Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
S igen, yes, esütötték a harapós poént, de én gyorsabb voltam 😛
több mint 6 éve
A szünetben lesznek szakértők...na kíváncsi vagyok 😀Matyi a legnagyobb szakértő .
Chargers LT
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 561
nalam nincs kommentator...csak kozonseg hang.hogy lehet ez?pedig m4 es tkom🤔Amióta 8 éve rájöttek hogyan szűrjék ki a vuvuzelák hangját azóta szűrnek ha kell ha nem 😊Főleg a közönségzaj hiánya zavar. Jó látom közönség sincs, de mostanában az m4-nél divat lett levenni a közönség zaját.De idegesítő ez a steril kommentálás, tök olyan mintha Pestről tolná...Vissza fogod ezt sírni, mikor majd CrazyJenőnél lesz a mikrofon. Egyébként Varga Ákos ilyen, Eurosporton már hozzászoktam.
NB2
iktriad
NB2
Gorcsev
több mint 6 éve
A szünetben lesznek szakértők...na kíváncsi vagyok 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Szaudi sportminiszter őszinteségi rohama megvan?Ezt el lehetne küldeni Miszter Csányinak, meg úgy általában a kluboknak.
"Mindent megtettünk a nemzeti csapat játékosaiért, három éve minden költségüket fedezzük, megszereztük a legjobb edzői stábot és egy világklasszis edzőt, de ők még arra sem voltak képesek, hogy a tőlük elvárt teljesítmény 5 százalékát nyújtsák. El kell fogadnunk, hogy ez a realitás, ezek a játékosok ennyit tudnak. "
Klaci79
Mert 2019-ben is 100 Milliárd Ft-ból lesz stadion program...
De nem írok ilyeneket, mert jön Sobri és megmondja...😊
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Amióta 8 éve rájöttek hogyan szűrjék ki a vuvuzelák hangját azóta szűrnek ha kell ha nem 😊Főleg a közönségzaj hiánya zavar. Jó látom közönség sincs, de mostanában az m4-nél divat lett levenni a közönség zaját.De idegesítő ez a steril kommentálás, tök olyan mintha Pestről tolná...Vissza fogod ezt sírni, mikor majd CrazyJenőnél lesz a mikrofon. Egyébként Varga Ákos ilyen, Eurosporton már hozzászoktam.
NB2
iktriad
NB2
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
és sokan a tegnapi meccset szarozták...eddigieket látva az jobb volt 😀én is mindig 4 évente döbbenek rá, hogy mennyire nézhetetlen ez a sport
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
okos tv-n meg le lehet venni a kommentátor hangjátFőleg a közönségzaj hiánya zavar. Jó látom közönség sincs, de mostanában az m4-nél divat lett levenni a közönség zaját.De idegesítő ez a steril kommentálás, tök olyan mintha Pestről tolná...Vissza fogod ezt sírni, mikor majd CrazyJenőnél lesz a mikrofon. Egyébként Varga Ákos ilyen, Eurosporton már hozzászoktam.
NB2
iktriad
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szaudi sportminiszter őszinteségi rohama megvan?"Mindent megtettünk a nemzeti csapat játékosaiért, három éve minden költségüket fedezzük, megszereztük a legjobb edzői stábot és egy világklasszis edzőt, de ők még arra sem voltak képesek, hogy a tőlük elvárt teljesítmény 5 százalékát nyújtsák. El kell fogadnunk, hogy ez a realitás, ezek a játékosok ennyit tudnak. "
több mint 6 éve
Ha gáz kell csatolj egy pvc csövet anyó seggére .nem kapok pénzt... csak orosz gáztés sokan a tegnapi meccset szarozták...eddigieket látva az jobb volt 😀fizettek neked, hogy ezt ecsetelgesd, mi?
Chargers LT
Stez
Chargers LT
több mint 6 éve
Főleg a közönségzaj hiánya zavar. Jó látom közönség sincs, de mostanában az m4-nél divat lett levenni a közönség zaját.De idegesítő ez a steril kommentálás, tök olyan mintha Pestről tolná...Vissza fogod ezt sírni, mikor majd CrazyJenőnél lesz a mikrofon. Egyébként Varga Ákos ilyen, Eurosporton már hozzászoktam.
NB2
iktriad
több mint 6 éve
Hát ezt nem hiszem el , hogy már a második assistom basszák el ...
több mint 6 éve
nem kapok pénzt... csak orosz gáztés sokan a tegnapi meccset szarozták...eddigieket látva az jobb volt 😀fizettek neked, hogy ezt ecsetelgesd, mi?
Chargers LT
Stez
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
és sokan a tegnapi meccset szarozták...eddigieket látva az jobb volt 😀mert ott az egyik csapat sokkal jobb volt, mint a másik...itt azért nem erről van szó....de ettől még röhejes volt az a szaudi csapat...majd kíváncsi leszek a ruszkikra ez ellen a két csapat ellen
Chargers LT
több mint 6 éve
és sokan a tegnapi meccset szarozták...eddigieket látva az jobb volt 😀fizettek neked, hogy ezt ecsetelgesd, mi?
Chargers LT
több mint 6 éve
Suarez takaroggyá' má, elveszed az összes lehetőséget a többi értelmes csatár elől...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
és sokan a tegnapi meccset szarozták...eddigieket látva az jobb volt 😀
több mint 6 éve
Mert mindenki kint ül a stadionon kívüli lelátón mert az menő 😛A lelátó is pont olyan foghíjas. 😊és még a kamera is idegesítően alacsonyan van 😕Mintha NB1 lenne 😀
Löfli
Chargers LT
iktriad
több mint 6 éve
Mintha 23yardról kihagyod a fgt....Nem kösz , nem kell Suarez a Chargersbe .
dande
több mint 6 éve
Én ezt kajak bent láttam. Nem is értettem miért nem örül senki 😀kanadai kommentátor is 😀
Aztán jött a lassítás.
Gorcsev
több mint 6 éve
A lelátó is pont olyan foghíjas. 😊és még a kamera is idegesítően alacsonyan van 😕Mintha NB1 lenne 😀
Löfli
Chargers LT
több mint 6 éve
Mintha 23yardról kihagyod a fgt....
több mint 6 éve
és még a kamera is idegesítően alacsonyan van 😕Mintha NB1 lenne 😀
Löfli
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Én ezt kajak bent láttam. Nem is értettem miért nem örül senki 😀Aztán jött a lassítás.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/