Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
nem, ő az aranyat.Ő az ezüstgólt szeretién amúgy visszahoznám az aranygóltOliver Bierhof likes this.
Löfli
iktriad
r.baggio
a görögök szeretik az ezüstgólt.
több mint 6 éve
Berkesi Juditnak még nem volt jó hosszabbítása...Lehet, hogy volt, de sajnos azt nem örökítette meg nagy valószínűséggel kamera.
Fast Willie
több mint 6 éve
Ő az ezüstgólt szeretién amúgy visszahoznám az aranygóltOliver Bierhof likes this.
Löfli
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Berkesi Juditnak még nem volt jó hosszabbítása...Mit szeretnél mit vagy hogyan hosszabbítson?
Fast Willie
több mint 6 éve
ozibozi
17 170
én amúgy visszahoznám az aranygóltnekem az a focitól idegennek tünt
Löfli
több mint 6 éve
én amúgy visszahoznám az aranygóltOliver Bierhof likes this.
Löfli
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Berkesi Juditnak még nem volt jó hosszabbítása...
több mint 6 éve
én amúgy visszahoznám az aranygólt
több mint 6 éve
Ő már max a kispadról oszthatja az igét.Vagy a Főveréb.Jól jött volna a hegyVagy legalább a Véreb.
Gergőbácsi
iktriad
kishaszi
több mint 6 éve
ozibozi
17 170
Le a kalappal a fiúk előtt akármi is lesz a végén, klasszisokkal erősebb csapatok ellen is derekasan helyt álltak, több mint 6 éve
Eleve értelmetlen, hogy nincs bármennyi csere, amikoris áll az óra.Mind kezes sportok, az nem fárad el futás közben, könnyű lefutni.
Minden más csapatsportban korlátlan csere van.
Kézi, kosár, hoki, röpi, stb.
Sobri Jóska
Ellenben szegény fodbalisták....
több mint 6 éve
Skandallum lenne, de utólag elismerésképpen járna neki, hogy róla nevezzék el, vagy hát át-,Én a Neymarnak fair play díjat is adnékhogy a focisták? ugyan, ők sohasem színészkednek... ugye?Ez a negyedik csere jó változtatás, de alapból úgy kellett volna hogy sérülés miatt lehessen cserélni egy extrát bármikorAzzal visszaélnének.
r.baggio
NB2
slowmotion
Kampman
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
nem igaz, hogy mindig az esti meccseken van hosszabbítás😊(1 du-in volt az orosz-spanyolon)
több mint 6 éve
Szerintem nem lesznek 11-esekes vegyes
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Vagy a Főveréb.Jól jött volna a hegyVagy legalább a Véreb.
Gergőbácsi
iktriad
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Szerintem nem lesznek 11-esek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Faxé kell lefújni a tàmadàs közben?
több mint 6 éve
Eleve értelmetlen, hogy nincs bármennyi csere, amikoris áll az óra.Minden más csapatsportban korlátlan csere van.
Kézi, kosár, hoki, röpi, stb.
több mint 6 éve
Szerintem nem az igazi, nem biztos, hogy 100%-os, esetleges tizipárbajban ez elég nagy hátrány, ha nem tud vetődni teljes erejéből.én rosszindulatú vagyok, szerintem nincs nagyon bajaés lehet, hogy igazad van?
slowmotion
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ignác tényleg punternek is elmenne
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
azért megvannak azok a tesztek, amik térdszalagszakadás esetén egész jó százalékkal adnak erős gyanút2perc alatt megállapítani isKapuscsere + agyrázkódás/törés/szakadás ezeket elég nehéz színlelniEz a negyedik csere jó változtatás, de alapból úgy kellett volna hogy sérülés miatt lehessen cserélni egy extrát bármikorAzzal visszaélnének.
r.baggio
NB2
r.baggio
gordon
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Én a Neymarnak fair play díjat is adnékhogy a focisták? ugyan, ők sohasem színészkednek... ugye?Ez a negyedik csere jó változtatás, de alapból úgy kellett volna hogy sérülés miatt lehessen cserélni egy extrát bármikorAzzal visszaélnének.
r.baggio
NB2
slowmotion
több mint 6 éve
Campost ha elhozták volna, ha előrelátóbbak.akkor 3 percig 10 ember?Reméjjük nem Modric áll be kapusnak
Borbinho
Gergőbácsi
több mint 6 éve
2perc alatt megállapítani isKapuscsere + agyrázkódás/törés/szakadás ezeket elég nehéz színlelniEz a negyedik csere jó változtatás, de alapból úgy kellett volna hogy sérülés miatt lehessen cserélni egy extrát bármikorAzzal visszaélnének.
r.baggio
NB2
r.baggio