NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
0-0 már nem lesz.Ez egy nagyon gyenge kísérlet volt.
iktriad
több mint 6 éve
Putyin remélem jelezte a fejkendősnek, hogy hamar àtérnek a specnaz egységek Szíriàból! 😊Közben góóól.
több mint 6 éve
0-0 már nem lesz.
több mint 6 éve
OFF:Aztakurva, Robbie meg mindig baromi jo! Playback ide v oda. Illetve a rendezes is tokeletes eddig. Nem szoktam nagyon figyelni az ilyen nyito/zaro unnepsegeket, de le a kalappal a rendezok/szereplok elott. TV elott ulve is hidegrazos
Kezdodjon a VB! Jo szurkolast mindenkinek! May the odds be ever in the referees favor.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kerestem ilyet fogadóoldalakon, hogy de nem nagyon találtam büntetős fogadást erre a meccsre 😀Izgalmas 1-1-es mérkőzés lesz, összesen 3 kapuralövéssel (ebből 0 talál el kaput), 2 kihagyott orosz tizivel és 1-1 öngóllal mindkét oldalon, Kutepov és Otayf szerzik.Vagy 1-0 orosz siker véleményes büntetővel.
Igor
Gorcsev
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ha nem ez lenne a hazai nyitómeccs, én is ezt írtam volna, így inkább 1-0 vagy 2-1 a tippem (főleg az utóbbi, mert az jobban fizet 😊)Izgalmas 1-1-es mérkőzés lesz, összesen 3 kapuralövéssel (ebből 0 talál el kaput), 2 kihagyott orosz tizivel és 1-1 öngóllal mindkét oldalon, Kutepov és Otayf szerzik.Akkor induljon a mandula, győzzön Argentína😊!Az Orosz Saudi meccsen ezt erős tippnek érzem .
dande
Sixo
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Izgalmas 1-1-es mérkőzés lesz, összesen 3 kapuralövéssel (ebből 0 talál el kaput), 2 kihagyott orosz tizivel és 1-1 öngóllal mindkét oldalon, Kutepov és Otayf szerzik.Vagy 1-0 orosz siker véleményes büntetővel.
Igor
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
na akkor tippjáték lezárva
több mint 6 éve
Izgalmas 1-1-es mérkőzés lesz, összesen 3 kapuralövéssel (ebből 0 talál el kaput), 2 kihagyott orosz tizivel és 1-1 öngóllal mindkét oldalon, Kutepov és Otayf szerzik.Akkor induljon a mandula, győzzön Argentína😊!Az Orosz Saudi meccsen ezt erős tippnek érzem .
dande
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Lerí róla, hogy Kovács Kálmántól jött,Akkor induljon a mandula, győzzön Argentína😊!Az Orosz Saudi meccsen ezt erős tippnek érzem .
dande
Sixo
több mint 6 éve
Akkor induljon a mandula, győzzön Argentína😊!Az Orosz Saudi meccsen ezt erős tippnek érzem .
dande
több mint 6 éve
Akkor induljon a mandula, győzzön Argentína😊!
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Horvátország
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
ozibozi
17 132
Bowl.hu tippjáték: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgte3T965clmhmBmIW7xooTM_0_8beMPcVNS94fLo8AWcTRw/viewformOroszország
+
Fantasy: bowl.hu/forum/egyeb-jatekok/vb-jatek-2018
+
Bracket challenge: bracketchallenge.fifa.com/bracket/leaguejoin/fa8015fb (kód: fa8015fb)
KINEK DRUKKOLSZ?
ANGLIA: Fast Willie, Tony Adams, Tito05, Stez, Duff, peterbadbone, slowmotion, Antonius, alatriste, dr0725
ARGENTÍNA: jc6, dawyd728, csi77, dande, Bruschi85, Vieri
BELGIUM: Borbinho, Sixo, Hanni, Padrinaggio
BRAZÍLIA: Shilkor, Gergőbácsi, eaglesmcnabb, Gergőke, FViktor, bogec7, Zero_L
DÁNIA: shagi0206
FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator
IZLAND: chester_fk, MarioAna, JayB, cspeti98
JAPÁN: xrace77
KOLUMBIA: peach, Matthew99, gabokocka
LENGYELORSZÁG: tenorx
MAROKKÓ: Igor
MEXIKÓ: baggio, löfli, Chargers LT, yooker
NÉMETORSZÁG: gamerkr, Vrij6, Gaba93, iktriad, csebi, NB2, Kroos
PORTUGÁLIA: Sobri, Jughead, miilann
SPANYOLORSZÁG: Leonidasz007
SVÁJC: Mikey
SZAÚD-ARÁBIA: Kampman
SZENEGÁL: kristof17, Drip
SZERBIA: mustaine, ulpianus
URUGUAY: deyell, Szesze
r.baggio
több mint 6 éve
Na még elküldtem a tippjátékot is 😊Viva la Mexico!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nem lehet kérdés, hogy Brazíliának...Spoiler: be is húzzák
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
én senkinek se szurkolok.Pedig Colts drukkerként az egyiptomi párhuzam rettentő adekvát, de hogy a jenkik helyett a panamai bandwagonra se tudsz felugrani az végérvényesen azt mutatja, hogy megöregedtél :p
egyik se jutott ki azok közül, amelyikekhez korábban beírtam magam. se paraguayi antifutball, se bosnyák rokonok, se Zlatan. Még az olaszokhoz szánalomból odaírtam volna magam, de ők sincsenek.
Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
én senkinek se szurkolok.egyik se jutott ki azok közül, amelyikekhez korábban beírtam magam. se paraguayi antifutball, se bosnyák rokonok, se Zlatan. Még az olaszokhoz szánalomból odaírtam volna magam, de ők sincsenek.
több mint 6 éve
Ez nekem elég boooo Argentina Pats Eagles Belgium, igazán lehetne fordítva 😛 😀Ezt nem is láttam, hehe.. mondjuk Ziyech akkora gunslinger, hogy még Flacco is kismiska hozzá képest 😊nekem Peru-t, az se rosszAszonta azindex tesztje is, hogy a Belgáknak szurkoljak, és mivel a legutóbbi VB-n és EB-n is nekik szurkoltam, tud valamit 😀nekem mexikót hozta ki 😀
BELGIQUE!!!
Hanni
Löfli
itt pedig Höri négy évvel ezelőtti cikkének idei kiadása, én is írni akartam egy hasonlót, de ezek után csak plagizálás lenne, mert sok jó párhuzam van benne (Colts = Egyiptom pl., de Igor is örülni fog)
www.pewterreport.com/cover-3-american-football-fans-guide-world-cup-counterparts-32-nfl-teams/2/
r.baggio
Bár nálam a Jets = Nigéria párossal kezdődött volna minden 😀
Igor
több mint 6 éve
Boateng vagy hummels, hummels vagy boateng?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
"A Real jelezte, csütörtökön este 19 órakor ünnepélyes ceremónia keretein belül bemutatja új vezetőedzőjét, aki csütörtök hajnalban érkezett meg Madridba Oroszországból. A madridi klub állítólag egyeztetett a spanyol szövetséggel, hogy Lopetegui bemutatása ne ütközzön Fernando Hierro mai, 18 órakor kezdődő sajtótájékoztatójával."kell nekik az osztatlan médiafigyelem, na.
Qrvanagy, talpig úriemberek 😀
gabokocka
szerinted mi másért jelentették be Lopetegui-t vébé előtt közvetlenül?
több mint 6 éve
"A Real jelezte, csütörtökön este 19 órakor ünnepélyes ceremónia keretein belül bemutatja új vezetőedzőjét, aki csütörtök hajnalban érkezett meg Madridba Oroszországból. A madridi klub állítólag egyeztetett a spanyol szövetséggel, hogy Lopetegui bemutatása ne ütközzön Fernando Hierro mai, 18 órakor kezdődő sajtótájékoztatójával."Qrvanagy, talpig úriemberek 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.