Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Mea culpa, akkor mindkettő 😊 de bennem vmiért az volt hogy délebbre voltakEnnyire nincs tisztában vele senki h a maja civilizáció Mexikó területen volt???Köcsög mayákHaj ezek az ősi népek, én tegnap a vikingekere gondoltam hasonló szeretettel. De ja inkább aztékok 😛 😉
csebi
dande
csebi
több mint 6 éve
az olaszok elleni 3-2-es W már smafu? 😀A két nap múlva már senkit sem érdeklő barátságos meccsek gyűjteményünk egyik legfényesebb darabjaLol ezt az oltást a stúdióból , " egy nagy csapat ellen jobban ment volna a németeknek " xDpl a magyarok ellen? Mind emlékszünk, mikor Torghelle lenyomta egyedül a németeket. 😊
Sixo
shagi0206
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 330
A két nap múlva már senkit sem érdeklő barátságos meccsek gyűjteményünk egyik legfényesebb darabjaLol ezt az oltást a stúdióból , " egy nagy csapat ellen jobban ment volna a németeknek " xDpl a magyarok ellen? Mind emlékszünk, mikor Torghelle lenyomta egyedül a németeket. 😊
Sixo
shagi0206
több mint 6 éve
Na, akkor - ha már dawyd-nek bejött - jöhet a Danilo hattrick!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
Lol ezt az oltást a stúdióból , " egy nagy csapat ellen jobban ment volna a németeknek " xDpl a magyarok ellen? Mind emlékszünk, mikor Torghelle lenyomta egyedül a németeket. 😊
Sixo
több mint 6 éve
Lol ezt az oltást a stúdióból , " egy nagy csapat ellen jobban ment volna a németeknek " xD
több mint 6 éve
Nem fogadnék erre nagy összegben, főleg amit az elmúlt 3 hétben láttam a 2 csapattól.és a brazil csapat megint annyit fog szopni, mint a hazai útszéliek?Mondjuk ennél jobban csak akkor röhögnék, az egyenes kieséses szakaszban úgy esnének ki a németek vmi bokorugró válogatott ellen, hogy kapnak egy megpattanós gólt, utána nem adnak meg nekik legalább egy tizit és egy szabályos gólt 😁Jelen állás szerint Brazilia(E1)- Németország(F2) nyolcaddöntő lehet... GULP
gabokocka
iktriad
shagi0206
több mint 6 éve
Ennyire nincs tisztában vele senki h a maja civilizáció Mexikó területen volt???Köcsög mayákHaj ezek az ősi népek, én tegnap a vikingekere gondoltam hasonló szeretettel. De ja inkább aztékok 😛 😉
csebi
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
shagi0206
10 947
és a brazil csapat megint annyit fog szopni, mint a hazai útszéliek?Mondjuk ennél jobban csak akkor röhögnék, az egyenes kieséses szakaszban úgy esnének ki a németek vmi bokorugró válogatott ellen, hogy kapnak egy megpattanós gólt, utána nem adnak meg nekik legalább egy tizit és egy szabályos gólt 😁Jelen állás szerint Brazilia(E1)- Németország(F2) nyolcaddöntő lehet... GULP
gabokocka
iktriad
több mint 6 éve
Khmmm, nem ártana utána olvasni ...Köcsög mayákazték lesz a helyes megfejtés 😊
csebi
NB2
hu.m.wikipedia.org/wiki/Maja_civiliz%C3%A1ci%C3%B3
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Mondjuk ennél jobban csak akkor röhögnék, az egyenes kieséses szakaszban úgy esnének ki a németek vmi bokorugró válogatott ellen, hogy kapnak egy megpattanós gólt, utána nem adnak meg nekik legalább egy tizit és egy szabályos gólt 😁Jelen állás szerint Brazilia(E1)- Németország(F2) nyolcaddöntő lehet... GULP
gabokocka
több mint 6 éve
Mondjuk ennél jobban csak akkor röhögnék, az egyenes kieséses szakaszban úgy esnének ki a németek vmi bokorugró válogatott ellen, hogy kapnak egy megpattanós gólt, utána nem adnak meg nekik legalább egy tizit és egy szabályos gólt 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
közel 80 év kellett, de a németek ismét felkészületlenül érkeztek meg Oroszországba.Ez az ország a németek kriptonitja.
shawnka
Már ha akkor még a németek versenyben lesznek. A mai produkciót elnézve bennem vannak ezzel kapcsolatban kétségek.Grat Mexikó. Megérdemelték a W-t. Ebből nem lesz címvédés...Nem most kell hasítani, 2 hét múlva.
iktriad
gabokocka
több mint 6 éve
Köcsög mayákHaj ezek az ősi népek, én tegnap a vikingekere gondoltam hasonló szeretettel. De ja inkább aztékok 😛 😉
csebi
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Gündogannal sima W lett volna. 😛
több mint 6 éve
Grat Mexikó. Megérdemelték a W-t. Ebből nem lesz címvédés...Jah olyan jól játszottak a 2. félidőben , hogy maximálisan megérdemelték .
iktriad
több mint 6 éve
Grat Mexikó. Megérdemelték a W-t. Ebből nem lesz címvédés...Nem most kell hasítani, 2 hét múlva.
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
közel 80 év kellett, de a németek ismét felkészületlenül érkeztek meg Oroszországba.
több mint 6 éve
Köcsög mayák
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Erdogan pezsgőt bont.
több mint 6 éve
Nagyon ronda pofáraesés. Azt hittem, hogy a felkészülési meccsekbe csak beleszarnak, de akkor ezek szerint nagyobb a baj.Werner Bundesliga szint, páran meg azt hiszik, hogy elég csak a mezt kirakni a pályára(hello Hummels) . Mondom, reaktiválni kell a kispadról Kloset, ez az egyetlen esély.
Kampman
több mint 6 éve
Kezdődhet a party!Keress rá a vb előtti dalukra (soy mexicano), kurva jó 😊
www.youtube.com/watch?v=BYwqjCj6kgc
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal