NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
ha kapnak meg 2t akkor elmondhatjuk, hogy 1gollal jobb csapat vagyunk mint a szaudispanyol, brazil, belga, francia, nemet, argentin, andorra ellenunk, luxemburg ellenunk, kazahok ellenunkEllenunk meg ezek a ruszkk is nyertek 3-0 ra, pedig aztan senki mast nem vertek meg.
Borbinho
ulpianus
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jó lenne egy x mert drágulni fog az olaj..
több mint 6 éve
Jughead
5 194
Ettől a Szaúd-Arábiától vártak meglepetést? Kínszenvedés volt nézni az 1. félidőt.
több mint 6 éve
spanyol, brazil, belga, francia, nemet, argentin, andorra ellenunk, luxemburg ellenunk, kazahok ellenunkEllenunk meg ezek a ruszkk is nyertek 3-0 ra, pedig aztan senki mast nem vertek meg.
Borbinho
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ez sikerült Szenegálnak (Bouba Dioup!!!), sőt asszem Ghánának is.. de ugye Marokkó volt pl az első, aki '86-ban kvalifikált a kieséses szakaszba.Az észak-afrikaiakat csúnyán lenézik (ugyanez volt Algériával is négy éve), pedig a háromból jó eséllyel kettő is tovább fog menni. Pont fordított a helyzet mint a media darling Elefántcsontpart, Kamerun, stb. esetében, akiktől meg mindig menetelést vártak aztán rendre lebőgtekKamerun volt negyeddontos asszem egyszer.
r.baggio
ulpianus
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
90-ben az Angolok picsázták ki őket, pont a Balatonon nyaraltam és egy vendéglőben néha néha belenéztem a meccsbe 😊Nem elődöntős volt 94ben ?Az észak-afrikaiakat csúnyán lenézik (ugyanez volt Algériával is négy éve), pedig a háromból jó eséllyel kettő is tovább fog menni. Pont fordított a helyzet mint a media darling Elefántcsontpart, Kamerun, stb. esetében, akiktől meg mindig menetelést vártak aztán rendre lebőgtekKamerun volt negyeddontos asszem egyszer.
r.baggio
ulpianus
Sixo
több mint 6 éve
spanyol, brazil, belga, francia, nemet, argentin, andorra ellenunk, luxemburg ellenunk, kazahok ellenunkÍrj 9 csapatot mely játssza a futballt az összes válogatott közül :poff:és ott baszki 9-en lesznek... éljen az antifoci
bracketes tippelgetes kozben jottem ra (ahogy en raktam amiatt 😀), hogy lehet siman nem lesz afrikai csapat a legjobb 16ban. A 48csapatos VB-n legalabb a knock-out reszt megelhetik majd 😀
Borbinho
Löfli
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ami Pelé jóslatához képest még mindig smafu ugye 😊Az észak-afrikaiakat csúnyán lenézik (ugyanez volt Algériával is négy éve), pedig a háromból jó eséllyel kettő is tovább fog menni. Pont fordított a helyzet mint a media darling Elefántcsontpart, Kamerun, stb. esetében, akiktől meg mindig menetelést vártak aztán rendre lebőgtekKamerun volt negyeddontos asszem egyszer.
r.baggio
ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nem elődöntős volt 94ben ?Az észak-afrikaiakat csúnyán lenézik (ugyanez volt Algériával is négy éve), pedig a háromból jó eséllyel kettő is tovább fog menni. Pont fordított a helyzet mint a media darling Elefántcsontpart, Kamerun, stb. esetében, akiktől meg mindig menetelést vártak aztán rendre lebőgtekKamerun volt negyeddontos asszem egyszer.
r.baggio
ulpianus
több mint 6 éve
Majd beérik Leekens munkája azt a fitymálók jöhetnek elnézéseket kérni 😀Megye kettőben...😉
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Az észak-afrikaiakat csúnyán lenézik (ugyanez volt Algériával is négy éve), pedig a háromból jó eséllyel kettő is tovább fog menni. Pont fordított a helyzet mint a media darling Elefántcsontpart, Kamerun, stb. esetében, akiktől meg mindig menetelést vártak aztán rendre lebőgtekKamerun volt negyeddontos asszem egyszer.
r.baggio
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
ügyesek ezek a szaudi védőkÚj sportág , szinkroncsúszás .
Löfli
több mint 6 éve
ügyesek ezek a szaudi védőkMennyei kompatibilisek az fix.
Löfli
több mint 6 éve
ügyesek ezek a szaudi védők
több mint 6 éve
És Dagobert bácsi is összevásárolhat egy csomó másodvonalbeli brazilt erősítésnek.Hát....lehet Donald kacsa túl nagy falat lenne...Egy Disneyland-Magyarország azért az megérne egy misét!Hogy mi is ott legyünk, egy 196 csapatos vb se ártana...Fixed.
Klaci79
Kb pont annyi van úgyis.
Igor
Coolearie
Klaci79
több mint 6 éve
Írj 9 csapatot mely játssza a futballt az összes válogatott közül :poff:és ott baszki 9-en lesznek... éljen az antifoci
bracketes tippelgetes kozben jottem ra (ahogy en raktam amiatt 😀), hogy lehet siman nem lesz afrikai csapat a legjobb 16ban. A 48csapatos VB-n legalabb a knock-out reszt megelhetik majd 😀
Borbinho
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
a Vatikani garda ellen egy X-re jok lehetunk 😀Hát....lehet Donald kacsa túl nagy falat lenne...Egy Disneyland-Magyarország azért az megérne egy misét!Hogy mi is ott legyünk, egy 196 csapatos vb se ártana...Fixed.
Klaci79
Kb pont annyi van úgyis.
Igor
Coolearie
Klaci79
több mint 6 éve
Egy micimackó shrek csatársor is kijátszana minket .Egy Disneyland-Magyarország azért az megérne egy misét!Hogy mi is ott legyünk, egy 196 csapatos vb se ártana...Fixed.
Klaci79
Kb pont annyi van úgyis.
Igor
Coolearie
több mint 6 éve
Majd beérik Leekens munkája azt a fitymálók jöhetnek elnézéseket kérni 😀
több mint 6 éve
Klaci79
22 216
Hát....lehet Donald kacsa túl nagy falat lenne...Egy Disneyland-Magyarország azért az megérne egy misét!Hogy mi is ott legyünk, egy 196 csapatos vb se ártana...Fixed.
Klaci79
Kb pont annyi van úgyis.
Igor
Coolearie
több mint 6 éve
Egy Disneyland-Magyarország azért az megérne egy misét!Hogy mi is ott legyünk, egy 196 csapatos vb se ártana...Fixed.
Klaci79
Kb pont annyi van úgyis.
Igor
több mint 6 éve
i.imgur.com/xmp8Ses.jpgÖssze vissza pattog a labda . Lekezelni kb annyira tudják a játékosok , mint én . Passzok meg annyira pontosak , mint Bortles dobásai . Lehet said khan titokban elvitte edzeni hozzá a saudi csapatot .A beépített chip miatt van
Sixo
r.baggio
több mint 6 éve
off:Az észak-afrikaiakat csúnyán lenézik (ugyanez volt Algériával is négy éve), pedig a háromból jó eséllyel kettő is tovább fog menni. Pont fordított a helyzet mint a media darling Elefántcsontpart, Kamerun, stb. esetében, akiktől meg mindig menetelést vártak aztán rendre lebőgtek
Borbinho
---
több mint 6 éve
Hogy mi is ott legyünk, egy 196 csapatos vb se ártana...Fixed.
Klaci79
Kb pont annyi van úgyis.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Hogy mi is ott legyünk, egy 96 csapatos vb se ártana...Vagy concacaf zónában kéne indulnunk . Be kell bizonyítanunk , hogy a balaton a karib tenger része.
Klaci79