Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
bemondták Puskás nevét a kanadai streamen! kint vagyunk a vébén!De ugye nem Puskás Petit ?
Löfli
több mint 6 éve
Nem olyan rossz meccs ez. Mégse 0-0De ez annyira rossz . Lehet a nyíregyházi stadionban vagy a jax medencéjében ez jó meccsnek számít , de ez akkor is egy vb .
Chargers LT
több mint 6 éve
bemondták Puskás nevét a kanadai streamen! kint vagyunk a vébén!
több mint 6 éve
Nem olyan rossz meccs ez. Mégse 0-0
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Keletinél gyrost venni ... azt kb csövesekből sütötték ..."Csak" rábukkant, de mások likvidálták.Őt is elkapta Jessica .Bin-Laden.Gólnál aladin vagy aladin hibázott ?Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mindenkit elneveztem aladinnak.
Igor
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Bödőcsöt idézve, "Az amerikaiak 10 évig keresték Bin Ladent. Én háromszor vettem tőle Gyrost. Ebből kétszer a Keletinél.
iktriad
több mint 6 éve
Hmm érdekes valaki átállította aladeenra a pisztolyt aladeen helyett. Ön HIV aladeen!Az pont aladin (becenevén ladi) volt.Gólnál aladin vagy aladin hibázott ?Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mindenkit elneveztem aladinnak.
Igor
shagi0206
Sixo
shagi0206
több mint 6 éve
"Csak" rábukkant, de mások likvidálták.Őt is elkapta Jessica .Bin-Laden.Gólnál aladin vagy aladin hibázott ?Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mindenkit elneveztem aladinnak.
Igor
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Bödőcsöt idézve, "Az amerikaiak 10 évig keresték Bin Ladent. Én háromszor vettem tőle Gyrost. Ebből kétszer a Keletinél."
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Az pont aladin (becenevén ladi) volt.Gólnál aladin vagy aladin hibázott ?Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mindenkit elneveztem aladinnak.
Igor
shagi0206
Sixo
több mint 6 éve
Ingyen pénz volt a következő orosz gól 2.25-értMinden ingyen pénz amíg bejön .
Hanni
több mint 6 éve
Őt is elkapta Jessica .Bin-Laden.Gólnál aladin vagy aladin hibázott ?Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mindenkit elneveztem aladinnak.
Igor
shagi0206
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
A szemed levetted rólad te kujon . Amúgy pont 1 éve házasodott meg .engem is elkaphatnaŐt már elkapta Jessica Chastain .Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mi bajod az Al-Faradzssal?
Igor
iktriad
Sixo
Löfli
több mint 6 éve
Mondjuk ez az Orosz Böde egyedül vágott négyet Lichtinek... nekünk ahhoz vagy 500 perc, vagy 25 ember kéne...I rest my case.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ingyen pénz volt a következő orosz gól 2.25-ért
több mint 6 éve
Bin-Laden.Gólnál aladin vagy aladin hibázott ?Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mindenkit elneveztem aladinnak.
Igor
shagi0206
Sixo
több mint 6 éve
#metooengem is elkaphatnaŐt már elkapta Jessica Chastain .Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mi bajod az Al-Faradzssal?
Igor
iktriad
Sixo
Löfli
több mint 6 éve
Az all-time classicMost nézem ,hogy twitch-en streamelik a meccset O_obevett szokas, es altalaban full jo minosegben van. a legjobb az volt, amikor a srac a monitorjat meg magat streamelte kameraval UFC meccs alatt, es ugy csinalt mintha o jatszana xboxon 😀
Sixo
Borbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Gólnál aladin vagy aladin hibázott ?Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mindenkit elneveztem aladinnak.
Igor
shagi0206
több mint 6 éve
engem is elkaphatnaŐt már elkapta Jessica Chastain .Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mi bajod az Al-Faradzssal?
Igor
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ez a csóka olyan felépítésű, mint a Böde
több mint 6 éve
az orosz Böde is betalált...
több mint 6 éve
Őt már elkapta Jessica Chastain .Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mi bajod az Al-Faradzssal?
Igor
iktriad
több mint 6 éve
Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mi bajod az Al-Faradzssal?
Igor
több mint 6 éve
Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕raneztem eredemenyeken az osszeallitasra, elsonek azt hittem hiba van a matrixban amikor a ket kozephatvedet neztem 😀
Igor
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Neeee, lement az egyetlen megjegyezhető nevű szaudi, mi lesz most 😕Mindenkit elneveztem aladinnak.
Igor