Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kedves nyíregyi barátom ; művészt , zenészt említettem , nem egy helyi geri halliwell-t/kylie minogue-t .Most nézem , hogy mit is tolt Robbie Williams a megnyitó közepénNem a fárszt nem 😀 Maksim (Marina Maximova) the best!
img-9gag-fun.9cache.com/photo/aGjOgx6_700b.jpg
Az amúgy is szar és értelmetlen ünnepséget még fokozta . Nem találtak hazai művészeket a megnyitóra ?
Sixo
www.youtube.com/watch?v=O9xDd-_jbTQ
Chargers LT
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Salah nem kezd. majd oroszokat és szaudikat kell úgyis verni.de nagy egyiptomi bekkelés lesz ma ebből.
több mint 6 éve
Most nézem , hogy mit is tolt Robbie Williams a megnyitó közepénNem a fárszt nem 😀 Maksim (Marina Maximova) the best!
Az amúgy is szar és értelmetlen ünnepséget még fokozta . Nem találtak hazai művészeket a megnyitóra ?
Sixo
www.youtube.com/watch?v=O9xDd-_jbTQ
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Hát akkor ezt egyesek jól benézték. Kétlem , hogy márijó izlandnak szurkolna , ha csak nem kamuzta be neki valaki , hogy izland louisianaban van . mustaine -szerbia párost is erősnek érzem, tavaly még finnország mellett kereste a térképen.Szeretnék én is tippelni! Bocsi a késői tippért de gonodlkoztam hogy ki legyen az és a Belgákra szavazok. 😊Csak hogy egyértelmű legyen itt nem feltétlen a győztes tippeket gyűjtjük, hanem hogy ki kinek drukkol
Coolearie
De beírlak akkor a belgákhoz
r.baggio
több mint 6 éve
Szeretnék én is tippelni! Bocsi a késői tippért de gonodlkoztam hogy ki legyen az és a Belgákra szavazok. 😊Csak hogy egyértelmű legyen itt nem feltétlen a győztes tippeket gyűjtjük, hanem hogy ki kinek drukkol
Coolearie
De beírlak akkor a belgákhoz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Szeretnék én is tippelni! Bocsi a késői tippért de gonodlkoztam hogy ki legyen az és a Belgákra szavazok. 😊
több mint 6 éve
Bele persze, közben jött már egy remek felajánlás a tippjáték győztesének, de mindegyik kiírásra kitalálunk valami nyereményt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mondjuk még mindig tartom, hogy kizuhannak az Oroszok már a csoport körben.Ebben a meccsben benne volt a selejtező rendszer teljes kudarca. Fogalmam sincs, hogy kerülhet egy szaudi szintű csapat egy VB-re, míg pl az olaszok otthon nézik...jó tudom, nem kellett volna nekik alibifocit tolni, de akkor is, ez teljesen szégyenteljes produkció volt egy VB-hez 😀.Te is tudod, hogy máshol is így van. Kézi és póló EB színvonalasabb mintegy VB. Pólóban elő kell kaparni valami ázsiai/afrikai csapatot akit röhögve vernek 20 góllal.
MarioAna
Mondjuk egy meccs alapján én nem ítélkeznék, tény, hogy nem volt acélos az arab válogatott, de első meccs házigazdák ellen, nem egy kiscsapat leányálom kezdés.
NB2
Ma minden meccs X esélyes nálam, de remélem a Egyipton - Uru meccs legalább jó lesz 😊
Nem tudom belefér-e még a Brazília tippem.
Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
Szamár kend, hogy fázik egy ilyen meccstől?a 48 csapatos VB elegge rossz otlet. Azsia legjobbjat igy elpicsazza egy nem tul acelos Orosz valogatott, de hat a penz az penz.hmm, milyen jó is lesz az Üzbegisztán - Burkina Faso csoportmeccs 😊
ZoliMP
Löfli
Pedig (f)első Volta a focis bakancslistámon egy jó kis ASC Bobo-Bouloumpoukou rangadót megnézni!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
a 48 csapatos VB elegge rossz otlet. Azsia legjobbjat igy elpicsazza egy nem tul acelos Orosz valogatott, de hat a penz az penz.bezzeg amikor 24 csapatból 14 Európából jött, akkor is születtek ilyen eredmények: www.youtube.com/watch?v=0E42Tj7PowE
ZoliMP
több mint 6 éve
a 48 csapatos VB elegge rossz otlet. Azsia legjobbjat igy elpicsazza egy nem tul acelos Orosz valogatott, de hat a penz az penz.hmm, milyen jó is lesz az Üzbegisztán - Burkina Faso csoportmeccs 😊
ZoliMP
több mint 6 éve
Ez semmit sem valtoztat azon, hogy elkeserito, hogy egy ilyen csapat ott lehet egy vilagbajnoksagon.Ebben a meccsben benne volt a selejtező rendszer teljes kudarca. Fogalmam sincs, hogy kerülhet egy szaudi szintű csapat egy VB-re, míg pl az olaszok otthon nézik...jó tudom, nem kellett volna nekik alibifocit tolni, de akkor is, ez teljesen szégyenteljes produkció volt egy VB-hez 😀.Te is tudod, hogy máshol is így van. Kézi és póló EB színvonalasabb mintegy VB. Pólóban elő kell kaparni valami ázsiai/afrikai csapatot akit röhögve vernek 20 góllal.
MarioAna
Mondjuk egy meccs alapján én nem ítélkeznék, tény, hogy nem volt acélos az arab válogatott, de első meccs házigazdák ellen, nem egy kiscsapat leányálom kezdés.
NB2
több mint 6 éve
Ebben a meccsben benne volt a selejtező rendszer teljes kudarca. Fogalmam sincs, hogy kerülhet egy szaudi szintű csapat egy VB-re, míg pl az olaszok otthon nézik...jó tudom, nem kellett volna nekik alibifocit tolni, de akkor is, ez teljesen szégyenteljes produkció volt egy VB-hez 😀.Te is tudod, hogy máshol is így van. Kézi és póló EB színvonalasabb mintegy VB. Pólóban elő kell kaparni valami ázsiai/afrikai csapatot akit röhögve vernek 20 góllal.
MarioAna
több mint 6 éve
Most nézem , hogy mit is tolt Robbie Williams a megnyitó közepénÉn a VB himnusza miatt vagyok sokkolva... Mi a faszert nem egy DJ blyatman szintű slav hardbasst tolnak vergődő gopnikokakkal nem értem. Hatalmas kapufa 😀
Sixo
több mint 6 éve
Most nézem , hogy mit is tolt Robbie Williams a megnyitó közepénA Tattoos csajokat kellett volna, az legalább látványra valami 😛 esetleg a Pljusenko Edwin Marton párost 😀
Sixo
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Most nézem , hogy mit is tolt Robbie Williams a megnyitó közepén Az amúgy is szar és értelmetlen ünnepséget még fokozta . Nem találtak hazai művészeket a megnyitóra ?
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 561
a 48 csapatos VB elegge rossz otlet. Azsia legjobbjat igy elpicsazza egy nem tul acelos Orosz valogatott, de hat a penz az penz.
több mint 6 éve
Hát, azért ez a két középső védő, meg a kapus is elég gyenge volt, most így összefoglalót megnézve...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman, hogy lesz ebből vb győzelem?Mindenki mást kizárnak a tornáról 😛?
Vrij6
több mint 6 éve
Nekem mindig ez ugrik be a Putyin-gaz vonulatbol:Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Már lenne 3 pontunk, ha nem akartunk volna mindenáron függetlenedni a ruszkiktól.Nagy ötlet volt...
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Ahogy valaki már utalt is rá, sajnos most egy olyan meccs jön, mint 2002-ben Kamerun ellen, tisztes helytállással szoros vereség. Utána már csak a muszlim derbit nyerhetjük meg.De mindenképpen bízol a továbbjutásban és a 6 pontban?Kampman, hogy lesz ebből vb győzelem?Munkában voltam, úgyhogy nehezen tudom elemezni a meccset. Egy dolog biztos, Al-Jaber visszavonulását még mindig nyögi a csapat, de sebaj, több is veszett Szapporónál
Vrij6
Kampman
Vrij6
több mint 6 éve
De mindenképpen bízol a továbbjutásban és a 6 pontban?Kampman, hogy lesz ebből vb győzelem?Munkában voltam, úgyhogy nehezen tudom elemezni a meccset. Egy dolog biztos, Al-Jaber visszavonulását még mindig nyögi a csapat, de sebaj, több is veszett Szapporónál
Vrij6
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Azért szurkolok nekik, hogy legyen egy szurkolójuk ezen a világon, aki nem szaúdi olajsejk.Kampman, hogy lesz ebből vb győzelem?nem azért szurkol nekik, mert esélyesek a vb címre (legalábbis gyanítom) 😊
Vrij6
Én se hiszem, hogy a Dánok megnyerhetik, de attól még szurkolok nekik.
shagi0206
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Kampman, hogy lesz ebből vb győzelem?Munkában voltam, úgyhogy nehezen tudom elemezni a meccset. Egy dolog biztos, Al-Jaber visszavonulását még mindig nyögi a csapat, de sebaj, több is veszett Szapporónál
Vrij6