NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Nah valaki vállalja már be a spanyolok. Solymáriakat nyugodtan beírhatjátok oda, tuti spanyol buzik.sójmári gyerek milán drukker közben az angoloknak drukkol minden vb-n...
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
dr0725
482
Csak a világlegjobbbajnokságának válogatottja!! Rashford meg természetesen gólkirály lesz az arany mellé 😊
több mint 6 éve
ja!és amellett hogy Mexiconak ( és az angoloknak) szurkolok!
nyerni sajnos Argentína fog és a portugáloknál meg egy komolyabb lebőgést érzek! 😊
több mint 6 éve
Nah valaki vállalja már be a spanyolok. Solymáriakat nyugodtan beírhatjátok oda, tuti spanyol buzik.Leonidasz már bemondta.
Sixo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nah valaki vállalja már be a spanyolok. Solymáriakat nyugodtan beírhatjátok oda, tuti spanyol buzik.
több mint 6 éve
csináltam bowl.hus bracket ligát, olyan mint a Madness alatt. csak focisabb.bracketchallenge.fifa.com/bracket/leaguejoin/fa8015fb
több mint 6 éve
Nehéz ez a kinek szurkoljak kérdés... Mindig a kis csapatokat bírtam, úgyhogy legyen Szenegál 😊
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
pontosan 😊Lehet. Hol is? WEFL?Nekem a Franciákat dobta a gép...... Legyen! 😀nevedből arra merek következtetni, hogy mi játszunk közös fantasyban 😊
zemanla
shagi0206
zemanla
több mint 6 éve
Lehet. Hol is? WEFL?Nekem a Franciákat dobta a gép...... Legyen! 😀nevedből arra merek következtetni, hogy mi játszunk közös fantasyban 😊
zemanla
shagi0206
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Aszonta azindex tesztje is, hogy a Belgáknak szurkoljak, és mivel a legutóbbi VB-n és EB-n is nekik szurkoltam, tud valamit 😀2. helyen nálam is ők vannak, nem lennék boldogtalan, ha robbantanának végre valamit, megvan a tapasztalat most már nagy tornákon is, úgy érzem nem nagyon maradt kifogás egy esetleges lebőgésre.
BELGIQUE!!!
Hanni
És így is: België 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Patrik007
342
Spanyolországot szeretnék! Köszönöm!
több mint 6 éve
Nekem a Franciákat dobta a gép...... Legyen! 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
nem tudom ebből hogyan hozzam ki a dánokat 😊én addig x-eltem, míg kb tizedjére kijöttek a brazilokAszonta azindex tesztje is, hogy a Belgáknak szurkoljak, és mivel a legutóbbi VB-n és EB-n is nekik szurkoltam, tud valamit 😀Én simán lelövettem aki kihagyja a tizit úgyhogy nem volt kérdés Kolumbia.
BELGIQUE!!!
Hanni
Matthew99
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
nekem Peru-t, az se rosszAszonta azindex tesztje is, hogy a Belgáknak szurkoljak, és mivel a legutóbbi VB-n és EB-n is nekik szurkoltam, tud valamit 😀nekem mexikót hozta ki 😀
BELGIQUE!!!
Hanni
Löfli
itt pedig Höri négy évvel ezelőtti cikkének idei kiadása, én is írni akartam egy hasonlót, de ezek után csak plagizálás lenne, mert sok jó párhuzam van benne (Colts = Egyiptom pl., de Igor is örülni fog)
www.pewterreport.com/cover-3-american-football-fans-guide-world-cup-counterparts-32-nfl-teams/2/
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nekem a szerbeket. Amit prezentált egy maszkos kigyúrt ultrával ahogy bontja a kerítést 😀Aszonta azindex tesztje is, hogy a Belgáknak szurkoljak, és mivel a legutóbbi VB-n és EB-n is nekik szurkoltam, tud valamit 😀nekem mexikót hozta ki 😀
BELGIQUE!!!
Hanni
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
én addig x-eltem, míg kb tizedjére kijöttek a brazilokAszonta azindex tesztje is, hogy a Belgáknak szurkoljak, és mivel a legutóbbi VB-n és EB-n is nekik szurkoltam, tud valamit 😀Én simán lelövettem aki kihagyja a tizit úgyhogy nem volt kérdés Kolumbia.
BELGIQUE!!!
Hanni
Matthew99
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Aszonta azindex tesztje is, hogy a Belgáknak szurkoljak, és mivel a legutóbbi VB-n és EB-n is nekik szurkoltam, tud valamit 😀Én simán lelövettem aki kihagyja a tizit úgyhogy nem volt kérdés Kolumbia.
BELGIQUE!!!
Hanni
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Aszonta azindex tesztje is, hogy a Belgáknak szurkoljak, és mivel a legutóbbi VB-n és EB-n is nekik szurkoltam, tud valamit 😀nekem mexikót hozta ki 😀
BELGIQUE!!!
Hanni
több mint 6 éve
Aszonta azindex tesztje is, hogy a Belgáknak szurkoljak, és mivel a legutóbbi VB-n és EB-n is nekik szurkoltam, tud valamit 😀BELGIQUE!!!
több mint 6 éve
Viva la Mexico!!!