Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Arg X Ger L most már csak Svájcnak kéne nyernie 😊
több mint 6 éve
Mondtam én hogy csak Mexikó ellen kell fogadnom, innentől a vb győzelem is biztos 8)Csak ki ne essen a banda Svájc ellen.
r.baggio
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
Mondtam én hogy csak Mexikó ellen kell fogadnom, innentől a vb győzelem is biztos 8)
r.baggio
Mexikopó vagyok 😁😎a piros...
gabokocka
a fehér...
és aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (mi is?)
Ja, a zöld 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 330
Nagyon ronda pofáraesés. Azt hittem, hogy a felkészülési meccsekbe csak beleszarnak, de akkor ezek szerint nagyobb a baj.
több mint 6 éve
Kezdődhet a party!www.youtube.com/watch?v=BYwqjCj6kgc
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mondtam én hogy csak Mexikó ellen kell fogadnom, innentől a vb győzelem is biztos 8)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Legalább megvan a 9 szöglet... Ma ez lehet az örömöm ezen a meccsen max...ez bayern szurkolóként nem hoz lázba már 😊
iktriad
ahogy a BL elődöntős kiesések sem
több mint 6 éve
Grat Mexikó. Megérdemelték a W-t. Ebből nem lesz címvédés...
több mint 6 éve
Mexikopó vagyok 😁😎
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
mi troll volt a vegen a biro 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Legalább megvan a 9 szöglet... Ma ez lehet az örömöm ezen a meccsen max...
több mint 6 éve
X már megvan 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
5 v 10 perc hosszabíás lesz, vagy góólig nyomják??Mindjárt vége.
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 182
5 v 10 perc hosszabíás lesz, vagy góólig nyomják??
több mint 6 éve
Ott valaki Californiás fölsőben volt, remélem láttad Baggio.
több mint 6 éve
üres volt a kapu...
több mint 6 éve
Wow...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Pedig de szívesen benyomtam volna azt a gombot...
több mint 6 éve
Màr Gomez sem? Itt a világvége...
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
Ha x lesz, azt kb a mexikói támadóknak köszönhetikMost már biztos, hogy nyernek a németek. Ezt a balfaszkodást a mexikóiak nem ússzák meg, még döntetlennel sem.Ha az X VALAHOGY meglesz, Jogi Lőw összeteheti a 2 kezét. Meg még páran a pályán lévők közül...
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Hűha...Most már biztos, hogy nyernek a németek. Ezt a balfaszkodást a mexikóiak nem ússzák meg, még döntetlennel sem.túl sokat nézel ki a jelenlegi német válogatottból.
Kampman
Mondjuk Gomez egyik hajtincséről bepattanhat két gól...
gamerkr
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Most már biztos, hogy nyernek a németek. Ezt a balfaszkodást a mexikóiak nem ússzák meg, még döntetlennel sem.20 éve mintha minden mexikói meccs a vb-n ugyanazon forgatókönyv alapján zajlana... 😊
Kampman
---
több mint 6 éve
Most már biztos, hogy nyernek a németek. Ezt a balfaszkodást a mexikóiak nem ússzák meg, még döntetlennel sem.Ha az X VALAHOGY meglesz, Jogi Lőw összeteheti a 2 kezét. Meg még páran a pályán lévők közül...
Kampman
több mint 6 éve
ozibozi
17 182
mindemn hernandez indításából kezdődött, nagyon gáz már