Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
És ezzel az eredménnyel máris Irán jogosan mondhatja, minek focizzon bármennyit egy meccsen, ha ezzel a 0 teljesítménnyel is megint ott van a továbbjutás kapujában 😕Görög mintára akár VB-t is nyerhetnek 😀
Klaci79
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Hát bazdmeg 2,25-ért hibátlan odds volt Marokkóra, csak nem szóltak neki, hogy nyerni kéne..
több mint 6 éve
Ekkora amatőr baromságot....Én mondtam...Sima 1-0 Iránnak. És 4pontot szerezve a Portugálok előtt továbbmennek.Mondjuk Marokkó ugye az utolsó 6 kvalis tétmeccsen nem engedett gólt...
#mybold
alatriste
#seemslegit
Igor
alatriste
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ne is hallgass igorra , engem is megpróbált már átverni .Én mondtam...Sima 1-0 Iránnak. És 4pontot szerezve a Portugálok előtt továbbmennek.Mondjuk Marokkó ugye az utolsó 6 kvalis tétmeccsen nem engedett gólt...
#mybold
alatriste
#seemslegit
Igor
alatriste
több mint 6 éve
Kampman
28 323
A soccer egy szép játék, de ami undorító benne, az itt megvolt. Ötlettelen játék az egyik oldalról, még az se a másiktól, időhúzás, alattomos faltok és a végén a szarabbik csapat nyer.
több mint 6 éve
Cakir csak megkapja a dúsított uránját 😊
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
És ezzel az eredménnyel máris Irán jogosan mondhatja, minek focizzon bármennyit egy meccsen, ha ezzel a 0 teljesítménnyel is megint ott van a továbbjutás kapujában 😕
több mint 6 éve
Én mondtam...Sima 1-0 Iránnak. És 4pontot szerezve a Portugálok előtt továbbmennek.Mondjuk Marokkó ugye az utolsó 6 kvalis tétmeccsen nem engedett gólt...
#mybold
alatriste
#seemslegit
Igor
Liverpool Fc
több mint 6 éve
meg kell fontolni élő fogadásnál, hogy 90+ percben gólra tegyek, mert eddig 3/3 meccsen volttöbb nem lesz a csoportmeccseken 😀
bergerdani
több mint 6 éve
Hezbollah most biztos ami biztos kilő 50 rakétàt a zsidràkokra 😀
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
meg kell fontolni élő fogadásnál, hogy 90+ percben gólra tegyek, mert eddig 3/3 meccsen volt
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Végül csak lőttek gólt a marokkóiak. 😊
több mint 6 éve
csak összejött a gól a marokkóiaknak..
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Jó csere volt...gólt fejelt 😀
több mint 6 éve
nooooooo
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
épp mondom magamnak, de jót röhögnék egy ilyen fordulaton....Irán taktikája bejött...110%-on 😀
több mint 6 éve
Haha, bameg...tiszta Uru meccs 😀
több mint 6 éve
LOL, ez se lesz 0-0.
több mint 6 éve
A TITKOS FEGYVER!!!4!4!44!
több mint 6 éve
Hehe
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Ja, az a büdös ar.....izé......Nem én provokállak , Zidane volt .Most provokálsz? Mi lesz a következő? A 8-0? A Tunézia ellen az utolsó utáni pillanatban elúszott győzelem 2006-ból?Ezek a tripladupla földön pörgések a klasszikus kilencvenes éveket idézik, látszik, hogy ezek a közel-keleti csapatok mennyivel le vannak maradva a világfutballtólAkkor még a saudik testén való átmenés volt még a divat stoplissal .
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 6 éve
Nem én provokállak , Zidane volt .Most provokálsz? Mi lesz a következő? A 8-0? A Tunézia ellen az utolsó utáni pillanatban elúszott győzelem 2006-ból?Ezek a tripladupla földön pörgések a klasszikus kilencvenes éveket idézik, látszik, hogy ezek a közel-keleti csapatok mennyivel le vannak maradva a világfutballtólAkkor még a saudik testén való átmenés volt még a divat stoplissal .
Kampman
Sixo
Kampman