NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Szabadság térre jön ma valaki egy nem mindennapi nyítómeccset nézni?
több mint 6 éve
Akarok egy céges tippjátékot csinálni, van erre valami oldal, vagy alkalmazás, ami segít ezt megkönnyíteni, hogy ne excelben kelljen vezetnem? Ránéztem pár oldalra a neten, de vagy fizetősek, vagy full kamu.
több mint 6 éve
katonadani
453
Fantasy és bracket is kitöltve 😊 Több csapat szimpatikus, de mondjuk a franciák mellé tenném a nevem.
Köszi!
több mint 6 éve
hát képzeld nem kerülte el!a portugáloknál meg egy komolyabb lebőgést érzek! 😊Elkerülte a figyelmedet, hogy nekik drukkolok.
yooker
Minimum elődöntő!
Sobri Jóska
az Eb cím, jó csapat és a támogatásod ellenére is őket várom a Vb negatív meglepetésének! 😉
több mint 6 éve
Bracket, tippjáték kitöltveUruguay-nak szurkolok
fantasy-ra még ránézek
több mint 6 éve
Ki irt be engem az angolokhoz? x-DMiért van olyan solymári aki nem angol kukit hord a szájában ?
Stez
több mint 6 éve
a portugáloknál meg egy komolyabb lebőgést érzek! 😊Elkerülte a figyelmedet, hogy nekik drukkolok.
yooker
Minimum elődöntő!
több mint 6 éve
Szerbiához írjatok be légysziA draga kis szerb felesegem buszke rad! Egyebkent a szerbekkel beszelgetve egyetlen elvarasuk van a csapattol.
mustaine
Engem is irjatok be a Szerbekhez.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ki irt be engem az angolokhoz? x-Dnincs trollkodás, négy éve őket írtad, a nagy testvér mindent lát és tud
Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ki irt be engem az angolokhoz? x-D
több mint 6 éve
hát átásni alatta nem egyszerű, erről nem egy vadfaj tudna mesélniSzerbiához írjatok be légysziLebontod a kerítést? 😕
mustaine
Vrij6
több mint 6 éve
Szerbiához írjatok be légysziLebontod a kerítést? 😕
mustaine
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
még nem döntötték el, de csak összevonják akkor a maradékot a CONMEBOL-lal, mert az arányos létszámemeléssel onnan meg lassan az összes ország kijut így a vb-re...2026-ban USA, Kanada, és Mexikó rendezi a 48 csapatos VB-tegyikük sem fog szerepelni a selejtezőben? érdekes lesz akkor a CONCACAF.
Löfli
deyell
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Jughead
5 194
Amatőr döntésnek tartom a spanyol szövetségét, de amúgy tetszik, hogy tökösek voltak. 😊 Úgyhogy hajrá spanyolok! De azért írjatok be a portugálok mellé, a 2016-os EB miatt nem tudok másoknak szurkolni, mert imádtam ahogy a semmilyen játékukkal EB-t nyertek (pláne, hogy 2004-ben pont ők szívták meg egy ugyanilyen semmilyen játékot játszó csapat ellen).
több mint 6 éve
Pont időben, reggel 10kor csináltam meg a bracketet spanyol döntőzéssel 😀Én is bakker , nem lehet változtatni rajta ?
peach
több mint 6 éve
Pont időben, reggel 10kor csináltam meg a bracketet spanyol döntőzéssel 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Lopetegui kivágva.Hajrá spanyolok! Így már nem venném fixre a portugálok elleni 0-0-át...
azigen 😮 2 nap mulva spanyol-portugál
braxa88
---
több mint 6 éve
braxa88
12 534
2026-ban USA, Kanada, és Mexikó rendezi a 48 csapatos VB-tmost így belegondolva az utolsó értelmes VB az idei, következő télen lesz Katarban, aztán 48csapatos idiótaság
Löfli
több mint 6 éve
2026-ban USA, Kanada, és Mexikó rendezi a 48 csapatos VB-t
több mint 6 éve
az összes akit ismerekaz összes?Nah valaki vállalja már be a spanyolok. Solymáriakat nyugodtan beírhatjátok oda, tuti spanyol buzik.sójmári gyerek milán drukker közben az angoloknak drukkol minden vb-n...
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
az összes?Nah valaki vállalja már be a spanyolok. Solymáriakat nyugodtan beírhatjátok oda, tuti spanyol buzik.sójmári gyerek milán drukker közben az angoloknak drukkol minden vb-n...
Sixo
eaglesmcnabb