6 éve
Ez a svéd-koreai meccs (pontosabban a teljesen impotens játék demonstrálása) megpecsételte a brazilok sorsát.Az addigra felpörgő németek ellen pont ki tudnak esni a 16 között.
több mint 6 éve
Na ha ez a spori még egy meccset kap.... ekkora faszkalapot.
több mint 6 éve
fuh baszki a svedek majdnem elbasztak a szogletes mixemet igy a vegen...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
gondolom többet fizettek a szövetségek a FIFÁnakaz uefa-nal ennyira puhapöcsök ülnek?meg 9 afrikai... és csak 16 európaiplusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
slowmotion
Löfli
NB2
több mint 6 éve
A 9 afrikai nem lesz gáz, onnan mindig van olyan kimaradó, aki a VB-n is megállná a helyét (illetve olyan kijutó, amelyik a VB-ig lecseréli az edzőt, sztrájkol minden játékos és elbundázzák a VB-t), de a 8 ázsiai az vmi egészen katasztrofális lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
az uefa-nal ennyira puhapöcsök ülnek?meg 9 afrikai... és csak 16 európaiplusz Új-ZélandEddig 3+1 ázsiai csapatot láttunk. Ausztrálokon kívül mindhárom olyan fergeteges csapatok ellen játszott alárendelt szerepben, mint Oroszország, Marokkó és Svédország. Oké perzsák mákoltak egyet, de az más kérdés. Ezek után a 48 csapatos vb-n remélem nem nő az ázsiaiak létszáma, habár tudom naiv vagyok 4 milliárdos piaccal nem csinálnak ilyet, de jó lenne.8 ázsiai fog kijutni
dawyd728
Löfli
slowmotion
Löfli